Şimdi Ara

yardımınız lazım kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben selçuk üniversitesi mekatronik kazandım 2 yıllık. Ancak ben motor çıkışlıyım endüstri meslek lisesi ve mekatroniği de aile tavsiyesi falan ile yazdım ve o çıktı. inanın 1 gram okuyasım yok bu bölümü. şimdi ben kaydımı yaptırmayıp 1 sene sınava hazırlanmayı düşünüyorum. çizimlerim konusunda kendime güvendiğimden inşaat teknolojisi veya işler yolunda giderse inşaat mühendisliği hedefliyorum. sizce neyapmalıyım ? çevremdeki herkes gitmemi söylüyor. ama gitmek benim için hayal kırıklığı olacak çünkü okumak istemiyorum bu bölümü. bir de ingilizce kursuna gideceğim ing öğrenmeyi çok ama çok istiyorum. acaba lojistik veya dış ticareti de almalı mıyım hedeflerimin arasına önümüzdeki sene için?

Şimdi sizlere birkaç sorum olacak lütfen cevabını kesin bilenler yanıtsız bırakmasın.. :)

Bu sene tercih yapıp kazandığım için önümüzdeki sene ygs-lys sınavlarındaki puanlarım mı düşer yoksa okul puanım mı düşer ?

eğer ygs-lys puanımdan düşüyorsa en fazla ne kadar düşer?

önümüzdeki yıl inşaat, lojistik, dış ticaret bölümlerine yerleşme şansım ne olur? ltfen yardım arkadaşlar kararsız kaldım su an :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.