Bildirim
yardımınız gerekiyor. sıralamalar düşer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence sıralamalar %100 düşecek .Milletin edebiyat netlerinin ne olduğunu biliyosunuz. 10-25 arası puanlarda düşüş olacak o kesin. -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: isocak06
Bence sıralamalar %100 düşecek .Milletin edebiyat netlerinin ne olduğunu biliyosunuz. 10-25 arası puanlarda düşüş olacak o kesin.
o kadar düşmez bence. ilk 20k da 1k farkeder mi? -
TM ve TSde puanlar yükselicek diye okudum bir sitede.TMde bazı puan aralıklarında 5-6 puanlık düşüş var.TSde ise hiç düşüş yok.MFde ise düşecekmiş.360 ile 380 aralığında puan alanlar en fazla puan düşmesinden etkilencek.Yaklaşık 27 puan düşecekmiş bu aralıkta puan alanların.Yani 380 alan birisi geçen yıl 407 puan alanla aynı olacak bu yıl. -
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
TM ve TSde puanlar yükselicek diye okudum bir sitede.TMde bazı puan aralıklarında 5-6 puanlık düşüş var.TSde ise hiç düşüş yok.MFde ise düşecekmiş.360 ile 380 aralığında puan alanlar en fazla puan düşmesinden etkilencek.Yaklaşık 27 puan düşecekmiş bu aralıkta puan alanların.Yani 380 alan birisi geçen yıl 407 puan alanla aynı olacak bu yıl.
yani tm2de ilk 20binde bin gerileme olur mu sıralamalarda -
http://www.basarisiralamalari.com/2014-universite-taban-puanlari-duser-mi/
Site linki bu.TM2de 4-5-6 puanlık düşüşler var.Sıralamayı bilmiyorum. -
puanlarin dusmesi ya da yukselmesini neden bu kadar onemsiyorsunuz onemli olan siralama degil mi puanlar dussun ya da yukselsin siralama degismediginde bi halta yaramiyor yanlis miyim
quote:
Orijinalden alıntı: bukiii
puanlarin dusmesi ya da yukselmesini neden bu kadar onemsiyorsunuz onemli olan siralama degil mi puanlar dussun ya da yukselsin siralama degismediginde bi halta yaramiyor yanlis miyim
Ben de siralama soruyorum ama hep puan cevabi geliyor. Siralama önemli asıl o ne olacak
Geçen sene birçok kişinin tercih yapmaması geçen seneki sıralamanın düşmesinde etkili olmuş olabilir mi? Ben bu ihtimali düşünüyorum hep, 2012 sıralamaları ile 2013 sıralamaları arasında baya fark var tm için
quote:
Orijinalden alıntı: eceaydin
Geçen sene birçok kişinin tercih yapmaması geçen seneki sıralamanın düşmesinde etkili olmuş olabilir mi? Ben bu ihtimali düşünüyorum hep, 2012 sıralamaları ile 2013 sıralamaları arasında baya fark var tm için
Onun nedeni kontenjan artırılması diye biliyorum. O kadar kişinin tercih yapmaması mümkün değil.
Ben bonus hoca ve dhdeki bir rehberlik hocasindan tercihler duser diye duydum.Ilk 20kdaki hukuklarin kontejyanlari 3-5 azaltildi.Ama yanlis hatirlamiyorsam 1tane devlet baya 4 5 taned3 vakif acildi.20-30k arasinda da kontejyanlarbartti.Bence edebiyatin gecen seneye:gore zor olmasi matin daha kolay olmasi:sebebiyle ilk20kdaki:sayisallarin sayisi:artti.Ben ilk 20kdaki siralamalrin ya cok az dusecegi yada degieyecegini dusunuyoruum
Not:Satisalciyim ama tmden tercih yapicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X