Şimdi Ara

Yarın 2. kez kızla buluşacağım (bitti gerşeyi.gif son mesajda) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

hayır etmiyorsun eğer sen beni sevseydin böyle bişey demezdin bana o yüzden artık uzatma emre artık kesinlikle istemiyorum anlıyor musun demiş . iyi bi cevap yollamam lazım sevmediğimi düşünüyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

abazalaşmasaydın daha 2. bulusmada boyle sey yapılırmı yas kac bu arada?

aynen ne acelen var arkadaşım çok meraklıysan ilk buluşmada onu yapacak bir kız bulsaydın sende .
  • quote:

quote:

hayır etmiyorsun eğer sen beni sevseydin böyle bişey demezdin bana o yüzden artık uzatma emre artık kesinlikle istemiyorum anlıyor musun demiş . iyi bi cevap yollamam lazım sevmediğimi düşünüyor ya.

Biptir git senle mi uraşcam yaz

Anladık adın emre
    @Dr.Zhivago Allahını seversen sen karışma zaten ortalık karışık
  • hala elimde kokusu var kokladıkça bi acayip oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 12 Haziran 2010; 16:00:57 >
  • quote:

hala elimde kokusu var kokladıkça bi acayip oluyorum

auhaeheh abaza.
  • quote:

O mesajı atmamalıydın, çünkü bütün kozları kıza verdin. Yapılacak 2 şey kaldı. 1.si köpek gibi kızın peşinden koşmaya devam ediceksin, 2.si Anladım ki asıl sen benim sevgimi haketmiyomuşsun ufacık, masum bi öpücük yüzünden herşeyi bitirebilen birisin. diyip noktayı sen koyacaksın. Üzülerek sözlüyorum ama sanırım kullanılmışsın arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 12 Haziran 2010; 16:09:13 >
  • quote:

hala elimde kokusu var kokladıkça bi acayip oluyorum

özür falan dileme bir daha kıza muhtaç mısın olm?tek o kız yok ya dünyada.bunu göz önünde bulundurarak sağlam bir mesaj çek
  • yolladım bakalım bişeyler bitti gitti artık
  • sana ilk konuda dedik hmfss demeden yaklaşma kıza diye.
  • quote:

yolladım bakalım bişeyler bitti gitti artık

Ya ne uzatıyorsun.. Ne mesaj atarsa atsın.. Kızın anlayacağı dilden " Tmm kib by by. " yaz yolla.. Bir daha mesaj atarsa " Az sus , bitti anla artık. " de.. Durumu lehine çevirmeye çalış..
  • kokuya odaklan

saka
  • Ve bir ilişki daha DH sayesinde bitiyor
  • istemezdim bitmesini ama fazla zormalamaya da gerek yok en doğrusu bu. ondan sonra başka birini bulmak da mesele artık iyi gidiyordu ama işte hata yaptık bitti gitti
  • Özüne dön git çek
  • "Seni denemek istemiştim. Böyle yapacağını biliyordum." de. Cebinden çıkaracağın yazmayı kızın başına bağla. Alnından öp. Evlenin
  • la öpme nerden çıktı. kardeş kardeş gidiyordunuz filminize işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesus Shuttlesworth

"Seni denemek istemiştim. Böyle yapacağını biliyordum." de. Cebinden çıkaracağın yazmayı kızın başına bağla. Alnından öp. Evlenin

benimsin üleeennnn de desin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesus Shuttlesworth

"Seni denemek istemiştim. Böyle yapacağını biliyordum." de. Cebinden çıkaracağın yazmayı kızın başına bağla. Alnından öp. Evlenin

Bir dahaki seferede al yamalımız hd versiyonuna giderler

• Dostum bu mesajı dikkate al.
    1-Gittiğin film yanlış.Dün vizyona giren THE LAST SONG ( SON ŞARKI ) filmine gitmeliydin.Bu dediğim film gerçekten masum bir aşkı anlatıyor.Bu filme gitmek isteseydin kız senin daha duygusal biri olduğunu düşünürdü.
    2- Senin öpüşmen için izin alman gerekmezdi.Ortamı oluştururdun.Kız isteseydi öperdi zaten.
    Bu arada bu eleştirileri bir kız olarak yaptım.Yani gelecek tecrübelerinde dikkate alırsan sana artı puan kazandırır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.