Şimdi Ara

Yardıma çokk ihtiyacım var ttnet hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gübanydın herkese ben 4 gb kotalı kullanıyodum.Az önce telefonla sınırsıza geçtim.24 saat içinde işlemin tamamlanacağını dediler.Benim 10 günde 4 gb oldu.yani kotam doluı.Kota 5-6 gb geçsem bu olay sınırsıza mı girer yoksa onun ayrı kota aşma ücreti mi gelir ?iyi günler

• modemini kapatıp aç, bağlantın sınırsız olmuş olur.
    modemden yada ttnet onlineişlemden kontrol edersin bağlantın değişmiş ise istediğin gibi kullan sorun olmaz.
  • yani 49 gelcek dimi fazla olmaz?
  • sınırsız tarifeye geçmeden önce kotayı aştıysan gelecek faturana kota aşım ücreti yansır
  • tam 4 gb oldu.Sınırsıza geçtim bgun itibariyle.Şimdi rahat rahat dowload yapımı ne fatura gelır lutfen aydınlatın beni:D
  • ttnet online işlemlerden bir bak tarifen sınırsız tarifeye geçmiş mi. şuan için download filan yapma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 10 Ağustos 2009; 13:01:51 >
  • 24 saat içinde gececek.Geçince abanıymı?49 mu gelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

ttnet online işlemlerden bir bak tarifen sınırsız tarifeye geçmiş mi. şuan için download filan yapma bence.

aynen, önce tarifene bak geçmişsen aban
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettebal

24 saat içinde gececek.Geçince abanıymı?49 mu gelır

49 gelir heralde. ben öyle biliyorum. neden 24 saat demiş onu anlamadım yalnız. direk modem res atınca geçmesi lazım değil mi ?
  • öyle de ama yavaş işliyorlar herşey gibi birde olasılığı söylüyorlar en geç 24 saat içinde ben yaptıktan sonra 1 dk bile sürmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.