bugünkü gazetelerde , yarın bakırköy capacity'de açılacak electro world hakkında haberler mevcut.şirket yetkilileri promosyonlu medeni açılıştan bahsediyor.ve basında promosyonlu ürünler ve fiyatları hakkında bugünkü gazetelerde ilanların yer alacağını belirtmekle birlikte kocaelinde bulunmam sebebiyle ( promosyon ilanları muhtemelen gazetelerin istanbul baskılarında mevcut) fiyat bilgilerine ulaşılamamakta. istanbullu arkadaşlar promosyonlu 42 LCD / plazma ürünlerin fiyat bilgilerini ve yorumlarını iletebilirmi.kesin alıcı olduğumuzdan sabahın 5'in de yollara düşmeye değecek fiyatlar varmı acaba.çok acele yardım lütfen
SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜNDE BULABİLİRSİNİZ FİYATLARI.
teşekkürler.acemiliğimiz her halimizden belli oluyor.
bu tarz mağazalar kapatılmalı bence.promosyon adı altında 3-5 adet demode olmuş tv ve elektronik cihazı çok büyük promosyonmuş gibi gösterip,teknolojiden anlamayan insanlara satıyorlar.6.sını almak istediğinde tükendi deniyor.fakat insert kataloğunda 1 ay boyunca bu üründen binlerce sattıkları imajı oluşuyor.ve 1 ay boyunca en ucuz mağaza olarak kafalara kazınıyor.MEDIA MARKT rezaletinde olduğu gibi bu tarz mağazalara itibar etmemek lazım.media markta'ta sürü psikolojisiyle duvarda teşhirdeki televizyonu söküp satın alan şahıs şu anda bin pişmandır eminim... şu anda media markt fiyatlarına bakın teknosadan aşağı olmadığını göreceksiniz...
Ben bu sabah inceledim, hiçbir 42'' te özel ilk gün fiyatı yok, boşuna gelme arkadaş..
Evet sabahla birlikte ayrı bir ek olarak verilmiş arkadaşlar fiyatlardan bazılarını yazıyorum buraya
Ayrıca kampanya 6-9 aralık arası arkadaşlar bilginiz olsun
Panasonic TH-42PV7F Plazma tv 1799 peşin fiyat, Taksitli fiyatı 1955 ytl 300 Adet Panasonic TH-37PV7F Plazma tv 1499 peşin fiyat, Taksitli fiyatı 1629 ytl 200 adet Samsung LE20M25 LCD TV 51 cm, 699 peşin fiyatı, taksitli fiyatı 760 ytl 80 adet Toshiba 32C3500 LCD TV 82 cm 999 ytl tek ödeme 50 adet Sony bravia 26U2000 LCD TV 66 cm 999 ytl tek ödeme 100 adet Decktron DL37SH LCD TV 94 cm, 999 ytl tek ödeme 100 adet LG 32LC42 LCD TV 82 cm, 999 ytl tek ödeme 50 adet
World karta 12 taksit Axess,advantage,asyacard,cardfinans,ideal,vakıfbank kartlarına 6 taksit seçenekli mevcut
Bu başlık burada var .http://forum.donanimhaber.com/m_19460286/tm.htm
boyle bir politika seçen mağazacılık yapan şirketlere
Dün mağazayı gezme fırsatı buldum...Gözüme çarpan ilk şey tüm modellerin (lcd/plazma) bir arada teşhirde olduğu, aynı yayının verildiği, ve de her modelin aynı şekilde (component) baglı oluşuydu...
Forumdaki ciddi alıcıların karşılaştırma yapabilmeleri açısından büyük kolaylık sağlayabilir.Tabi her modelin yanında kumanda da mevcut ve görevliye ihtiyaç olmadan ekran ayarlarıyla oynayabiliyorsunuz...
Resmi açılışta yeralan fiyatlara gelince....Bugün Olivium Teknosa'yı da gezdim ve Panasonic TH42PV7F nin fiyatının 2.700 YTL. olduğunu gördüm...Yani 900 ytl fark var.Buna biz 700-800 ytl de diyebiliriz...
Şahsen ihtiyacım olmasa gider alırım.Eski bir modelde değil ama ilanda sadece 300 adet satılacağı söyleniyordu...
Umarım büyük bir kargaşa olmaz alanda satanda memnun açılışlarını yaparlar...
şehir dışından gelip - bize düşerse - 42 PV7 almaya niyetliyim.ancak kafamada %100 yatmıyor.sırf 500 ytl avantajlı diye alınırmı. acaba promosyon dışı 42 LCD ler piyasa altında olurmu gezdiğinize göre fikriniz olabilir diye düşündüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme