Şimdi Ara

Yardımsever birisi gelebilirmi :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şuan anadolu imam hatipte 3.sınıfa geçtim sayısal öğrencisiyim amacım pilot bölümü okumak ancak kendimden 480 puan gibi bir puan beklemiyorum sizce ne yapmalıyım veya nasıl davranmalıyım bu işi önceden yaşamış kişiler varsa tecrübelerini veya taktiklerini bana aktarabilirlermi rica etsem ? bundan sonra ne yaşamalıyım ?

• Çalışacaksın ya da paran varsa burssuz olarak okuyacaksın.

Son universite sonrasi Thy akademiye basvuracaksin parayi ise baslayinca odeyeceksin. Tabi bu kolay olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yazdıklarını alamak ne olmak lazım :D biliyorum paralı kurs var sonra işine eline alınca parandan kesiyorlar duydum böyle birşey sizce doğrumu veya siz gördnüzmü
  • Bende pilot olmak istiyorum imam hatipte 9.sinifi bitirdim birde pilot olmak için mutlaka yuklu miktarda para gerekiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: dogusgumus

bu yazdıklarını alamak ne olmak lazım :D biliyorum paralı kurs var sonra işine eline alınca parandan kesiyorlar duydum böyle birşey sizce doğrumu veya siz gördnüzmü

Devlet sana kredi veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustauydu

Bende pilot olmak istiyorum imam hatipte 9.sinifi bitirdim birde pilot olmak için mutlaka yuklu miktarda para gerekiyormu

Yeterli puanı yaparsan devlet üni pilotaj bölümlerr var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.