Şimdi Ara

yardımmmmm işlemci 100 derece :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler ben dün işlemcinin fanını çıkarttım sanırım bi bacağı kırıldı fanın kenarındaki kitleme şeyinin

bunun bi zararı olur mu

işlemci fanını çıkartmadan önce 35-40 derece arasıydı

bu kırılan parçayı tek başına bulabilir miyim

yardımmmmm  işlemci  100 derece :S

yardımmmmm  işlemci  100 derece :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ölene_kadar_hiphop -- 24 Haziran 2007; 8:29:34 >

• [Deleted by Admins]
  • ya ben işlemciyi hiç çıkarmadım

şimdi bi resim daha geliyor
  • http://www.imagehack.eu/tr/uploads/d20446b799.jpg

işte bunlardan biri kırıldı
  • Diğer bacaklar tutar onu ama stock fanlar yetersiz overclock falan yapacaksan Zalman bakır al
  • fansız pc yimi çalıştırıyosun
  • 100 derecemi uçmuş o pc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prescot fanlarından bu yüzden tiskiniyorum cok aptalca bi sistem hic saglıklı değil o fan daha is görmez yeni bi stok fan al bence paran varsa daha iyi birsey al...
  • Ben de kırmıştım benimde yüz derece oldu ama şunu dene spped fanı aç sonra fanı işlemciye doğru bastır eğer derece düşüyorsa yeni bi fan alman gerekecek daha dün başıma geldi.
  • 100 derecede nasıl yanmıyor ben 48 derece oldu diye pc yi kapatıp dinlendiriyorum...
  • Yeni bir fan almalısın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

100 derecede nasıl yanmıyor ben 48 derece oldu diye pc yi kapatıp dinlendiriyorum...

• 100 derecede nasil yanmiyor. @3cagdas3 un dedigi gibi fanı bastır bakalım sıcaklık düşecekmi ama yeni bir fan alman şart
  • kesinlikle yeni fan ile bu sıcaklığı düşürmek zorundasın zaten büyük ihtimalle bilgisayarın yüksek sıcaklık yüzünden sürekli reset atıyordur...
  • Aynı şey benim de başıma geldi.Yeni fan alman gerekecek
  • Al bir tane TT Big Typhoon kurtul bu dertten. Formda ikinci elini 60 YTL ye satanlar vardı.
  • 100 derece çok büyük bi rakam.işelmcinin sağlamlığından eminmisin yaşio mu
  • quote:

100 derecede nasıl yanmıyor ben 48 derece oldu diye pc yi kapatıp dinlendiriyorum...

şımartma o kadar canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

şımartma o kadar canım

• o stok fanin sabitleme kilidi... eger bitanesini sabitlemezsen bile, o sogutucunun tabani islemciye degmiyor... o yuzden direkt o blogu oldugu gibi degistiriyorsun cunku sadece orjinal stok sogutucu ile geliyor onlar..

o sekilde kullanamaya devam etme.. ben sahsen o islemcinin yanmasini beklerdim.. ha yanmadiysa o zaman bayabir atom kaybetmistir... yakin zamanda o islemciyi degistirebilirsin... overclock'u falan da unut...

islemciyi fabrika cikisi kullan... canina okumussun... niye cikardin ki..? temizleyecek olsan bile hava tuttugunda tertemiz oluyor.. calisan bilgisayarin orasi burasi ile oynanmaz... 35 40derece diyorsun... ben stok fanla o derecelerde calistiriyor olsam keyifime diyecek olmaz...

ben bile 49 derece goruyorum idle.. overclock yok, fan sorunu yok... malum ev zaten 30dereceden fazla bizim.... senin 35 40 derece neyine yetmiyor..

intel bile sogutucu ile fazla oynanamasin diye yapmis o dandini sabitleyicileri.. "merak kediyi oldurur..."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.