Şimdi Ara

Yarın bademcik ameliyatı oluyorum birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora gitmiştim geçen hafta iltihaplanmış alıcaz dediler ağız kokusu şikayetiyle gitmiştim ( ki bu koku en az 5-6 senedir var berbat bi haldeyim )

Bademciği alıcaz ama koku gitmeye bilir dedi başka bi yerdende kaynaklı olabilir kaynağı bulunamayabilirde dedi . Ama iltihaplandığı için zaten almak zorundayız ..

Yarın 7.30 gibi ameliyat olucam ..

Acaba kaç gün yatarım yada neler olabilir ? Sorun çıkabilir mi?

• bende olmustum baya kucukken hatirlamiyorum bile raadol
  • Ben 3-4 sene once oldum burun + bademcik ile birlikte 2 si ayni anda zor oluyor nefes alamiyon rahat , yemek yerken nefes filan alamiyon ama sen sadece bademcik olcaksan 3-4 gun sulu yiyecekler yiyon sonra yavas yavas duzeliyo bendede berbat bi koku vardi ancak su an cok rahatim degicektir ameliyata simdiden gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bademciklerim koku yapıyor krater krater yüzeyi.Ama doktor almayalım sadece koku için dedi ve almadı..
  • 7:30 da amelyat mı olur adam uykulu gelse yandın.Şaka bi yana bende 6-7 yaşındayken olmuştum narkoz veriyo zaten bi bayıldığını hatırlıyon bide uyandığını
  • Hocam arkadaşım olmuştu 15 yaşında falandı galiba o zamanlar baya bi sıkıntısı oldu soğuk yada sıcak ikisinden birini yiyip içemiyodu bi süre sonra sürekli dondurma falan yedi tam hatirlamiyorum ama çok sıkıntı çekti küçükken olsaymış bişey olmicakmiş öle diyordu
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için sanırım ameliyat 7.30 değil 7.30 orda olup bakıcaklarmış duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için sanırım ameliyat 7.30 değil 7.30 orda olup bakıcaklarmış duruma.

Geçmiş olsun.Koku için ameliyat olmak bana biraz saçma geldi doktorlar ameliyat yapmak için bahane arıyor.Durumunuz nasıl peki?Memnun musunuz?
  • Yatıp kalkamamak var.

• Yıllar önce oldum. 3-4 gün kalmıştım her gün dondurma yiyorsun. Dondurma derken öyle magnum vs yemeyi bekleme. Katıksız sade dondurma yiyorsun.Ankara da yaşadığım için şanslıydim AOÇ den alıyorduk hep. Ve en kötüsü buhar makinesi var belli süre tutuyordum en nefret ettiğim şey oydu.

• İlk 1 hafta sıkıntı oldu tabi şuan normal işte .. Sürekli atıştırmayı seven biriyseniz işiniz zor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.