arkadaşlar benim bütçem 6500ytl bana parça sorunu olmayan bi araç önerirmisiniz fiatın arabaları uygun gibi ama kararsızım ilk arabam olacak yardımcı olursanız sevinirim
tofaş kuş serisi veya broadway..o bütçe ile başka alternatifler aramanıza gerek yok..tüketim açısından ben broadway i öneririm...
ilk arabansa serçe türü bişey al .Hem parça ucuz hemde senin alıştırma yapman için ideal
peki sizce o fiyata tipo bulabilirmiyim
Bu fiyata temiz bir tipo bulmanız zor. Şahinlere ve broadwaylara bakabilirsiniz.
Benim ilk arabam 94 Mazda Sedan idi... Halen o var 5 yıldır...
Parçayı çok düşünüyosunuz ama....
5 yıldır sanayiye gidiş sayım bir Fiatın 10da1'i kadardır... Ve ilk kullanmayı bununla öğrendim...
7000 liraya 4 cam otomatik elektrikli ayna kuş gibi hidrolik direksiyon yağ gibi akan Japonlar var....
Dilerseniz yan sanayisi de var. Parça fiyatları neredeyse reno fiat gibi, yan sanayide...
Ama orjinal kullanıldığında arıza yapmıyor...
Daha karlı oluyor...
5 yıldır kullanıyorum ve samimi söylüyorum, bu kadar parayı takoz gibi şahin-doğana vermem ben.
Şimdi değiştiriyorum ve HONDA alıyorum...
Bir Japon arabası dene, vazgeçemezsin sen de....
Şimdiki aklım olsa gene Mazda ya ha Honda alırdım... Ya da Toyota...
o fiyata kuşlardan ve renolardan daha kaliteli arabalar bulursun ama yedek parça ve satarken zorlanma problemin olabilir. pirekare arkadaşımızın dediği gibi eski mazdalara bakabilirsin fazla sıkıntısı olmaz parça ve satma bakımından.
sana 94 model model hyundaı excel 1,5 gls tavsiye ederim.parça derdi yoktur ve çokkkk ucuzdur.+ araba çok ama çok sağlamdır.sağlamım diyene taş çıkartır.