Şimdi Ara

yardıma ihtiyacım var 2 sorum var 1 fiyat 2 wi-fi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle selam foruma şimdi uye oldum sizin gibi ustalara sormam gereken 2 soru var uzun süredir masa üstü pc ile internet ortamında dolasıyorum artık bende bir diz üstü alma kararı aldım bütcem 1300 1400 felan taksitle alabilirim oda en fazla elden vade ile alabilecegim. bi kaç mekan var saten ankarada . bu gün. yarın gidip magzaya bakıncam bu fiyat aralıgında neler önerirsiniz bana ? 2. sorumda şimdi . ben neti komsumla ortam kullanıyorum daha evel 3 kisiydik komsum interneti bana veriyor bendede swich var bendeki swichlede diger komsuya aktarıyoduk komsu cıkdı swich bende kaldı benim pcde o swiche takılı saten markası smc 8 portlu ben diz üstüyü aldıgım zaman evimde kablosuz internet kullanmak istiyorum bunu nasıl yaparım bu swich e ekleyecegim bi aparat varmı internetimi kablosuz olarak kullanabilmek için ? aydınlatırsanız sevinirim. Yanlıs yere konu açmıssam yada yanlıs bi şey ssöylemişsem cahilligimi maruz görün simdiden cevaplarınız için tşkler

• Lenovo z580 - samsung np350v5c - dell ınspıron 5520 gibi modellerin i5 versiyonlarına bakabilirsiniz.

Kullandığınız modem de wi-fi mevcutsa hiçbir şey eklemeden kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Lenovo z580 - samsung np350v5c - dell ınspıron 5520 gibi modellerin i5 versiyonlarına bakabilirsiniz.

Kullandığınız modem de wi-fi mevcutsa hiçbir şey eklemeden kullanabilirsiniz.

cevabınız için teşekkür ederim . bende modem yokki cogaltıcı 8 portlu swich var komsunun modemden alıyorum interneti . ben o sweche bir aparat takabilirmiyim ?
  • Wi-fi modemle alakalı bir şey. Komşunuzdan aldığınız internetin mesafesi uzak değilse dizüstüyle rahat şekilde bağlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 28 Ekim 2012; 22:12:37 >
  • quote:

Wi-fi modemle alakalı bir şey. Komşunuzdan aldığınız internetin mesafesi uzak değilse dizüstüyle rahat şekilde bağlanabilirsiniz.

hocam işte sorun orda sapa yere düşüyor onu araşdırdık sordurdukda görmez dediler o yüzden kablolu modem alındı ilk biz neti ilk baglarken onu düşündük görmez diye. o binanın öbür tarafında kalıyor 3. komsuda benim. üstte idi . ben komsudan alıyodum cogaltıcı ile ona veriyodum ogitti . cogaltıcı bende kaldı.

misal bizim katta onun tarafında oturan komsuda var kablosuz modem aratıyoruz telefonla felan görmüyor terse düsüyor . benim bilgisayar odasıyla felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigci -- 28 Ekim 2012; 22:19:06 >
  • http://www.darkhardware.com/inceleme/airties-rt210-ap300-02

Modemde de wi-fi desteğinin olması gerekiyor yalnız.
  • quote:

http://www.darkhardware.com/inceleme/airties-rt210-ap300-02

Modemde de wi-fi desteğinin olması gerekiyor yalnız.

yani illa komsumun modemiyle alakalımı ? bendeki bu siwch e bi aparat ekleyerek komsudan gelen neti . kablosuz olarak yayamazmıyım ?
  • Linkteki aparat switche bağlanıp kablosuz kullanılabilir. Fakat bilgidiğim kadarıyla modemde de wi-fi desteğinin olması gerekir. Yine de ttnet den felan sorun. Belki olabilir.
  • quote:

Linkteki aparat switche bağlanıp kablosuz kullanılabilir. Fakat bilgidiğim kadarıyla modemde de wi-fi desteğinin olması gerekir. Yine de ttnet den felan sorun. Belki olabilir.

cevaplarınız için çok teşekkürler . sagolun
  • Önemli değil.
  • quote:

Önemli değil.

ben bundan bahsediyodum hocam usb wireless diye bi şey işte :)

http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/edimax-ew-7711usn-ew-7711usn-150mbps-kablosuz-nlite-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=43752

25 tl felan civari imiş . bu veya bunun gibi . bir şey işte istedigim şey

yardıma ihtiyacım var 2 sorum var 1 fiyat  2  wi-fi hakkında

• Benim gönderdiğim llnkteki cihazda bununla alakalı da. Önemli olan modemin kablosuz bağlantıyı desteklemesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim gönderdiğim llnkteki cihazda bununla alakalı da. Önemli olan modemin kablosuz bağlantıyı desteklemesi.

tamam aldım bilgisayarı samsungun bi modeli 1 gb ekran kartı 4 gb ram i5 işlemcili cuma günü elime geçicek ilk işim bu usb wiriless i arasdırmak :)
  • Hayırlı olsun. Ürünün ve ekran kartının modeli ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun. Ürünün ve ekran kartının modeli ne?

teşekküür ederim tam donanımı hakkında bilgim. yok siparis ettim cuma günü elime gelcek . taksit ile aldıgım bi magza için ellerinde ürün stoklarla kalıyor. yeni bitmiş alacagım model cuma günü tam elimde olacak . NVIDIA sanırsam markası samsung un aynı eş deger modellerine bakıyorum hepsinde NVIDIA ekran kartı var
  • pc elimde sonunda:d samsung rafa kalkdı maddi durumdan dolayı bana daha makul gelen dell insp 5110 i5 2450m/4gb/320gb/fd blc yi aldım extra olarak sımdılık mouse ve sogutucu aldım router alcam yakında işimi görücek wi-fi konusunda yav kutudan garanti belgesi felan fişman cıktıda bide toz gibi bi şey cıktı . oney ?

bikaç foto paylasıyım
    işte buney ?

• Hayırlı olsun. :)

Toz hakkında da bir fikrim yok açıkcası. Temizleme için olabilir herhalde. Ya da başka bir şey.
  • quote:

Hayırlı olsun. :)

Toz hakkında da bir fikrim yok açıkcası. Temizleme için olabilir herhalde. Ya da başka bir şey.

teşekkür ederim :) eski takayı yana kaydırdım masada yer acdım söküp bi yere kaldrmak lazım onu her yer kablo oldu

birde şarjı dolsunda pilini cıkartıcam pilsiz kullanıcam bu arada koltukda yeni :D
  • Güle güle kullanın. :) Bu arada ekran kartı modeli ?
  • quote:

Güle güle kullanın. :) Bu arada ekran kartı modeli ?

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ Intel Core i5-2450M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5
    RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)
    EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GT 525M 1 GB Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 15.6'' LED HD (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI Stereo
    BATARYA
    BATARYA SÜRESİ 3 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)
    WEBCAM
    WEBCAM Var
    NETWORK
    RJ45-ETHERNET 10/100
    WIRELESS LAN 802.11 b/g/n
    RJ11- MODEM Yok
    BLUETOOTH Var
    ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
    DERİNLİK 262 mm
    YÜKSEKLİK 32 mm
    GENİŞLİK 376 mm
    AĞIRLIK 2.6 Kg
    ARAYÜZLER
    DC-IN 1
    USB (2.0) 2
    USB (3.0) 1
    E-SATA eSATA/USB 2.0 Birleşik
    HDMI 1
    VGA 1
    IEEE 1394 Yok
    KART OKUYUCU 1
    EXPRESS CARD SLOT Yok
    KULAKLIK ÇIKIŞI 1
    PARMAK İZİ Yok
    MINI DISPLAY PORT Yok
    GARANTİ
    GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.