Şimdi Ara

Yarın 2. kez kızla buluşacağım (bitti gerşeyi.gif son mesajda) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Android

puahahaha farklı bir şeyler yapalım mı sevgilim ? saat sabah 6'da beni güldürdün ya helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Direk öpücektin, eğer ters birşey yapsaydı öpmeye yeltendiğinde, bunda çekinilcek birşey yok 2 haftadır çıkıyoruz her sevgili yapar diyicektin, yine sana öyle ben senı farklı sanmıştım falan derseydi, neyimi farklı sanıyosun seninle sevgiliyiz beraber sarılıyoruz sinemaya gidiyoruz sevgilimi öpemiyeceksem arkadaş olalım öylede bu faaliyetleri yapardık demen gerekirdi fakat o dil varmı sende bilemiyorum, çok yanlış yapmışsın, şuanda bunları diyebilirsin, sen hala özür peşindesin, böyle devam edersen ayıptır söylemesi kız sana b.k döner.

Hatırlıyorum kızla çıkmaya başlamıştık 2. gün sahilde kız dudağıma atladı , arkadaşım üstte diyorlar 2. buluşmada kız öpülürmü diye bal gibi öpülür.

Hacı tamam öpülür ama kızı iyi tanıyorsan öpersin.. Şimdi biz kızı görmeden , konuşmadan nasıl karar verelim burada. Diğer arkadaşlar kararı vermiş , çocukta uygulamaya geçince sonu malum.

• ya allah iyiliğini vermesin. 2 arkadaş işi gucu bıraktık 8.30 da senin duruma hem guluyor hem uzuluyoruz.
    ya arkadaş burdaki adamların dedikleriyle iş mi yapılır.git vur deselerdi vurcakmıydın?
    arkadasım oncelikle bir kıza hic yapmadımız bişey yapalımmı dersen ,kız korkar,kız senin opuceğini aklının ucundan gecirmemistir bile.direk beni yatağa atmak istiyor diye dusunmustur.ve bu soz ilişkiyi bitirmiş.oyle denirmi hic ya.seninkisi tam amerikan pastası espirisi olmuş.

bak ben senin yerinde olsaydım kıza mesaj ceker bu durumu internet basında kıza gostererek ayrıntılı bir sekilde anlatırdım.kendimin tecrubesiz oldugunu buyuklerden fikir almak icin actığımı ama yanlış yonlendirildimi soylerdim.zaten kız ayrılmış bi kaybın olmuycak.senin hakkında hic yapmadımız bişi yapalımmı dedikden sonra daha kotu bişey dusunemez zaten

moralini bozma tecrube de gec.ama egerki istersen bir abin olarak sana kıza biz cocugu yonlendirdik yanlıs yaptık oğlanın kafasında seni opmek gibi bi fikri yoktu.diyede soyleye biliriz.cok ciddiyim.bence dh den sana yardım edicek lerde olur.benim arkadasım ve ben yardım etmeye hazırız.kiza mesaj cek.gec olmadan.

• yabancı filmleri fazla izlemiş neymiş efendim yapmadığı bişeyi yapacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

beyler iyi hoş bugun buluştuk sinemadan aldık biletimizi girdik.el ele izliyoruz arada bakp seni seviyorum diyoruz birbirimize. çok güzel gidiyordu işte yanaktan öptüm o da beni öptü ulan dedim niyeti var bunun diye. yapmadığımız bişey yapalım mı dedim o da anlamadım fln dedi sonra dudaklarına baktım tekrar anlamadım dedi ben de hala anlamadın mı dedim. ordan sonra film de koptu kız da koptu. sinir küpüne döndü resmen. film bitti orda ne demek işstedin dedi ben de neyse boşver dedim o da söyle dedi sadece öpmek istemiştim dedim o da dedi emre seni farklı biliyordum dedi böyle yapınca ne farkın kaldı başkalarından dedi. iradenin zayıf olduğunu anladım dedi. eve gidelim en iyisi dedi ama çok kötü oldu o da bende. baya özür diledim hata yaptım haklısın deedim tahmin edemedim dedim. o olay olmasa süper gidiyordu lanet olsun o laf ağzımdan çıkmasa mükemmel gidecekti kıza çok ayıp ettim baya özür diledim ama dedi gece iyice düşün dedi ne yapmayı düşünüyorsun amacın ne diye dedi düşün dedi. ben de üzgün üzgün durdum ama ne fayda .ok var gibi demesek bişey olmayacaktı.

ne amacım olabilir uleynnn deseydin susardı.sert ol biraz hormonlarıma sahip çıkamadım de anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Direk öpücektin, eğer ters birşey yapsaydı öpmeye yeltendiğinde, bunda çekinilcek birşey yok 2 haftadır çıkıyoruz her sevgili yapar diyicektin, yine sana öyle ben senı farklı sanmıştım falan derseydi, neyimi farklı sanıyosun seninle sevgiliyiz beraber sarılıyoruz sinemaya gidiyoruz sevgilimi öpemiyeceksem arkadaş olalım öylede bu faaliyetleri yapardık demen gerekirdi fakat o dil varmı sende bilemiyorum, çok yanlış yapmışsın, şuanda bunları diyebilirsin, sen hala özür peşindesin, böyle devam edersen ayıptır söylemesi kız sana b.k döner.

Hatırlıyorum kızla çıkmaya başlamıştık 2. gün sahilde kız dudağıma atladı , arkadaşım üstte diyorlar 2. buluşmada kız öpülürmü diye bal gibi öpülür.

Hacı tamam öpülür ama kızı iyi tanıyorsan öpersin.. Şimdi biz kızı görmeden , konuşmadan nasıl karar verelim burada. Diğer arkadaşlar kararı vermiş , çocukta uygulamaya geçince sonu malum.

Karar gayet normal 2 haftalık ilişki az çok tanımışlardır birbirlerini sorun öpmede değil,teklifte.Yapışacaktın dudağına baktın tokatı bastı yada kendini geri çekti o zaman kıvırma payın oldukça yüksekti.Şimdi kıvırman için tek yol var yüz yüze konuşmak telefonla mesajla olacak iş değil istese bile hayırder telefonda hayır demek kolay,çık karşısına bi hata yapmış olabilirim ama art niyetli değildim sadece ilk öpüşmemi seninle yaşamak istedim.Sevgimi böyle göstermek istediğim için çok üzgünüm zamana bırakmalıydım.Diceksin söylerkende artiz gibi değil ama gerçekten üzgün bi ses tonuyla.Eğer gerçekten hoşlandığın bi kızsa öpüşme anını oluşturmaya çalışma gezin eğlenin mutlu olduğunuz bi anda bak gözlerinin içine "çok güzelsin" de verdiği tepkiye göre öpeceğini anlarsın.Bu 1. 2. 3. 4. 5. buluşmada olabilir bizzat denemiş biri olarak yazıyorum.Son bi ipucu bayanların özgüveni erkeklerinkine oranla biraz daha aşağıdadır.Sürekli ilgi alaka görmek isterler.İlgi gösteriyosanda karşılığını istemek kadar doğal birşey yoktur,yani yapacağın hamleleri buna göre belirle.Bunlar kendi fikirlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NER0

"yapmadığımız bişey yapalım mı"
    Bu nedir ya?

Kızı direk öpsen birşey demeyecekti büyük ihtimal

kesinlikle katılıyorum.

bi kere kıza söylediğin cümle baştan offside bir cümle olmuş.hem sen ne biliyorsun kızın daha önce öpüşmediğini? sen daha önce hiç yapmadığımız birşey deyince belkide kız o malum olayı anladı da senden soğudu. ne derler bilirsin genç sonunu düşünen kahraman olamaz. direk yapışacaktın orda dudaklara. neyse artık olan olmuş ayrılmışsınız zaten problem yok. sana bir tecrübe olur. Bir daha düşünmeden direk icraata girersin olur biter.

• ULEN arkadaş ağlanacak haline güldürüyosun ya sana bişey demiyorum.

"Yapmadığımız bişey yapalımmı?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

la öpme nerden çıktı. kardeş kardeş gidiyordunuz filminize işte.

kız yanlış anlamış.Eve gidip logo oynayacaktınız aslında beraber...Öpüşmek sizin neyinize
  • Dostum yaşını çok merak ettim.
  • msjım bulunsun bu konudan öğrenilecek çok şey var
  • koptum... öyle bir saçmalamışsın ki hocam direk öpsen muhtemelen bişey demicek. hüseyin kaya gibi filiz sevişelim mi denmez ki
  • Ulan alemsiniz
  • beyler çocuğun hayatıyla oynamışsınız
  • abi öpüp naapıcaktın ya bırak öpme sarıl elele gez daha ne istiyosun bırak işte sevgilin var daha ne ama burdan dönüş için sadece niyetinin kötü olmadığını ve kıza sevgini böyle göstermek istediğini ama yanlış anladığını söyle gerisi de gelir artık
  • Fazla abartmış kız ne var bunda , yanagından opuyosun cocugu o seni opunce ama dudaga sıra gelince '' Seni böyle bilmezdim farklı değilmişsin '' falan demiş , saçmalıga bak ya.Ayrıl o kızdan direk sanki seni bafilicem demişsin gibi büyütmüş , sana göre değil o
  • bak bı dahakıne dolmusa bındırken anlından op daha etkıleyıcı olur :)
  • Bence o kızın peşini bırakTekrar barışsanız,çıkmaya başlasanız bile kızı öpmen zor olurO yüzden yeni kızlara yönelKızı zor buldum bırakmak istemiyorum ayaklarındanda vazgeç
  • "Soul" öyle deme adam zoru secıyor :) hocam sen erken davranmıssn ılkten kız daha once opusmus mu fılan bunları bılmen gerekırdı veya opusme olayına yaklasmı nasıl herseyın bı zamanı varr sınemada herkes kız opemez :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.