arkadaslar zamanınız alıcam ama bilen varsa mage master için gerekli olan malzemelri listesini verebilirmi yardım edende etmeyendende A.R.O. saolun
quote:
Orjinalden alıntı: hayabusa16
arkadaslar zamanınız alıcam ama bilen varsa mage master için gerekli olan malzemelri listesini verebilirmi yardım edende etmeyendende A.R.O. saolun
Arastırma yap arkadasım böle konular 10 kezden fazla acıldı
Kekury ring,father of harpy queen,50 gawolt wing,10(opal,crystal,saphirre),1 cursed bone,10m eksik var sa kusura bakmayn
arkadasım saol ben arastırma yaptımda on knoular kalkmıs genede saol eksik varsada np
ben assasım daha assasa ne lazım onu bilmiyom
Kekury ring,father of harpy queen,50 gawolt wing,10(opal,crystal,saphirre),1 cursed bone,10m bende böeyle hatırlıyom
bnm hatırladıım
harpy tüğü kekuri 10 opal safir crystal 50 gawolt kanadı 50 zombie gözü böle biliorum 10 blood of glypodont
quote:
Orjinalden alıntı: iceman002
bnm hatırladıım
harpy tüğü kekuri 10 opal safir crystal 50 gawolt kanadı 50 zombie gözü böle biliorum 10 blood of glypodont
evet dogru bu arada masterını acıcak arkdasım sakın o temlerı pazardan alma cunku heps cok kolay cıkıyo hersey sabırla olur sabır ederek her itemini bedavaya getırcen
quote:
Orjinalden alıntı: peka
quote:
Orjinalden alıntı: iceman002
bnm hatırladıım
evet dogru bu arada masterını acıcak arkdasım sakın o temlerı pazardan alma cunku heps cok kolay cıkıyo hersey sabırla olur sabır ederek her itemini bedavaya getırcen
+1
arklar herkese cok tesekürler paylasım içn saolun bilgi paylasıldıkca güçtür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme