|
Bildirim
Kaydı iki taraftan birinin yapması halinde delil kabul edildi, üçüncü kişinin yapması halinde değil.
|
1998 model panasonic telefonumda ses kaydetme özelliği vardı. sene 2018 iphone'da ses kaydetme özelliği yok.
sadece mahkeme delili değil, kısa basit işlerde de gereken bir özellik. biri adres tarif ediyor ama dışardasınız not alacak durumda değilseniz, bas kaydetsin sonra dinle. Harika bir özellik. her sene aynı telefonun bir gıdım hızlısını çıkaracağına yeni özelliği olan telefon çıkarsalar. teknoloji çok hızlı gelişiyor diyor herkes, bence 80-90'lara göre kaplumbağa hızında ilerliyor. O zaman olup bitenler devrim niteliğindeydi. ilk modem, ilk ses kartı, ilk cd-rom, ilk cep telefonu, ilk titreşimli cep telefonu, hatta ilk internet deneyimi saymakla bitmez o yıllarda ilkleri görüyorduk. şimdi incik boncuk geliyor her şey. |
bazı markaların telefonlarında tümleşik olarak geliyor görüşme kayıt özelliği. mesela asuslarda var. olmayanlarda ise marketten program indirilebiliyor. benim telefonda ACR pro kurulu her şeyi kaydediyor. görüşmeleriniz güvenlik açısından kaydedilmektedir denildiğinde ben de kaydediyorum diyorum küçük bir duraksama oluyor karşı tarafta
![]() ![]() |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 10 Aralık 2017; 18:41:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 10 Aralık 2017; 21:29:19 > |
|
|
|