Şimdi Ara

yardımmm...9600GT crysis en fazla 10 fps (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar dün akşam format attım pc ye yok bu işte kesin bişi var...

gene crysis 10-14 fps arası (boştayken)gidip geliyo çatılma sahnelerinde ise 3-5 fps arası durum tek kelimeyle fiyasko işlemci ne kadar zayıf olursa olsun 9600 gt de bu fps normal mi üstelik medal of honor u da 10-12 fps rası oynatıyor ve crysis ten daha fazla takılıyor...

olacak iş değil üstelik çözünürlüğü düşürüp ayarları normale indirdikten sonra bile durum aynı işlemci ve ram değiştikten sonra düzeleceğini bilsem alacam bi işlemci anakart ve ram ama ekran kartının arzalı olmasından şüpheleniyorum sizce böyle bir arza olabilir mi daha önce duydunuz mu ekran kartı çalışıpta kötü performans vermesi gibi..

kafam iyice kızıyor elimden bi kaza çıkacak

niyetim 6-8 ay kadar bunu kullanmaktı...
  • O sistemin neyine güvendinde Vista kurdun be kardesım kur xp yı keyfıne bak.
  • işlemcinin en az pentium dual core(oc ile 3ghz kullanılması) olması lazım bu tip oyunlar için ben pentıum d 805 default halde pes2008 de takılamalar ysaıyodum 4ghz e aldıgımda ise oyun çok akıcı idi x1950pro da işlemcinizni buna baglı olarak anakartınızın ramlerınıde ddr ise onlarında ddr2 olması lazım

gigatek fiyat listesi..
    e2180 dual core işlemci
    gigabyte p35d3sl
    2gb verittech ram total olarak 262.84 US$ yapıyor kdv dahil tl olarak 335 lira civarı elinizdekileri ortalama 150liraya satsanız 185lira harcamanız gerek mantıken ,yoksa o sistem ile 9600gt den performans beklemeyin....
  • bu performans normal diyosunuz yani...

kartta arıza olamaz diyorsunuz yani...

aynı sistemde 8600 gt sonic ile crysis ve moh aynı performans ta oynatıp 9600 gt alıp hala aynı yerde saymak canımı sıkıyo tabi ki ve benimle aynı sistemi olan arakadaşım hala 8600 gt ile aynı ayarlarda oynamaya devam ediyor

neyse artık alırım bi E8400 işlemci 4gb 800mhz ram intel dp35dp ana kart buda yeter herhalde... o zaman da aynı performansı alırsam bak sen o zaman komediye...

birde intel dp35dp de pci-exp. 2.0 varmı bilen varmı ben araştırdım ama sitesinde yazmıyo ayrıca sitede bu kartım 1333mhz 4 çekirdeklilere desteği yok gözüküyo bilen varsa yardımcı olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogusyalcin -- 18 Mart 2008; 15:51:34 >
  • Hala "Vistada bostayken 700mb ram yiyor oyun acilinca ne olur dusunemiyorum" gibi cahilce konusmalar duyuyorum hatta bu konusmalari yapan arkadas bir de "size guluyorum" diyerek cok bilmislik filan tasliyor...

XP'nin Vista'dan hizli oldugu zaten bir gercek ama bunun Vista'nin kullandigi "700mb RAM" ile bir alakasi yok.

Vista'nin icine yazilmis simdi resmi ismini hatirlayamadigim bir sistem bilgisayariniz bosta dururken de o bosta duran RAM'in bir kismini daha once acip kapatmis oldugunuz programlar, acma ihtimaliniz olan programlar vb. gibi seylerle dolduruyor ki bu acmaniz mumkun olan programlari actiginizda HDD'den RAM'e atmakla ugrasmasin direk acsin programi, bilgisayar hizlansin.

Siz cok RAM kullanacak bir program (3d oyun vb.) actiginizda da bu kisimlari silip uzerine oyunu yaziyor. Herhangi bir RAM sikintisi yasanmiyor.

Bir seyi bilmeyip de bilmedigini bilmeyenden uzak durmak lazim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.