Şimdi Ara

Yarı Profesyonel Makina Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fotoğrafcılığa olan merakımdan dolayı artık telefonum yerine yarı profesyonel bir makina almak istiyorum. Bütçeme uyan 3 farklı makina var. Özellikleri özet geçerek alta yazıyorum. Anlayan arkadaşlar tavsiyelerini esirgemezse sevinirim

Samsung WB110 (20 MegaPiksel - 26x Optik Zoom - ISO: 80-3200 )

Nikon L310 (14 MegaPiksel - 21x Optik Zoom - ISO: 80-3200 )

FUJIFILM S4700 (16 MegaPiksel - 28x Optik Zoom - ISO: 80-6400 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameBoys61 -- 16 Mart 2014; 13:14:57 >

• S4700'ün optik zoom'u çok iyi ve manzara çekimlerinde daha iyi. Fakat yakın çekimlerde wb110 daha iyi gibi.
  • Kompakt istediğinizi göz önüne aldığımda, ''genel'' bir yargıyla kompakt seçerken Fujifilm markasının daha çok tercih edildiğini söylemek isterim. Tabii yanlış da olabilir ama kompakt makine denilince benim aklıma Fujifilm geliyor. Sanki kompakt makine bölümünde daha büyük bir tercih alanı kaplıyor gibi. Bu doğrultuda, kompakt makinelerde Fujifilm'in diğer modellerine de bir göz atmanızı tavsiye ederim.
  • Uzun zamandır foruma bakamıyorum. Konuyu açtıkdan 20 gün sonra FUJIFILM S4700 aldım, çokda memnun kaldım yarı profesyonel makina olarak işimi gördü gerek portre çekimi olsun gerek manzara çekimi olsun. Nikon L310 ile FUJIFILM S4700 arasında kalanlar için şunu diyebilirim; manzara çekimleri için FUJIFILM, portre çekimleri için Nikon (zoomdan dolayı). Şuan Canon 600D kullanıyorum, her geçen gün fotoğrafçılıkda kendimi geliştiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.