Şimdi Ara

Yarı Final Maçına Çöp Oyuncularla Çıkıp Elenen Kafaya Terim Denir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görüyorsunuz.

0-2

Mikemmel.

Ne söyleyeyim...

.

.

.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 18 Nisan 2018; 22:33:47 >

• Şampiyonlar ligi yarı finali olduğu için haklısın. Ya bu kupayı 17 kere almisiz 17 kere. Buraya kadar da bu yedekler getirdi bizi. 3 gün sonra dehşet önemli ve zor bir maç var. Bu sene şampiyon olamazsak UEFA cezayı kesin kesecek. As kadroyla çıksaydı ve bir tane oyuncumuz bile sakatlansa yine bu yedeklerden biri yerini dolduracakti. O zaman asıl sovulmeyi hak ederdi hoca.

Yalnız futbol en açık ara anlamayan ve her fırsatta teknik direktöre ya da oyuncuya gömen bir taraftara sahibiz.
  • Öyle deme adam imparator yaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligi yarı finali olduğu için haklısın. Ya bu kupayı 17 kere almisiz 17 kere. Buraya kadar da bu yedekler getirdi bizi. 3 gün sonra dehşet önemli ve zor bir maç var. Bu sene şampiyon olamazsak UEFA cezayı kesin kesecek. As kadroyla çıksaydı ve bir tane oyuncumuz bile sakatlansa yine bu yedeklerden biri yerini dolduracakti. O zaman asıl sovulmeyi hak ederdi hoca.

Yalnız futbol en açık ara anlamayan ve her fırsatta teknik direktöre ya da oyuncuya gömen bir taraftara sahibiz.

• Tam kadro çıksa, eminim Terim'i şu an yedek kadroyla çıktı diye eleştirenlerin çoğu "niye kupada tam kadro çıktı takım Alanya maçına odaklanmalıydı, ya şimdi birisi sakatlanırsa ne olacak" diye eleştirecekti. Çünkü bu tarz arkadaşların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Konu sahibi üzerine alınmasın kimsenin şahsına yönelik yazmıyorum ama bu tiplerin dolu olduğunu da biliyorum.
  • as kadroyla çıksa ve birisi sakatlansa/kırmızı kart görse bu seferde aynı tayfa neden yedek kadroyla çıkmadı diyecek, o yüzden ne yapıyoruz pek sallamıyoruz
  • oh oh blok konusu seri seri beyler adminler yok edemiyorsa biz kendimiz yok ederiz
  • gercekten neden yedek takimla cikti anlamadim. Bu oyuncular mac oynamak icin Tonla para aliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki rakip dünya karmasıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elenmesi kötü değil ki? Kupa çok önemli değil. Fener, 30 sene kazanamayınca onlar için önemli olmuştu bir zamanlar o kadar. Ligi almak daha önemli.
  • Olmaz arkadaş bu kadarı ya.Hadi macion ve Selçuk'u da as takımdan sayalım.Ediyor 7.7 tane yedek ile çıkamazsın sahaya imparator efendi.Maça binlerce insan gelmiş.Bu maçta bolca kadın taraftar vardı.Neden?Çünkü insanlar Galatasaray'ın o heyecanlı futbolunu eşiyle,dostuyla ,sevgilisiyle izlemek istiyordu.Ama egosu tavanda bay imparator sığırlardan oluşan bir takımı bize izletti.Maç baştan aşağıya rezillikti.
  • yedekleri alışsınlar diye oyuna alırsın ama hepsini değil. defansa 2 tane koyarsın ortaya 1 tane koyarsın vs. baktın oyun kötü gidiyor müdahale edersin as takıma dönrsin az bir farkla.

bu şekilde defansın 4 ü de değiştirirsen ortasahanın 1 ini bırakıp kalanı değiştirsen sonra oyuncu değiştirsen bile o takım toparlamaz. he çok önemli maç değilse de şimdi noldu ? gomis rodri oynadı ve sizin deyiminizle yoruldu, ee şimdi daha mı iyi oldu hem yenilgi hem 2 oyuncunun durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Tam kadro çıksa, eminim Terim'i şu an yedek kadroyla çıktı diye eleştirenlerin çoğu "niye kupada tam kadro çıktı takım Alanya maçına odaklanmalıydı, ya şimdi birisi sakatlanırsa ne olacak" diye eleştirecekti. Çünkü bu tarz arkadaşların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Konu sahibi üzerine alınmasın kimsenin şahsına yönelik yazmıyorum ama bu tiplerin dolu olduğunu da biliyorum.
    Patron biliyorum ama bizim şu maça şu avantaja rağmen bu kadar çok gereksiz işe yaramaz yedeklerle çıkmamız ve elenmemiz resmen enayilik. Başka izahı yok. Şu maçta 1 gol atsalar geriye kalıyor tek maç. Fatih Terim nasıl böyle bir egoya girer. Yazık onca emeğe.
  • En güzelini yapmış. Kim takar ztk'yı?
    Keşke beşiktaş olarak önceden elenip gitseydik. Saçma sapan bir inat uğruna uğraşıp duruyoruz.
    Bu kupayı alsak ne olur almasak ne olur? İlk 4'te bulunan hiçbir takımın bu kupa için uğraşmasına gerek yok.
  • oo güzel blok konusu.

oğlum siz ne yiyip içiyorsunuz lan.
    yemişim türkiye kupasını. koleksiyonunu yapmışız.
    takım 2 gün sonra çok zor ve önemli bir deplasmana gidecek, kadınlar maça gitmiş de kötü bir takım izlemiş.
    şu maçta önemli bir oyuncuyu kaybetsen şampiyonluğu verirsin. şu maçta bir adamını kaybettiğin zaman lig maçında o sığır dediğin adamlardan birisi oynayacak.
    ama neymiş. paşam türkiye kupasında kötü bir takım izlemiş.
    izleme, survivor izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 19 Nisan 2018; 8:29:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Patron biliyorum ama bizim şu maça şu avantaja rağmen bu kadar çok gereksiz işe yaramaz yedeklerle çıkmamız ve elenmemiz resmen enayilik. Başka izahı yok. Şu maçta 1 gol atsalar geriye kalıyor tek maç. Fatih Terim nasıl böyle bir egoya girer. Yazık onca emeğe.

Alıntıları Göster
    Ne egosu ya, bomboş eleştiriyorsun...Adamın derdi lig şampiyonluğu, elinde dar bir kadro var ve yedeklerin hali ortada...İlk maçta zaten yedeklerle deplasmanda yendi, tekrardan onları oynattı bu sefer yenildiler. İlk maçta çıkıp nasıl yedeklerle oynadık diyende yoktu.

Alanya ile kritik deplasmana çıkıyoruz, o maç öncesinde as kadrodan sakat cezalı verseydik o zaman sizi görürdüm. Şampiyonluğu Türkiye kupası yüzünden verdik diye yine buralarda dolanacaktınız. Terim risk almak zorundaydı ve aldı sonucunda kaybetti. Alanya maçına as kadrosunu dinlendirmiş oldu.

Diğer yandan bu yedekleri tamamen saf dışı bırakamaz, eğer bu adamlardan umudu kestiğini gösterirse takımda moralde kalmaz motivasyonda, 8 sezonda 6 şampiyonluk almış adama biraz güvenin ya...Türkiye kupasını bu seviyede bırakmamız kötü oldu fakat mazeretleri vardı.

• Hoca takımı 11 kişi ile şampiyonluğun 1 numaralı adayı yapmış, diğer takımların yedeklerinde valbuena lens love fernando gibi hamle yapabilecek oyuncular var senin kulübende elinde bir tane skoru değiştirecek adam yok, 2 gün sonra alanya deplasmanına gidecek bu takım ne yapsaydı as kadro ile çıkıp riske mi atsaydı ligi adama vurmak için bahane arıyorsunuz güzel blok konusu ama eyvallah.
  • Ilk maci deplasmanda 2-1 kazanmis.

Ben olsam ben de bu tip kadroyla cikardim. Terim nereden bilsin bu kadar ruhsuz olacaklarini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedeklerin çöp olduğunu, kadronun yetersiz olduğunu bir kere daha gördük. Gelecek seneki yapılanma için kimlerin şutlanacağı hemen hemen kesinleşti. Ztk yı kim takar federasyonun finalde derbi izletme planı da suya düştü bu arada, bu sıkışık fikstürde bi de kupa derbisi olası şampiyonluğa mani olabilirdi. Kısacası elenmemiz iyi oldu ama takım hakikaten çöp, daha 5. dakikada o nasıl kontra yemek Allah aşkına, 90 dakika kaleye doğru düzgün tek şutun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Ne egosu ya, bomboş eleştiriyorsun...Adamın derdi lig şampiyonluğu, elinde dar bir kadro var ve yedeklerin hali ortada...İlk maçta zaten yedeklerle deplasmanda yendi, tekrardan onları oynattı bu sefer yenildiler. İlk maçta çıkıp nasıl yedeklerle oynadık diyende yoktu.

Alanya ile kritik deplasmana çıkıyoruz, o maç öncesinde as kadrodan sakat cezalı verseydik o zaman sizi görürdüm. Şampiyonluğu Türkiye kupası yüzünden verdik diye yine buralarda dolanacaktınız. Terim risk almak zorundaydı ve aldı sonucunda kaybetti. Alanya maçına as kadrosunu dinlendirmiş oldu.

Diğer yandan bu yedekleri tamamen saf dışı bırakamaz, eğer bu adamlardan umudu kestiğini gösterirse takımda moralde kalmaz motivasyonda, 8 sezonda 6 şampiyonluk almış adama biraz güvenin ya...Türkiye kupasını bu seviyede bırakmamız kötü oldu fakat mazeretleri vardı.

Alıntıları Göster
    Hocam ZTK önemli değil diyorlar. Ne demek bu. Bu kupayı aldığında niye seviniyorsun o zaman. Iyi tamam da tek maçın kalıyor be kardeşim. O da taa 1 ay sonra. Bunu görmek için kör mü olmak lazım. Bizim takımın dün akşam yaptığı şey tek kelimeyle enayiliktir. Yok şu önemliymiş yok bu önemsizmiş. Bunlar bahane. Hepsi as olmayacak ama yarı yarıya as-yedek çıkacaksın bu maça. Tek maçın kalıyor be kardeşim TEK MAÇ...

O DA 1 AY SONRA...

• Fatih Terimi ben de destekliyorum ama şampiyonluk da giderse yazık halimize.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.