Şimdi Ara

Yardımcı Olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 4s Telefonuma BodyGuardz ekran koruyucu film almayı düşünüyorumda bu jel olayı biraz kafamı karıştırdı bu jeli sürüp taktıktan sonra illaki bu ıslaklıgı geciyor ve normal haline dönüyor pekii bu koruyucu filmi çıkartırken ekrana bi zararı felan varmıdır acaba ? Birde ufak kardeşim bazen iphonenin ekranına biraz fazla baskı uyguluyor oyun oynarken mesela abanıyor resmen :D Bunun bir zararı olurmu yani ekranı saglamdır demi içine göçme felan olmaz ?

• baskıdan dolayı hiç bişey olmaz en ufak bir şüpheniz olmasın

jel olayını bende duydum ama şunu net söylebilirim en kıytırık parlak jelatinler bile artık ekranın kalitesini bozmayacak seviyede üretiliyor

her ne kadar övselerde cihazıma jel vb. madde sürmem ben sonuçta aynı kaliteyi alıyorum ekranı 3d yapacak hali yok yani
  • görüntü kalitesini bozmuyor ama saglamlık konusunda sıkıntı oluyor mesela benim arkadasım 20 tlye normal şeffaf bir ekran koryucu aldı 1 hafta sonra telefon yere düştü ön tarafta sol alt ve üst köselerde köselerin yan taraflarında kırılma oldu dediginiz gibi en kıytırıklar bile ekranı net gösteriyor tasarımın tadını alabiliyorsunuz ama o koruma olmuyor kırılan yerler jelatinin altında kalan yerler birde....Mesela bu koruyucuların jelsiz olanlarıda var ama onlardan bulamadım ve bi internet sitesinden sipariş ettim inşallah jelssizlerdir :D
  • ??????http://www.elmadunyasi.net/products/BODYGUARDZ-UltraTough-Clear-ScreenGuardz.html ???????????????? Bu koruyucu filmden bahsediyorum jel ile sürülüyor sizce hangisi daha iyi ?
  • Yardımcı olucak bir forumdaşş ? nesli tükendimi ya :S
  • uppp?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.