Bildirim
Yardıma çokk ihtiyacım var ttnet hakkında!!!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modemini kapatıp aç, bağlantın sınırsız olmuş olur.
modemden yada ttnet onlineişlemden kontrol edersin bağlantın değişmiş ise istediğin gibi kullan sorun olmaz. -
yani 49 gelcek dimi fazla olmaz? -
sınırsız tarifeye geçmeden önce kotayı aştıysan gelecek faturana kota aşım ücreti yansır -
tam 4 gb oldu.Sınırsıza geçtim bgun itibariyle.Şimdi rahat rahat dowload yapımı ne fatura gelır lutfen aydınlatın beni:D -
ttnet online işlemlerden bir bak tarifen sınırsız tarifeye geçmiş mi. şuan için download filan yapma bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 10 Ağustos 2009; 13:01:51 > -
24 saat içinde gececek.Geçince abanıymı?49 mu gelır -
quote:
Orijinalden alıntı: metrixcafe
ttnet online işlemlerden bir bak tarifen sınırsız tarifeye geçmiş mi. şuan için download filan yapma bence.
aynen, önce tarifene bak geçmişsen aban -
quote:
Orijinalden alıntı: nettebal
24 saat içinde gececek.Geçince abanıymı?49 mu gelır
49 gelir heralde. ben öyle biliyorum. neden 24 saat demiş onu anlamadım yalnız. direk modem res atınca geçmesi lazım değil mi ? -
öyle de ama yavaş işliyorlar herşey gibi birde olasılığı söylüyorlar en geç 24 saat içinde ben yaptıktan sonra 1 dk bile sürmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X