Şimdi Ara

Yarın 2. kez kızla buluşacağım (bitti gerşeyi.gif son mesajda) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona de ki bu dudakları öpmek isteyen 10 kız var ama ben seni seçtim.Bu kadar nankör olma.Şu anda dünyanın en şanslı kızlarından biri olabilirsin ama o hakkı kaçırdın.Sen bilirsin.. ben böyle yazarım
  • Hacı 2. buluşmada dudağa yapışmaya kalktın ya helal olsun

Kızla daha ilk buluşmada iyice sarılmışsınız bekleseydin biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Dostum bu mesajı dikkate al.
    1-Gittiğin film yanlış.Dün vizyona giren THE LAST SONG ( SON ŞARKI ) filmine gitmeliydin.Bu dediğim film gerçekten masum bir aşkı anlatıyor.Bu filme gitmek isteseydin kız senin daha duygusal biri olduğunu düşünürdü.
    2- Senin öpüşmen için izin alman gerekmezdi.Ortamı oluştururdun.Kız isteseydi öperdi zaten.
    Bu arada bu eleştirileri bir kız olarak yaptım.Yani gelecek tecrübelerinde dikkate alırsan sana artı puan kazandırır

Heyyy baby benimle o filme gidermisin hem kendime hem sana + puan kazandırırım
    Demek isterdim amaaaaaaa imzan yıktı beniii

• A:B senle dah önce yapmadığımız bir şeyi yapalım mı?
    B:O benle daha önce yapmadığın şeyi başkasıyla yaptın mı?
    A:Birkac kişiyle deneme sürüşü yaptım Tabi eheh
    B:Surtukk ben senin bildigin kızlardan değilim okuyom ben ya
    A:B dur gitme halay cekelim dicektim :((

saka bir yana kızın gözünden düştüğün için geri dönmesi çok zor güvenini kazanman lazım
  • "benim hiçkimseyle yaşamadığım bişeydi. hiçkimseye karşı böyle hissetmemiştim daha önce. benim için çok özel olduğun için böyle bişey istedim, böyle olacağını bilemedim özür dilerim" de...
  • valla böyle durumlarda artık durumu cok kötü duruma getirmişsın 3aya gecio ztn yapcan şu arayıp bildinğin bütün küfürleri edip rahatlican 2- arkasından koşcan oda bida cıkabilirsin ama kız seni hiçbir zaman sevmez kullanır seni sen iyice bağlanırsın kız ayrılalım dedimmi sen bitersin arapsacı olur yanı her zaman bitiren sen olcan eğer sen değilsen bitti asla uzatma eğer kız istiyosan ayrılalım falan diyorsa direk tersle bak noluyo
  • Tecrübe olmuş dostum boşver üzme kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathProof -- 14 Haziran 2010; 1:44:18 >
  • eh be kardeşim 2. buluşmada kızmı opülür. Sen işi hiç bilmiyorsun kusra bakma. Kızı oyle bir kıvanma getireceksin kı o seni opecek ama o dandık filme goturursen olmaz o iş. Geçmiş olsun apaçi kardeşim
  • Stay Away From Me

1 aydan önce öptüren kız kaşar mı oluyor

Allah aşkına yaşınız kaç sizin ? Forum resmen kadın-erkek ilişki uzmanı kesilmiş. İlk günden de öpüşebilirler aralarındaki elektriğe göre. Nasıl bir genellemedir bu.

Bu forumun yaş ortalaması düşündüğümden düşük mü acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

1 aydan önce öpüşme muhabbetine mi girilir, ilk önce kendini isplatlaman lazım. Bide bunun diğer versionu var, 1 aydan önce kız öpmek ister, sen öptürtmeyceksin. Çünkü kızlar karşısındakini denemeye bayılır.

vallahi dogru bizzat yaşadım.kötü niyetli değilmişimde 7. ayımız bitiyor maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Özüne dön git çek

Abaza gibi davranmışsın kıza. Geri dönüşü zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

söyle desem aslında benim aklımdan geçmedi d arkadaşlarım yüzünden böyle bişey oldu herşey diye iyi mi?

Sende abaza gibi atlamışsın be kardeşim o olaylar öyle olmaz kendiliğinden gelişir seninki filiz sevişelim mi gibi bir şey

Daha önce yapmadığımız birşey deniyelimmi ? Ne demek ya

• Direk öpücektin, eğer ters birşey yapsaydı öpmeye yeltendiğinde, bunda çekinilcek birşey yok 2 haftadır çıkıyoruz her sevgili yapar diyicektin, yine sana öyle ben senı farklı sanmıştım falan derseydi, neyimi farklı sanıyosun seninle sevgiliyiz beraber sarılıyoruz sinemaya gidiyoruz sevgilimi öpemiyeceksem arkadaş olalım öylede bu faaliyetleri yapardık demen gerekirdi fakat o dil varmı sende bilemiyorum, çok yanlış yapmışsın, şuanda bunları diyebilirsin, sen hala özür peşindesin, böyle devam edersen ayıptır söylemesi kız sana b.k döner.

Hatırlıyorum kızla çıkmaya başlamıştık 2. gün sahilde kız dudağıma atladı , arkadaşım üstte diyorlar 2. buluşmada kız öpülürmü diye bal gibi öpülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 14 Haziran 2010; 2:21:39 >
  • bi saka yap ve ayrilalm de sora bolca konusck seyler olr ztn
  • kız senden hoşlanıyorsa 2. gününüzde bile fransız yaparsınız tecrübeyle sabittir
  • Eee nedir son durum hala aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimistrap78

Stay Away From Me

1 aydan önce öptüren kız kaşar mı oluyor

Allah aşkına yaşınız kaç sizin ? Forum resmen kadın-erkek ilişki uzmanı kesilmiş. İlk günden de öpüşebilirler aralarındaki elektriğe göre. Nasıl bir genellemedir bu.

Bu forumun yaş ortalaması düşündüğümden düşük mü acaba.

Kız eğer seninle ilgili ciddi bişey düşünüyorsa inan böyle. Gerçi 16-20 yaşları arasındaki kızlar pek ciddi olmazlar, gönül eğlendirirler ama arada çıkabilir böyle kızlarda, hazırlıklı olmak lazım. Biraz düşündüğünde neden olduğunu anlarsın. İstersen ipuçları vereyim: Güven, Nefsine hakim olmak. Hadi rastgele.

• elinden tutma , elini beline koy öperken ne o öyle biraderini mi öpüyorsun
  • puahahaha farklı bir şeyler yapalım mı sevgilim ? saat sabah 6'da beni güldürdün ya helal olsun.

• Usta, tecrübe paylaşılmaz, kazanılır. (bölemiydi ya xD) içinden ne yapmak qeliyosa onu yap. Ordan burdan bilqi alcam, yapacam derken arapsaçına döner iş. Kasma akışına, içine, ruhuna, manitana, zamana bırak sen =)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.