Bildirim
Yardımcı olurmusunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Disk yöneticisinden bakabilirsiniz eğer ortalama 10gb-20gb aralığında sağlam kurtarma yazan ayrı bir bölüm varsa halen recovery duruyor demektir.Eğer varsa geri getirmek için yapmanız recovery içindeki orijinal işletim sistemi hangisiyse ondan bir tane tedarik edip lisanssız olabilir c diskine format atmak daha sonrasında normal yolla recovery çalıştırın aktif olacaktır recovery çalıştırdığınızda format attığınız işletim sistemi lisanssızsa orijinal hale gelecektir. -
Ama wındows7 formatı atıldı yanı benım ıstedıgım daha oncekı gıbı fabrıka ayarlarına donmek ıstedığım zaman donmesını ıstedım hata verdı oo formattan sonra sılınıp sılınmedıgını oğrenmem lazım cd yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş zaten söylemiş...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sızce formattan sonra sılınmıs olabılırmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X