Şimdi Ara

Yarıma ihitiyacım var. Bi bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişi sorucam yardım edermisiniz.
    Ben nexusu 1 yıl önce aldım aldıktan 3 4 ay sonra imei klonlanmıstır dedi yurt dışından almıştım. Bi telefoncuya gidip imei değiştirdim. Şimdi ben tekrar bu hatayı almamak için telefonun internetini kullanmıyorum vede 444 lü yada vodafone müşteri hizmetlerini 542 aramıyorum tekrar imei değiştirme sorunu olmasın die. Banada telefoncu soylemişti . Abi ben bu imei ile ne zaman kadar kullanırım demiştim gprs 3g felan kullanma 542 535 505 arama demişti. Bunun bi gerçekciliği var mı. Şimdi internet kullanmak istiyorum ama tekrar imei hatası almak istemiorum.

Veya imei hatası felan verse ben kendim imeisini değiştirebilirmiyim ?

• Kardeş telefonu kaydettirip özgürce kullansaydın keşke. 3G-internet kullanmadiktan sonra ne anlamı kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Kardeş telefonu kaydettirip özgürce kullansaydın keşke. 3G-internet kullanmadiktan sonra ne anlamı kalıyor

sonsuz katılıyorum , o telefonu multimedya aracı olarak kullanmanızda fayda var sadece uçak modunda yani. gidin yeni bir telefon alın derim ! çünkü çok sorun çıkarabilir !
  • Internet olmadan nasil kullandinya sadece alo demek icinmi kullaniyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acemiliğime geldi telefonu alırken. gg den aldım telefonu . Satıcı hiç bi sıkıntısnın olmadıgını pasaport kaydı oldugunu garantisi felan oldugunu söyledi. Ben telefonu aldıktan 3 ay sonra imei hatası alınca gittigidiyordan satıcıya ulaşmaya çalıştım fakat üyeliği iptal ettirmiş. ı bi çok mal sattığı için güvenilir biriydi. Şimdi soruma cevap verebiliecek biri var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.