Şimdi Ara

Yardıran fıkralar ! (yenileri eklendi) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
26
Favori
50.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bektaşi cumaya camiye gitmiş camide hoca vaaz veriyor ve şarap içenleri şiddetle kınamaya başlıyor. bektaşi can kulağıyla dinlemeye başlamış.
    hoca dayatmış, ''şarap içenler öbür tarafta her türlü ceza görecek sarap içmeyenler her türlü sefa görecek... hatta herbirinin emrine 40 tane huri verilecek... sarap içenlerin ise içtikleri her şişe şarap kil köprüden geçerken boyunlarına asılacak!!!
    bektaşi dayanamamış durduğu yerden seslenmiş:
    ''hoca efendi o şişe dolumu olacak, boş mu?
    hoca gürlemiş ''bre zindik, sen dolu şişelerle öbür tarafı meyhanemi sandın!.
    bektaşi başını sallayıp itiraz etmiş, iyi ama hoca adam başı 40 huri ile sen öbür tarafı k.rhane mi sandın!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic
    İşadamı, ofisinde geç saatlere kadar sekreteri ile ciddi ciddi çalışır. Geç olmuştur, günün yorgunluğuna ek olarak acıkmışlardır. “Hadi çıkalım artık, gidip bir şeyler yeyip evlerimize gidelim” çıkarlar, bir lokantada iyi bir akşam yemeği yerler, biraz da alkol alırlar, sora işadamı, sekreterini evine bırakır.

O ara, sekreter, nezaketen, bir kahve içmek isteyip istemediğini sorar. İşadamı da neden olmasın diye düşünüp kabul eder. Kahveyi içki takip eder, içkiden sonra ruhlar ısınır ve birlikte olurlar. İşadamı kalkar, evine gider. Sabah 04 civarıdır. Arabayı parkeder, cebinden bir tebeşir çıkartır, ceketine pantolonuna bir kaç çizik atar biraz tebeşir tozu serper ve içeri girer.

Karısı ayakta beklemektedir. “Neredeydin ?” diye sorar. İşadamı da “Aysel’le geç saate kadar çalıştık, sonra yemeğe gittik, onu eve bıraktım yemekten sonra, ama beni kahve içmeğe çağırdı, kahveydi, sohbetti, içkiydi derken kendimizi yatakta bulduk, ancak toparlandım, geç kaldım, özür dilerim karıcım” der. Karısı “Yalancııııı ! Yine bütün gece o zibidi arkadaşlarınla bilardo oynayıp bira içtin dimi ! sen adam olmayacaksın ruhun serseri senin!”

• Adamın biri evcil maymunu ile bir bara gitmiş. Bir içki ısmarlamış, o sırada da maymunu ortalıkda dolaşıp eline ne geçirirse ağızına atıyomuş. Son olarak bilardo masasındaki bir topu mideye indirince barmen bağırmaya başlamış. -"Yav naapo bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da Ya o yer ,parası neyse veririm." demiş. Parayı verip çıkmışlar. Aradan bir hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmiş. Yine bir içki ısmarlamış. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmış. Barmende bir yandan seyrediyomuş. Maymun önce erigi götüne sokmuş sonra çıkarıp aazına atmış. Barmen adama dönüp -"Bu ne yaptı şimdi" demiş. - Adam: "Senin şu bilardo topu olayından sonra herşeyi ölçüp de yiyor."*
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Adamın biri evcil maymunu ile bir bara gitmiş. Bir içki ısmarlamış, o sırada da maymunu ortalıkda dolaşıp eline ne geçirirse ağızına atıyomuş. Son olarak bilardo masasındaki bir topu mideye indirince barmen bağırmaya başlamış. -"Yav naapo bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da Ya o yer ,parası neyse veririm." demiş. Parayı verip çıkmışlar. Aradan bir hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmiş. Yine bir içki ısmarlamış. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmış. Barmende bir yandan seyrediyomuş. Maymun önce erigi götüne sokmuş sonra çıkarıp aazına atmış. Barmen adama dönüp -"Bu ne yaptı şimdi" demiş. - Adam: "Senin şu bilardo topu olayından sonra herşeyi ölçüp de yiyor."*

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Kırmızı başlıklı kızla , pinokyo okulda arkadaş olmuş ve hergün ormandan beraberce okula gidip geliyorlarmış hemde 2 side birbirine boş değilmiş.
    Bir gün kırmızı başlıklı kızın oros. tutmuş ve pinokyo ya şimdi senle bi oyun oynicaz demiş ve başlamış :
    Kırmızı başlıklı kız :
    Pinokyo kafanı eteğimin altına sok ; şimdi söyleyebileceğin en büyük yalanı söyle. Hadi pinokyo daha büyük bi yalan bulabilirsin.
    Evet evet evet evet ...
    DuR !
    Pinokyo :
    Noldu ?
    Kırmızı başlıklı kız :
    Şimdi bir doğru bir yalan bir doğru bir yalan Oww yeahhh

• Yolcular yerlerine oturmuş uçakta. Kalkmayı bekliyorlar. Bakmışlar pilotla yardımcı pilot, uçağın arkasından el ele tutuşmuş geliyorlar. Herkes yerinde şöyle bir doğrulmuş. Pilotun elinde beyaz baston varmış, yardımcısının gözünde de güneşi gözlüğü!

“Yahu bunlar kör!” demiş yolculardan biri.

“Yok canım!” demiş bir başkası. “Bizi işletiyorlar..”

Neyse, iki pilot sonunda kokpite girip kapıyı kapatmış. Birazdan motorlar çalışmış. Yolcularda bir korku bir korku! Uçak yol almaya başlamış pistte, Hızlanmış... Hızlanmış... Yolcular çığlık çığlığa... Uçak tam pistin sonunda, çığlıklar doruğa çıktığında, havalanmış!

Pilot, kokpitte, yardımcısına dönmüş: “Ööf be hele şükür, galiba tam pistin sonunda iyice bağırmaya başladılar da duyduk; uçağı kaldırdık.”

“Ya... Yoksa hapı yutmuştuk!”
  • Beyler, eminim bircogunuz daha onceden bu fikrayi duymamissinizdir.
    80 yasindaki Ahmet Bey, rutin kontrollerini yaptirmaya gitmis.
    Doktor nasil hissettigini sormus. Ahmet Bey de turp gibi oldugunu hatta 18 yasindaki esinden cocuk bekledigini belirtmis.
    Bunun uzerinde doktor: "Durun, ben size bir hikaye anlatayim." demis.
    "Zamanin birinde bir avci varmis. Her sabah erkenden kalkar, tufegini alir ve ormana avlanmaya gidermis. Bir gun yanlislikla tufek yerine semsiyesini almis, ormana varmis, geyigi gormus, semsiyeyi dogrultmus. Pattt! Geyik yerde."
    Ahmet Bey hemen itiraz etmis: "Olur mu oyle sey? Kesin, baskasi vurmustur."
    Doktor: "Kesinlikle"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 22 Ocak 2011; 3:22:11 >
  • Meşhur bir şarap üreticisinin çeşnicibaşısı (degustatör) ölünce yeni bir çeşnicibaşı bulmak için ilan verirler.
    Kirli görünümlü, saç baş dağınık bir ayyaş fabrikaya başvurur. Patron adamı basit bir sınavla savmak için, önüne bir kadeh şarap koydurur.. Zaten sarhoş adam kadehi kafasına diker ve "Muscatel kırmızı üzüm, güney yamaçlarda büyümüş, 3 yıllık ve çelik kaplarda olgunlaştırılmış" der.
    Fabrika müdürü şaşkınlıkla patrona döner ve "Doğru" der.
    İkinci kadehi uzatırlar.
    "Güneybatı eğimli yamaçlarda yetişmiş cabarnet kırmızı üzümden. 8 yıllık ve meşe varillerde saklanmış.."
    Müdür, daha da büyük bir şaşkınlıkla "Gene doğru" der ve sekreterinin kulağına bir şeyler fısıldar.
    Genç kız, doğru tuvalete gider ve beyaz şaraba çok benzeyen bir bardak dolusu çişle geri döner.
    Sarhoş düşünmeden kafasına diker..
    "Bir sarışın, 26 yaşında, dört aylık hamile .. İşi bana vermezseniz, babasının adını da açıklarım.."
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Meşhur bir şarap üreticisinin çeşnicibaşısı (degustatör) ölünce yeni bir çeşnicibaşı bulmak için ilan verirler.
    Kirli görünümlü, saç baş dağınık bir ayyaş fabrikaya başvurur. Patron adamı basit bir sınavla savmak için, önüne bir kadeh şarap koydurur.. Zaten sarhoş adam kadehi kafasına diker ve "Muscatel kırmızı üzüm, güney yamaçlarda büyümüş, 3 yıllık ve çelik kaplarda olgunlaştırılmış" der.
    İkinci kadehi uzatırlar.
    "Güneybatı eğimli yamaçlarda yetişmiş cabarnet kırmızı üzümden. 8 yıllık ve meşe varillerde saklanmış.."
    Müdür, daha da büyük bir şaşkınlıkla "Gene doğru" der ve sekreterinin kulağına bir şeyler fısıldar.
    Genç kız, doğru tuvalete gider ve beyaz şaraba çok benzeyen bir bardak dolusu çişle geri döner.
    "Bir sarışın, 26 yaşında, dört aylık hamile .. İşi bana vermezseniz, babasının adını da açıklarım.."

tesekkurler (hıncal ;) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabrero

quote:

Meşhur bir şarap üreticisinin çeşnicibaşısı (degustatör) ölünce yeni bir çeşnicibaşı bulmak için ilan verirler.
    İkinci kadehi uzatırlar.

tesekkurler (hıncal ;) )

senmisin haşmet
  • fıkra değil ama komik;

-----------------------------

Gerçek banka diyalogları.... :
    ‎- İyi Günler Ben Sedef Nasıl Yardımcı Olabilirim..
    - Kaç Para ?
    - Pardon ????
    - ...Borcum... Kaç para kardesim ???
    - Beyefendi, Siz kimsiniz ???
    - ..... şerefsizleri ............ .... günde 10 sefer arıyorsunuz borcu ne zaman yatırıcan diye simdi de tanımıyormusunuz.
    - Beyefendi küfretmeyin günde binlerce insan arıyor nerden bileyim siz kimsiniz?
    - Selim Yurd... Ben...
    - Kayıtlarınıza Ulaşıcam bi saniye Evet 1350 lira 80 yeni kuruş borcunuz var...
    - Bu mu yani olay ??? Koca banka ben Parayı verince rahatlaycak mı ?
    - Beyefendi... Bu bir borç ve gecikmiş bir borç ödemeniz gerekir...
    - Ben de biliyorum onun için aradım iste. Adamı hasta ettiniz be..10 gündür.. Neyse Yolla Birini Alsın Parayı..
    - Beyendi siz getireceksiniz parayı...
    - Ne demek yolla birini alsın parayı.. bir de orda sıra bekliycem...
    oldu be, dükkanımı kapatayım... Şubeden birini gönderin öyle ise... Bi de akıl veriyor... ben söyledim siz gelip almadı nız .... Arayın beni de isteyin parayı... Alırsınız Babayı...

-----------
    - İyi Günler Ben Sinan Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
    - İyi günler Araba almak İstiyorum da..
    - Pardon..??? Haaa.. Kredi için mi Arıyorsunuz ?
    - Evet.. Araç Kredisi...
    - Faiz Oranlarını mı Öğrenmek İstiyorsunuz ??
    - Hem Onu, Hem de Kaç Para verirsiniz.. .
    - Alacağınız aracın Modeline göre değisir üstelik 0 km alıyorsanız, Arabayı satın alacağanız yer hallediyor bu islemleri...
    - Ya biz biyerden araba almıycaz arabamız var zaten...
    - Peki, neden öğrenmek isitiyorsunuz ?
    - Babam arabayı bana satıyormus gibi göstericek..sizden para alıcaz. Bi düğün muhabbeti varda ben çalısmıyorum bu yüzden tüketici kredisi alamıyorum. Biz size ara ara öderiz onu.
    - valla çok açık sözlüsünüz ama bu sekilde size kredi vermezler.araba kaç model ?
    - 92 kartal...
    - çok az kredi çıkar...
    - canım 2000 model pejo deriz...
    - Oldu, Oldu... Siz gidin hemen bir şubeye... bana anlattığınız gibi anlatın...
    - oldu iyi günler çok sağolun...
    ------
    - İyi Günler Ben Nazlı. Nasıl Yardımcı Olabilirim.
    - Kredi Kartım Ne zaman Gelir Bankadan vermiyorlar eve gelecekmiş...
    - World Kart mı ?
    - Evet...
    - İsminiz Nedir ?
    - Haluk Saygın...
    - Ne zaman Başvurdunuz ?
    - Ben başvurmadım...
    - Başvurmadıysanız neyini soruyorsunuz beyefendi...
    - Televizyonda Gelin size de World Kart Verelim diyor sunuz ya....
    - Beyefendi başvurmadan Kart Verilir mi Hiç !!??
    - Öyle desene be kardesim.... ..bu reklamlar çok üç kağıtçı....
    - İyi Günler Ben Yeşim Nasıl Yardımcı Olabilirim.. .
    - Hörmetler Akbank'ın telefonunu verir misiniz ???
    - Beyefendi Burası Yapkredi... 118 değil...
    - Allah Allah... biz bilmiyor muyuz ... İkiniz de bankasınız işte...
    Ölürmüsün bi yardımcı olsan...
    - Bilmiyorum telefonu beyefendi...
    - Bilen biri vardır bir sor bakalım yanındakilere. ..
    - kimse bilmiyor beyefendi...
    - Ne zaman sordunda cevap veriyorsun.. .. kafasız....
    - İyi Günler Ben Melek Nasıl Yardımcı Olabilirim.. .
    - Pınar hanım Orada mı ???
    - Yok, su anda... Ben nasıl yardımcı olabilirim ??
    - Yok.. bana Pınar hanım lazım...
    - Bankayla ilgili değil mi ?
    - Yok.. Başka bisey soracaktım...
    - Burada sadece bankacılık hizmeti verilir... Tanıyorsanız cebinden arayın...
    - Sende var mı cebi ?
    - Hayır yok...
    - Valla bul şunu be.... Peki, çıktığı biri var mı ? Biliyor musun ?
    Telefon Kapatılır...
    Geçen hafta yoğun bir günde Akbank Şubesinde yaşanan bir diyalog :
    55-60 yaşlarında çek tahsili için bekleyen bir müşteriye kart pazarlamak isteyen stand görevlisi sorar
    - Beyefendi bakabilirmisiniz Axesiniz varmı acaba?
    müşteri omuz hizasından ters ters soru soran kıza bakar.....
    kız tekrar ısrarla sorar...
    -Axesiniz varmı acaba ?
    adam sinirli bir şekilde kıza bağırmaya başlar.
    - sana ne benim abdesimden.. abdesim vardır, yoktur..camiye mi geldik ? bankaya geldik der ve sinirli bir şekilde çıkar gider......
  • Bir Amerikali bir Ingiliz ve bir
    Irakli kahvede oturmus cay iciyorlar.

Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis silahini
    cikarip bardaga ates edip parcalamis:

'Bizde bardaklar o kadar ucuzdur kibiz Amerika'da ayni bardakla iki
    kere cay icmeyiz'

Ingiliz de bunun uzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis
    ve ates ederek bardagi parcalamis:

'Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok
    kumsal vardir ki ayni bardakla iki kere cay icmeyiz'

Bunun uzerine Irakli da cayini bitirmis bardagi havaya firlatmis
    silahini cekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldurmus...

'Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki biz
    ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz...':)
  • vakt-i zamanında, Erzurum’da bir “okuma-yazma kursu” açılmış... O güne kadar bir türlü okuma-yazma öğrenemeyen Erzurumlu bir vatandaş da müracaat etmiş kursa...
    Kabul edilmiş müracaatı...
    Başlamışlar, “A, B, C”yi öğretmeye.
    Öğrenenler, öğrenmiş!..
    Ne var ki; bizim dadaş, bir türlü öğrenemiyor “harf”leri... Sınıftaki herkes, “harf”leri belleyip, “heceleme”ye geçtiği halde, o, “harf”leri bile sökemiyor!..
    Derken; “Bu böyle olmayacak” demiş kurs hocaları... “Bir de, resimle öğretmeyi deneyelim!”
    Öyle ya;
    Resmin altına bir şey yazınca; hem “harf”leri öğrenir, hem “heceleme”yi!..
    Dedikleri gibi de yapmışlar...
    Bir “köpek” resmi çizmişler tahtaya, altına da “köpek” yazmışlar!..
    Yanına, bir “kedi” resmi çizip, altına da “kedi” yazmışlar!..
    Onun yanına da; “resim” çizmeye zaman kalmadığı için, “kaytan bıyıklı” bir adamın fotoğrafını asıp, altına da “adam” yazmışlar!..
    Tam; “Bunları da bilemeyecek hâli yok ya!.. Nasıl olsa köpeğe köpek, kediye kedi, adama da adam der!” diye düşünüyorlarmış ki, bizim dadaş girmiş sınıftan içeri...
    Oturmuş sırasına...
    Hocalar, “köpek” resmini gösterip, sormuşlar; “Bu ne?”
    Dadaş, hecelemiş;
    “Gu-dik”
    “Olmadı” demişler...
    Bu defa “kedi” resmini gösterip, “peki bu ne?” diye sormuşlar.
    Cevap vermiş dadaş;
    “Pisik!”
    Hocalar “çıldırma” noktasında!.. Neredeyse saçlarını-başlarını yolma aşamasına gelmişler... Son çare olarak; altında “adam” yazan “kaytan bıyıklı”nın fotoğrafını göstermişler... Eh, buna da başka bir şey diyecek hâli yok ya...
    “Bu ne?” demişler!..
    Dadaş; bir “peze...k”i andıran “kaytan bıyıklı” adamın fotoğrafına bakıp, cevap vermiş;
    “Gavat!”
  • güzel fıkralar,paylaşan arkadaşlara tşkrler
  • iyiymişş: )))
  • Arap guzeldi
  • süper yaaa
    quote:

Temel Afrikaya safariye gider ve maalesef aslan avındayken bir grup
    aslanın saldırısına uğraması sonucu kolları, bacakları ve cinsel
    organi kopar.

O ilkel kosullarda uzun operasyonlar sonucunda Temel'in kopan bacaklarının
    yerine panter
    bacakları, kopan kollarının yerine maymun kolları, kopan çükünün
    yerine de fil hortumu takılır.

Temel memlekete döndügünde halini gören arkadaşı Dursun sorar:
    - Ula Temel nedur ha bu hal ?
    Temel :
    - Sorma Dursun, ama Allaha sukur panter kibi koşayrum, maymun kibi
    tırmanayrum, ha bi tek şu çükümden şikayetum vardur.
    Dursun:
    - Haçan niyedur ?
    Temel:
    - Ula nerde bir tutam ot görse alip dötüme sokayi..
  • Adam doktora gitmiş, "Doktor.." demiş utana sıkıla "Erken boşalıyorum.. Ne olur derdime bir çare..!" "Kolay.. Üzüldüğün şeye bak" demiş doktor, "Sana bir tropik krem tavsiye edeceğim.. Bir sür bu derdi unut..!" "Of doktor.." demiş adam, "O kremi biliyorum ama.. Daha sürerken........"

• quote:

Adam doktora gitmiş, "Doktor.." demiş utana sıkıla "Erken boşalıyorum.. Ne olur derdime bir çare..!" "Kolay.. Üzüldüğün şeye bak" demiş doktor, "Sana bir tropik krem tavsiye edeceğim.. Bir sür bu derdi unut..!" "Of doktor.." demiş adam, "O kremi biliyorum ama.. Daha sürerken........"

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.