Şimdi Ara

yardımcı olurmusunuz (Laptop)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vaio laptop var bende. 4 yıllık felan. laptopu alttan tutup kaldırınca kendi kendine kapanıyor ve açılıyor. veya alttan tutunca yada tuşlara biraz sert dokununca ekran donuyor.
    garantisi olmadığı için içini felan hep açtım baktım felan geri taktım aynı sorun devam ediyor. sıkıntı nerde çözemedim herşey sağlam görünüyor.
    böyle bir arızası olup da halledibilen oldu mu aranızda? anlayan biri yardımcı olabilir mi?

• HDD testi yaparmısınız.Hdtune programını kurun error scan bölümünden bedsektör testi yapın
  • transtürk T kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyorsun servis elemanı.Sen hdd sıkıntılarıyla pek karşılaşmadın heralde ben olasılıkları eliyorum senin gibi çek servise demiyorum.Anakarttan iyi bir masraf çıkarırsınız heralde bari uygun fiyata yapın.
  • transtürk T kullanıcısına yanıt
    Haddini bil terbiyesizlik sen yapma senin gibi çok tamirci gördük.Hem kötü bir şey demedim servise çağırıyorsunuz bu garantisi bitmiş makine servisin ne fiyatlar çıkardığını siz benden daha iyi bilirsiniz anakarta işi sokarsanız dediğiniz fiyata muhtemelen leptopu satamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 31 Ocak 2014; 13:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transtürk

ben yukarda goremedım servise getır dıye bır ıbare sen gorduysen sole.

Linkin ne anlama geldiğini herkes bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transtürk

ok sorun lınkse lınkı kaldırırım. .bakalım ne dıyceksınız bunada

Linki geçtim de millete neden bilmediğin konu diyorsun, ben kayıt olduğum günden beri tanıyorum kendisini. Birçok konuda herkese yardımcı olan bir kişi , bana da çok yardımı oldu kendisinin.

Belki sorun anakartta ve sen haklısın ama yine de yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşa saygı duymalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun menteşelerde de olabilir. Güç ayarlarından kapağı kapatınca hiçbirşey yapma ayarlayıp deneyin birde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardımcı olurmusunuz
    6 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.