100 lira aştık ama güzel sistem oldu. Seni idare eder güncel oyunları çok yüksek olmadıkça rahat oynarsın Bide sen kasa dvd rw filan belirtmemişsin.
çok teşekkür ederim sana kasa aldım thermaltake soprano rs 101 dvdrw falan var elimde hepsi peki ben bu yazdığım sistemi alsam sorun çıkartırmıı bana
çıkartmaz da eğer kasa ve dvd varsa şöyle bir sistem daha performanslı olur diye düşünüyorum. CPU INTEL E2180 2.0 GHz Socket 775 1MB, 800 MHz 71 $ ANAKART GIGABYTE P35-DS3, P35, DDR2, PCIExp, Socket 775, Core 2 Duo, 1600 97 $ BELLEK - RAM OEM 2 GB (2 x 1GB) DDR2 800 Mhz RAM 38 $ HDD SAMSUNG 160 GB HDD SATA II 8 MB 46 $ EKRAN KARTI PALIT 8600GTS, 256 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR2, 128 bit, 675/2000 95 $ TOPLAM : 347 $ KDV : 62,46 $ TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 409,46 $ NAKİT / HAVALE : 513,87 YTL işlemciye o.c yaparak 3.0 ghz seviyesine rahatlıkla ulaşırsın(geçersin bile) bu sistem daha performanslı diğerine göre. bu arada bu yazdıklarım novabilgisayar fiyatıdır hadi hayırlı olsun. hiçbir sorun çıkmaz.
alacağım listeyi tamamen değiştirdim senin yazdığın sistemi toplayacam ama overclok işine hiç girmeden nasıl bir işlemci seçelim senide yoruyoruz kusurumuza bakma lütfen
yok estafurullah ne kusuru.Bence intel olan sistemi al overclock işini zamanla öğrenirsin forumda bu konu var amd olan sistemden daha iyi performans alacağını düşünüyorum hadi kal sağlıcakla hayırlı olsun yeni sistemin.
cemceminho kardes, bende arkadas gibi amd sistem kurmayı dusunuryordum hemen hemen aynı yalnız benımkı gıgabyte MA78GMS2H 78OG li idi..yani onborad ekran kartlı...bu son soyledıgın intel olan sistem icin onborad lı bır anakart onerebılırmısın..ayrıca o.c yapmak ıcın de fan,psu gibi artı aksesuarlar da lazım olacak mı..bende hıc anlamam o.c dan da :D ...kusura bakma zamanını alıcaz ama...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme