Bildirim
YARDIMMM WEB CAM TEPE TAKLAK GÖSTERİYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Webcam ayarlarından Mirror Vertical'ın yanındaki Tik'i kaldır da bi dene bakalım eğer böle de sorun çözülmesse webcam'ı sen tepesi aşağı koy düz göstersin
quote:
Orjinalden alıntı: fatihelmas26
Arkadaşlar webcam ters gösteriyor. Yani anlıycanız tepe taklak gösteriyor. Başlarda düzgün çalışan ve ara ara böyle yapan bir cami ne yaparsınız. Delirecem. Yardım edin lütfen..
Sorun ne olabilir. Başınıza hiç böyle bişey geldimi. Web caminiz tepe taklak gösterdimi... offfffffff
-
Öyle bişey yoksa ne yapacam yaaa deli oldum. Bir bilen varmı lütfen yardım etsin... Aceba bilgisayarın elektrik alamamasından usb girişinden kaynaklanan bişey olabilirmi diye düşünüyorum. Webcam başka yerlerde çalışıyor. -
arkadaşım eğer webcam başka yerde çalışıyorsa webcam'da sorun olamaz..dediğim gibi webcam'ın ayarlarına gir o orda mirror vertical war muhtemelen yanlışlıkla onu işaretlemişsinizdir ondan ters gösteriyordur başka bişi olcağını sanmıyorum..webcam'ın ayarlarına gir..webcam'ın markası ne bu arada??sen dediğim ayarı bi yap..webcam'ı aç önce sonra ayarlardan mirror vertical'a tık koy ya da tik'i kaldır ok? -
Arkadaşım webcamin ayarlarında öyle bişey yok. İnciğini cinciğini kurcaladım. Yok yok yok. Markası philips spc 900nc pc camera.. İyide ne yapmam lazım şimdi. Böyle ters ters nası kullanacam. Kayıt yaparken düz gösteriyor. Aceba makinanın elektrik dağılımındamı bir problem var. Yada software mi desem. Makinayı yeniden kurdum o yüzden .Hemde 2 defa. Önceden yapıyordu. Çıkarıp takınca düzeliyordu şimdi düzelmiyor meret. -
amuda kalk öyle çetleş.....
dermişim şimdi
sitesinden driver güncellemesi varmı bir bak istersen öncelikle....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X