Şimdi Ara

Yarın alıyorum dostlar. son tavsiyeleriniz varsa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yarın alacağım sistem bu son fikirlerimi bir danışayım dedim herşey uygun mu eksik gedik var mı her türlü fikire açığım.

not: hdd ssd ve monitör elimde mevcut o yüzden almıyorum.
     Yarın alıyorum dostlar. son tavsiyeleriniz varsa.

Beklentilerim: sizinde farkettiginiz gibi f/p gaming sistemi. ben bu bilgisayarda yeni güncel oyunları very high yada high ayarlarda 60 fps de oynamak istiyorum mesela

GTA 5 no MSAA - no Vsync 60fps gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfatih_ -- 31 Mart 2016; 1:10:51 >

•  Yarın alıyorum dostlar. son tavsiyeleriniz varsa.

Al kardeşim topladığından daha iyi ve daha ucuz :)
  • ReaperFather kullanıcısına yanıt
    i5 6400 ile 6600 arasında fark yok mu ayrıca 950 ekran kartı 960 ile arasında dağlar kadar fark var araştırdım yani :D
  • bende nerdeyse aynı pc peşindeyim. anakartı piyasadaki en ucuz en küçük kart almakla hata yapıyon bence. en azından gaming al. yerinde olsam 6500 işlemci alıp anakartı ya bazooka yapardım 330 tl. yada h110 gaming falan yapardım 250 gibi bişeydi. belki aynı kart belki değil ama bana hiç güven vermedi. 2 tane ram yuvası var bi kere :D
  • küfrettin K kullanıcısına yanıt
    dostum anakartı değiştirebilirim aslında yani dedigin gibi b150 kartlar hertürlü gideri var güven vermedi diyorsunda öyle aman aman farkedecegini sanmıyorum ama dedigin gibi b150 gaming anakart ile değiştiririm fiyatı aşar diye de işlemciyi düşürmem biraz fazla olur çok sıkıntı degil

teşekkürler yorumun için bu arada nickinizi çok beğendim :)
  • mehmetfatih_ M kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum sen bildiğin gibi yap :) Bir kere K serisi bir işlemci almıyorsan ve ultra salise farkı beklentilerin yoksa aynı bantta yer alan işlemcilerden uygun olanını alabilirsin ki ben de sana 6600 yerine 6400 tercih etmeni söyledim, sen 6500'da alabilirsin tabiki de aralarında bir kaç GHZ farkı var bu da oyun oynarken seni etkilemeyecektir, ayrıca yine aldığın kasanın daha iyisini daha uygun bir fiyata tavsiye ettim yine senin bileceğin bir iş, ekran kartı konusuna gelecek olursak 960 ile 950 arasında eğer piksel ve görüntü delisi birisi değilsen ki olsan bile max 10 fpslik bir fark olacaktır, bu da yine oynatmayacak düzeyde değil, gözün normal oynayış sırasında fark edemeyeceği düzeyde olacaktır, tüm bunlar göz önüne alındığında arta kalan paranın SSD'ye ayrılması daha yararlı olacağından tavsiyelerim geçerlidir, seçim senin.

Hayırlı geceler.
  • ReaperFather kullanıcısına yanıt
    aslında ekran kartı konusunda biraz fps e takıntılıyım onun haricinde dediklerini mantıklı. tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler değerli yorumunuz ve tavsiyeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatih_

dostum anakartı değiştirebilirim aslında yani dedigin gibi b150 kartlar hertürlü gideri var güven vermedi diyorsunda öyle aman aman farkedecegini sanmıyorum ama dedigin gibi b150 gaming anakart ile değiştiririm fiyatı aşar diye de işlemciyi düşürmem biraz fazla olur çok sıkıntı degil

teşekkürler yorumun için bu arada nickinizi çok beğendim :)

Dostum bencede işlemci gereksiz. Sonuçta 960 ekran kartı için en mantıklısı 6500. 6600 işlemci alırsan en fazla ne oynarki? Ne değişir? Al bi gaming serisi. Bende h110 ile gittim. Kartı görünce midem bulandı. B150 gaming m3 gördüm ve oyun için alıyorsam böyle bi anakart olmalı dedim.

Nickname sıkıntı ya. Ergen işi oldu bu biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetfatih_ M kullanıcısına yanıt
    güzel bence

*6600 yerine 6500 mü alirdim bilemedim, ama her ikiside olur.

*ramleri 16gb yapardim kesinlikle ve gtx960 altinda bir kart almazdim.

*kasa ve psu konusunda sanirim alternatiflerim olurdu.

bu haliylede alinabilir.
  • küfrettin K kullanıcısına yanıt
    tamam anakartı bazooka ile değiştirecegim kararım bu yönde değişti cidden haklısın yani. ama işlemci konusunda biraz takıntılıyım yani 6600 olmuş pek bişey farketmiyorsa 6600 olarak kalsın yani :D

tekrardan değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok teşekkür ederim.
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    ramleri sonra upgradeleyecegim. 32 bile yaparım onlar hiç sıkıntı degil 8 ile bi açılışı yapayımda :D

kasa ve psu da kararım şuanlık sabit

teşekkür ederim değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için.
  • Aslında para ile çözülebilecek işler bunlar. Para ve mantık hangisine yetiyosa onu alacaz. Umarım güzel işinizi görür bi pc alıp fazla asosyalleşmeden düşmanları sanal ortamda ağlatırsınız. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil oldugundan up!
  • Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
    MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı
    MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart
    Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 Ram
    Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
  • malesef msi gtx960 4gb ye param yetmiyor mecbur zotac alıyorum i5 6500 yerin 6600 olsa çok bişey degişir mi. ve bazooka anakart alacağım kararım değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatih_

malesef msi gtx960 4gb ye param yetmiyor mecbur zotac alıyorum i5 6500 yerin 6600 olsa çok bişey degişir mi. ve bazooka anakart alacağım kararım değişti

i5 6500 ile i5 6600 arasında çok büyük fark yok.
  • peki zotac gtx960 amp! edition 4gb alsam msi 960 4gb ye param cidden yetmiyor yani çok sıkıntı olur mu çok farkeder mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.