Şimdi Ara

yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabam 2006 model grande punto 1.4 fire motor lpgli 112.000 km de
    Yaşadığım sıkıntıları maddeler halinde yazacağım.
    1- Çekiş bariz şekilde düştü. normalde zorlanmadan çıktığım yokuşlarda özellikle yüksek viteslerde araç devirden düşüyor. gaza köklüyorum banamısın demiyor.
    2- Yolda çok rahatsız ilerliyor araç sürekli sarsıntı ve titreme hissediyorum. Direksiyonda bariz bir şekilde var. Ayrıca hızlı gittiğimde frene ani basınca direksiyonda titreme artıyor.
    3. Düşük viteslerde özellikle 2nci viteste gazdan ayağımı çektiğim zaman tekleme oluyor. Bunu hergün mutlaka hissediyorum. benzinde de lpgde de oluyor.
    4. Klima ilk çalıştırdığım zaman takılıyor sonuna kadar açsamda üflemiyor. Bir müddet sonra bir üflüyorbir üflemiyor biraz daha sonra normale dönüyor.

En son yapılanlar
    1- Çekiş sorunları nedeniyle baskı balatanın değişim zamanı geldiğini düşünerek değiştirdim.
    2- Teklemenin nedeni olabileceği düşünülerek buji ve kabloları değişti. Ustanın dediğine göre biri arızalıymış kablonun
    3- Direksiyondaki titreme için dün balans ayarına baktırdım bozukmuş tekrar yapıldı. Ancak bütün sorunlar devam ediyor. Varmı yardımcı olabilecek arkadaş.
    4- Klimayla ilgili baktırmadım ama filitre değişeli 3-5 ay olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersencan -- 5 Temmuz 2014; 1:24:07 >

• Cekis ve tekleme sorunu o islemlerden sonra halolmadiysa tahminimce arabanizda hava alma sorunu var. direksiyon sarsintisi ise on takimdan frene basinca titreme disklerden yapar sorununuz ise malesef usta adi altinda usta olmayanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.