Şimdi Ara

Yarı Tank Yüksek Ad Shen Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sezon 11 de Shenle çok tank olmayan hasarı ve bekleme sürelerini düşürecek bir build yapmaya çalışıyorum lütfen yardımcı olun çok item bilgim yok aranızda benden daha bilgililer vardır lütfen yardım edin.

• Arkadaşlar bu arada shene admı daha iyi apmi onuda sormayı unuttum (tank item hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx_pro_tr_kral_xxx

Arkadaşlar bu arada shene admı daha iyi apmi onuda sormayı unuttum (tank item hariç)

Yarı Tank Yüksek Ad Shen Build

نعم أيها الأصدقاء ، لسنا في عجلة من أمرنا للتعلم معًا في هذه اللعبة ، وتناول الشاي ، والجلوس على سريرك والاستمتاع باللعبة. الآن أعتقد أننا بحاجة إلى العثور على بندقية (لا يمكن العثور على ساعتين ، انظر إلى الدردشة) يا رفاق ، لسنا في عجلة من أمرنا ، وسوف نتغلب عليها معًا. (يسأل دردشة ساخنة تمامًا) لا أسلحة ، يا أصدقاء. ماذا سنفعل؟ شكرا صديقي. نحن لسنا في عجلة من أمرنا. سوف نتعلم الفيفا معًا وسنتغلب عليه. إذا لم نكن بحاجة إلى أسلحة ، فلنفعل شيئًا باستخدام المدفع ثم (لا يمكن) أصدقاء نعم ، لقد جربنا أيضًا الفيفا. لا أستطيع أن أقول أنه يروق لي ، ولكن إذا أعجبك ، يمكنك الحصول عليه براحة البال. رسالة الشاي: أخي أنت الرجل أنت أصغر ناشر أخي ، لقد رميت أول تبرع لي لك أخي

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aminn binlerce kez aminn maşALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 27 Ocak 2021; 18:38:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Aminn binlerce kez aminn maşALLAH

Kanka senden ikinci bir Dora Özsoy çıkabilirdi ama sen iyi oynuyorsun ordan kaybettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.