arkadaşlar geçen hafta fujitsu leptop aldım.ekrAn kartı paylaşımlı 1696ya kadar çıkıyor.4gb ram var.pes 2012 yi kurdum ama oyun açılmıyor ekran kartı belleğiniz yetmiyor gibi bir hata veriyor.şuanda bakıyorum ekran kartı 64 mb gözüküyor.benim bildiğim paylaşımlı ekran kartlarında otomatik olarak yükselmesi lazım.ama oyun dahi açılmıyor.biosa baktım ordanda yükselmiyor.bunun başka bir çözümü varmıdır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler...
arkadaşım peste tek çözüm pesedit 2.8 yükle sonra pesedit ayarından high yap rahat bir şekilde oynarsın ve pes 13 için geçerlidir bilgisayarında sorun yoktur sadece en düşük ayarı 64 gösteriliyor ve pesin gördüğü 64 sorun pes şirketinin kurduğu yanlış ayardan olmalı ve buna dikkat et pes 13 sıfırdan indir sonra pesedit i kurarsın cracktan açabilirsin iyi çalışmalar
quote:
Orijinalden alıntı: gursel1905
arkadaşlar geçen hafta fujitsu leptop aldım.ekrAn kartı paylaşımlı 1696ya kadar çıkıyor.4gb ram var.pes 2012 yi kurdum ama oyun açılmıyor ekran kartı belleğiniz yetmiyor gibi bir hata veriyor.şuanda bakıyorum ekran kartı 64 mb gözüküyor.benim bildiğim paylaşımlı ekran kartlarında otomatik olarak yükselmesi lazım.ama oyun dahi açılmıyor.biosa baktım ordanda yükselmiyor.bunun başka bir çözümü varmıdır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler...
Hocam Pes 2013 adlı oyun, harici ekran kartınızı değil de masaüstü ekran kartınızı görüyor(Intel HD 3000). Bunu değiştirmeniz için, harici ekran kartınız ne ise(Nvidia veya Ati) kontrol merkezine girip, özel olarak oyunu hangi ekran kartıyla çalıştırılacağını seçmelisin. Oyunlardaki bu sorunun çözümü budur. Kolay gelsin.