Şimdi Ara

*** YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONUYU BAŞTAN AYRINTILI YAZMA GEREĞİ DUYDUM ÇÜNKÜ , SORUNUN ASIL KAYNAĞINI BULMAK... KASAMI DEĞİŞTİRELİ 1 HAFTA OLDU, 2.EL ALDIĞIM HIGH POWER 1000+80 BRONZ MARKA GÜÇ KAYNAĞINI TAKTIM. İLK GÜN HİÇ BİŞEY YOKTU , Bİ SONRAKİ GÜN BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN KAPANDI , DAHA SONRAKİ GÜNLER BU SORUN DAHA SIK OLMAYA BAŞLADI VE GENELDE FACEBOOK,YOUTUBE AYRICA BAŞKA İNTERNET SİTELERİ AÇIKKEN FİLM İZLERKEN HANİDEN KAPANIYOR,BAZEN OLUYOR Kİ KAPANDIKTAN HEMEN SONRA AÇMAYA KALDIGIMDA 2 SANİYE SONRA TEKRAR KAPANIYO VEYA BİLGİSAYAR ACILIP MASAÜSTÜNE DÖNÜNCE KAPANAN SAYFALARI TEKRAR GERİ AÇINCA YİNE KAPANIYOR. KENDİMCE BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM MACUNLARI YENİLEDİM FANLARIN HEPSİNİ TEMİZLEDİM ( GÜÇ KAYNAĞI HARİÇ ) AMA YİNE AYNI SORUN DEVAM EDİYO Bİ ÇIKIŞ BULAMADIM. SEBEP ISINMA İBİ GÖZÜKÜYO AMA FANLAR YETERLİ BENCE KASANIN DIŞ GAYET SOGUK. ALTTAKİ EN YÜKSEK DEĞERLERDE OLAN RESİM ( YOUTUBE FACE VE 3-5 SİTE AÇIKKEN Kİ HALİ, DİĞER İKİNCİ RESİMDEKİ FACEBOOK VE DONANIM HABER FORUM AÇIKKEN HALİ, EN AZ SEVİYEDEKİ DE BİLGİSAYARIN BAŞLANGIÇTAKİ HALİ.. ** NOT OLARAK BUNDAN ÖNCEKİ 6 SENELİK KULLANDIĞIM ASUS 400 W MARKA GÜÇ KAYNAĞINDA HİÇ BÖYLE BİŞEY YAŞAMAMIŞTIM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
     *** YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ** *** YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ** *** YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM **

• Bazı anakartlarda (örneğin: HP marka olanları) 3 pinli fan yuvası vardır ve bu yuvaya fan takmazsan (sadece kablosu da taksan olur) çalışmayabiliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yardımcı oldugun için teşekkür ederim hocam,İşin bi ilginç tarafında son 2.gündür fişi taktığımda anakarta elektrik gelmiyor, 30-40 dk sonra birden geliyor onuda anlamış değilim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.