Şimdi Ara

Yargıtay, gizli ses kaydını delil olarak kabul etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone de telefon gorusmesi kayit etme yok halen degil mi ? yillar once bulamamistim
  • Astforum A kullanıcısına yanıt
    Değil tabii ki. Anadolu adliyesine gidin böyle yüzlerce dava bulunur. niye öne çıktığı meçhul.
  • Bunun gibi 1000 tane yasa var...Falanca şey suç sayılmaz.Delil sayılmaz tarzında.. Yasalar Kanunlar yapmışiz sanki kutsalmış gibi..Program dili c++ delphi pascal..Ayşe haklıdır ayşe haklı olmaya bilir ayşenin haklı olmadığı durumlarda misali.. Sanmışız ki kusursuz bir şey yapıyoruz hep kendi ile celişen global insan haklarina zıt...Birde kalkmışız şeyimizin şeyi ile bu ayet 200 sayfa önceki söze ters çelişiyor örnekleri ile örtmüşüz kabahatimizi Sanki gunun birinde nasil deleriz bunu ya ya açık kapı birakilmiş Ya da bir seyi bir fikri gorusu kutsamak korumak ıcin çikarilmiş birileri gizli hakimiyetini yasaların ardına saklamış

• hemen gaza gelip ben de kaydedicem ben de dava açıcam demeyin. yargıtayın vermiş olduğu bu karar herkesi bağlar anlamına gelmiyor. herkesi bağlayabilmesi için üst kurulları tarafından verilmiş olması gerekir. birgün dava açtığınızda aynı veya farklı ceza dairesi hukuka uygun bulmayabilir. bilginiz olsun. çünkü her olay öncelikle kendi dinamikleri dahilinde değerlendirilir.
  • Habersiz kayıt yapmak iletişimin gizliliğini ihlalden dolayı suç değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 435

1998 model panasonic telefonumda ses kaydetme özelliği vardı. sene 2018 iphone'da ses kaydetme özelliği yok.
    sadece mahkeme delili değil, kısa basit işlerde de gereken bir özellik. biri adres tarif ediyor ama dışardasınız not alacak durumda değilseniz, bas kaydetsin sonra dinle. Harika bir özellik. her sene aynı telefonun bir gıdım hızlısını çıkaracağına yeni özelliği olan telefon çıkarsalar.
    teknoloji çok hızlı gelişiyor diyor herkes, bence 80-90'lara göre kaplumbağa hızında ilerliyor. O zaman olup bitenler devrim niteliğindeydi. ilk modem, ilk ses kartı, ilk cd-rom, ilk cep telefonu, ilk titreşimli cep telefonu, hatta ilk internet deneyimi saymakla bitmez o yıllarda ilkleri görüyorduk. şimdi incik boncuk geliyor her şey.

O dandiklik ve az gelişmişlik senin iphone kullanmandan dolayı. Android kullanıcıları sesi kaydedebilir istediği gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasaların da günlük yaşama uygunluğu gözetilerek yenilenmesi lazım. 10-20 yıl önce koyduğun kanun zamanla geçerliliğini yitirmiş olabiliyor konusuna göre. ki günümüzde insanların da "sözünden dönme" gibi popüler bir özelliğe sahip olduğunu var sayarsak, bu kayıt özelliği gerekli bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.