Şimdi Ara

Yarın 3DS Alıyorum --Sorularım Var--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın en nefret ettğim şey birşey araştırmadan soru sormak , araştırma yapamama rağmen halen tamami ile bir bilgiye sahip değilim.
    Almaya karar verdiğim 3DS ''Nintendo 3DS Beyaz + Super Mario 3D Land Oyunu'' ve R4 kartlar hakkında aklımda bir kaç soru var ve hangi kartı alacağımı bilemiyorum

Sizden kısaca Hangi Kartı kullansam diye tavsiye istiyorum kartta Gba,snes,nes emulator olmasına gerek yok sadece Ds oyunlarını takılmadan açsın ve güncellemeri alsın yeter , nereden alacağımı bilemiyorum gg gibi siteden alsam problem çekermiyim yoksa v2(çin) sitesinden rts mi almalıyım ? (Kafam çok karıştı...)

Birde Mario 3d land oyununu takınca tahminimce ve okuduğum kadarıyla güncelleme isteyecek önce güncellemeyi yapsam sonra r4'ü alsam bir problem yaşarmıyım?

• Hep aynı sorular ama yine de cevaplayalım. DS ile birlikte GBA ve SNES de oynamak istiyorsan alabileceğin Tek kart SuperCard DStwo'dur. V2watch sitesinde klon kartlarda satılıyor o yüzden oradan almanı tavsiye etmem. Ebluar.com'dan al Paypal kabul eder, daha önce alışveriş yaptım çabuk kargo yapıyorlar güvenilir site ve sadece orijinal kart satıyor göndermeden test ediyorlar. Fiyatı 75'e geliyor takipli Hong Kong post ile. Daha önce Ez-flash iv aldım buradan 5 günde geldi. Geçen haftada SuperCard DStwo sipariş verdim bugün istanbula girmiş muhtemelen ya yarın ya da pazartesi elimde olacak. Ebay ile satın alırken not düş son versiyona güncelleyin diye zaten son versiyonda bile çalışıyor bu kart. Eline geçince de en son versiyona güncellesen bile 3DS'ini çalışır konsolunda sorunsuz. Alabileceğin en iyi flaş kart budur diğerleri kalitesiz ve müşteri destekleri yok. Yeni versiyon çıktıkça bir yolunu bulup güncelleme yayınlamak yerine mevcut kartlarına, yeni versiyon 3DS için yeni bir kart sürüyorlar piyasaya böylece aynı karttan bir defa daha alman gerekiyor. Ama SuperCard her zaman müşteri odaklıdır, versiyon çıkar çıkmaz kırıp güncelleme yayınlıyorlar.

http://ebluar.com/supercard-dstwo-card.html

• Bende araştırıyorum tam alma evresindeyim. Gg de satılan kartlardan bir fayda beklememeliyiz sanırım.

Cihazı alsak demo falan uğraşsak 2 ay sonra iyice alışınca falan rtkartlara falan baksak daha iyi galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim , Büyük bir ihtimal ile bende öyle yapıcam yaklaşık 1 hafta sonra SuperCard DsTwo'yu spiariş ederim galba :D
    3DS'i Sipariş verdim umarım Pazartesi günü sorunsuz olarak elime ulaşır (Haftasonu kargolama şirketleri çalışıyormu ?? Çalışmıyor diye biliyiroum ama )

Buda yaptığım ufak dandik bir sticker Cd kalemi + Haşat edilmiş bir telefon jelatini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manester123 -- 26 Nisan 2013; 21:49:03 >

• Ben olsam R4 kart almazdım . Güzelim DS oyunlarına yazık olur

DS'de koleksiyonluk bir çok oyun varki . Üstelik kendini defalarca oynatan .

Örneğin Pokemon . DS'de kutusuz Pokemon oynadığımı düşünemiyorum , üstelik onlinesiz ve transfer desteğide olmayan .

Dragon Quest , Zelda , Pokemon , Mario gibi DS oyunlarına yazık etme bence. 3DS oyunlarına daha çok ağırlık ver ama DS oyunlarınıda gözden çıkarma

3 3DS oyunu alınca 1 tanede DS oyunu al . En güzeli bu bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: manester123

Çok teşekkür ederim , Büyük bir ihtimal ile bende öyle yapıcam yaklaşık 1 hafta sonra SuperCard DsTwo'yu spiariş ederim galba :D
    3DS'i Sipariş verdim umarım Pazartesi günü sorunsuz olarak elime ulaşır (Haftasonu kargolama şirketleri çalışıyormu ?? Çalışmıyor diye biliyiroum ama )

Buda yaptığım ufak dandik bir sticker Cd kalemi + Haşat edilmiş bir telefon jelatini

Olsun genede güzel. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: manester123

Çok teşekkür ederim , Büyük bir ihtimal ile bende öyle yapıcam yaklaşık 1 hafta sonra SuperCard DsTwo'yu spiariş ederim galba :D

Olsun genede güzel. :D

Teşekkür ederim
    Cihaz'ı aldım şuanki hali

soniczeki seni ekledim buarada onuda belirteyim İsteyenler eklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manester123 -- 1 Mayıs 2013; 1:20:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.