Şimdi Ara

Yarın Berk Yıldız'ı canlı izlemeye gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın u-16 ege kupası Türkiye-Abd maçını izlemek üzere Soma Atatürk Stadında olucam.Görüşlerimi aktarcam.Yarın gelirim

• Berki tanırım iyi oynuyo apaçi(yeni barış özbek)

Sonuna kadar galatasaraylı
  • Bekliyoruz
  • Video ya cek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Video ya cek

Kaliteli kameram yok ama foto çekebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bernard Cantant

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Video ya cek

Kaliteli kameram yok ama foto çekebilirim
    Fotoyu ne yapalım, bize video gerek. Bir araştır çevreni belki kamera bulursun. Yap bir güzellik forumdaş.

• şu an maçtayım 1 0 öndeyiz ama abd atak yapıp duruyo hep
  • Adam Scout beyler.

Judging Player Potantial : 19

Judging Player Abilities : 18

bekliyoruz.
  • berk attı goool
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihandar13

berk attı goool
    2 1 aldık maçı maçın ikinci yarısını izleyebildim berkin bir golü haricinde pek bişey yaptığını göremedim ondan sonra oyundan çıktı zaten
  • Pc ye geçince yorumlarımı ve fotoları aktarcam.Berkle foto çekilemedim terliyim dedi
  • quote:

Pc ye geçince yorumlarımı ve fotoları aktarcam.Berkle foto çekilemedim terliyim dedi

• -----Berk Yıldız-----

Berk Yıldız fizik olarak iyiydi.Koşular falan yaptı.Devamlı zorladı.Sağdan atılan bir topla sol tarafta önü bomboş içeriye girdi ve golünü attı.İleride iyi bir oyuncu olabilir.Ama bence biraz abartıldı.15 yaşındaki bir çocukta bundan çok etkilenmesi normal sahada bir ukala tavırları vardı açıkçası.Maç çıkışında otobüse binerken yanına gittim hızlı hızlı içeriye girdi.Arkadaki takım sorumlusuna "Berk ile foto çekilebilir miyim" dedim.Berk'in terli ve sakat olduğunu belirtti.Bende tamam dedim.Berk otobüse binerken "Tebrikler Berk" diye bağırdım.Arkasına baktı tepki vermeden devam etti.İlginç bir çocuk umarım düzelir.
  • quote:

-----Berk Yıldız-----

Berk Yıldız fizik olarak iyiydi.Koşular falan yaptı.Devamlı zorladı.Sağdan atılan bir topla sol tarafta önü bomboş içeriye girdi ve golünü attı.İleride iyi bir oyuncu olabilir.Ama bence biraz abartıldı.15 yaşındaki bir çocukta bundan çok etkilenmesi normal sahada bir ukala tavırları vardı açıkçası.Maç çıkışında otobüse binerken yanına gittim hızlı hızlı içeriye girdi.Arkadaki takım sorumlusuna "Berk ile foto çekilebilir miyim" dedim.Berk'in terli ve sakat olduğunu belirtti.Bende tamam dedim.Berk otobüse binerken "Tebrikler Berk" diye bağırdım.Arkasına baktı tepki vermeden devam etti.İlginç bir çocuk umarım düzelir.

Bu cocukdan bise olmaz gicik oldum spaya

• quote:

Arkadaşlar yarın u-16 ege kupası Türkiye-Abd maçını izlemek üzere Soma Atatürk Stadında olucam.Görüşlerimi aktarcam.Yarın gelirim

Soma da Ne İsi var Bu macin :) Gencligim Gecti Orada Kanserli Havasina Gurban ;)
  • quote:

-----Berk Yıldız-----

Berk Yıldız fizik olarak iyiydi.Koşular falan yaptı.Devamlı zorladı.Sağdan atılan bir topla sol tarafta önü bomboş içeriye girdi ve golünü attı.İleride iyi bir oyuncu olabilir.Ama bence biraz abartıldı.15 yaşındaki bir çocukta bundan çok etkilenmesi normal sahada bir ukala tavırları vardı açıkçası.Maç çıkışında otobüse binerken yanına gittim hızlı hızlı içeriye girdi.Arkadaki takım sorumlusuna "Berk ile foto çekilebilir miyim" dedim.Berk'in terli ve sakat olduğunu belirtti.Bende tamam dedim.Berk otobüse binerken "Tebrikler Berk" diye bağırdım.Arkasına baktı tepki vermeden devam etti. İlginç bir çocuk umarım düzelir.

bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

-----Berk Yıldız-----

Berk Yıldız fizik olarak iyiydi.Koşular falan yaptı.Devamlı zorladı.Sağdan atılan bir topla sol tarafta önü bomboş içeriye girdi ve golünü attı.İleride iyi bir oyuncu olabilir.Ama bence biraz abartıldı.15 yaşındaki bir çocukta bundan çok etkilenmesi normal sahada bir ukala tavırları vardı açıkçası.Maç çıkışında otobüse binerken yanına gittim hızlı hızlı içeriye girdi.Arkadaki takım sorumlusuna "Berk ile foto çekilebilir miyim" dedim.Berk'in terli ve sakat olduğunu belirtti.Bende tamam dedim.Berk otobüse binerken "Tebrikler Berk" diye bağırdım.Arkasına baktı tepki vermeden devam etti. İlginç bir çocuk umarım düzelir.

bu nedir

Alıntıları Göster
    atakan

• quote:

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=1095&ftxtID=14181
    Tabi tepki vermiycek aga. Her tebrikler diyene baksa işi var adamın Galatasaray altyapısında sonuçta, bu tip şeyleri de öğretiyorlar, sadece futbol okulu değil ora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Tabi tepki vermiycek aga. Her tebrikler diyene baksa işi var adamın Galatasaray altyapısında sonuçta, bu tip şeyleri de öğretiyorlar, sadece futbol okulu değil ora.

3 Numaralı çocuk var efendi baya tebrikler dedim teşekkür ederim dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.