Şimdi Ara

Yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdşlar ben Program Filesten bi dosyayı shift + del yaparak silicektim ama yanlışlıkla Knightı sildim silinene kadarda hiç farkına varmadım.. Silindikten sonra masaüstünden oyuna girince anladım silindiğibni... şimi yeniden yüklemeye çalışıyorum ama Shift+del le sildiğim için bazı dosyalar saklanmış ve yüklenirken hata veriyo ..

Napicam ????

Not : Yorumlarınızı değil yardımlarınızı bekliyorum .Şimdiden teşekkürler

• Program Ekle/Kaldır dan ilk önce var olan dosyaları kaldır sonra tekrar yükle ...
  • ama kaldıramıyorum 2,90 mb bişi kalmış oda silinmiyor...
  • format at
  • bece de format attt
  • canım benden sana çok kolay bi tavsiye eyer sen onu silemiyosan
    bilgisayarı
    formatlıyacaksın başka çaren yok
    ya da bilgisayarda kalan knight ın tüm dosyalarını son noktasına kadar sileceksin
    bu da sana 1 saatlik bi ugraş demektir
  • Ya program ekle kadırdan kaldıracaksın ya da tekrar yükleyip kaldırıp tekrar yükleyeceksin onun başka bir yolu yok. Ek olarak regedit de uzantılarını silebilir ve tekrar da yükleyebilirsin ama o da biraz zaman ve bilgi gerektiren bir konudur hiç bulaşma derim. Ayrıca format son çaredir böyle basit bir sorun yüzünden format atılmaz ...
  • instala bastığında siler
  • ewt silme penceresi açılıyo hatta doluyo ama hala program ekle/kaldırdan gitmio F3 den arama başlatıyorum tüm bilgisayarı aratıyorum ama sonuç çıkmıyor lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.