Şimdi Ara

YARIN GİDİP ALICAM FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla oyun oynayan birisi değilim oynarsamda eski oyunlar çok fazla ozellik istemeyen oyunlar oynarım yani oyun meraklısı birisi değilim bu bilgisayar uygunmudur indirimdede
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html
    w10

YARIN GİDİP ALICAM FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN YARIN GİDİP ALICAM FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermion -- 23 Ocak 2016; 21:25:15 >

• Bütçene göre değişir ama 1080p al derim ben 720 çok eski geliyor artık günümüzde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

Bütçene göre değişir ama 1080p al derim ben 720 çok eski geliyor artık günümüzde

valla ne yalan soyliym bende isterim ama yani yok senin onerebileceğin bişey varmı 2000 tl ye kadar 1080 p ?
  • Bence uygun o ekran kartı cok üst düzey olmayan oyunlarda ve hd çözünürlükte iyi performans verir.o bütceye full hd biraz zor olursada işlmecisi ekran kartı falan kötü olur bütçeyi arttırabilirseniz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Bence uygun o ekran kartı cok üst düzey olmayan oyunlarda ve hd çözünürlükte iyi performans verir.o bütceye full hd biraz zor olursada işlmecisi ekran kartı falan kötü olur bütçeyi arttırabilirseniz bakalım.

mesela kaç kadar arttırım :) ya şimdi gidipte lüx bişey almak istemiyorum çünkü fazla bana gereksiz dediğim gibi fazla oyun meraklısı değilim fazlada anlamıyorum bilgisayardan internette gezerken akıcı hızlı olsun bana ısınma kasma donma vs sıkıntı çıkarmasın sağlam bişey olsun orta seviye 2 3 oyun açsın yeter bu uygun diilmi
  • Yapilabilecek en mantikli tercihlerden birini yapmisin ve 2.000 tl ye full hd notebook hic görmedim. 720p de isini görür milletin full hd takıntısı dünyada yükselen rant ve kendini tatmin adına oluşan bişey yani full hd takıntın falan yoktur diye tahmin ediyorum gidiniz ve o laptopu vatandan güzelce kontrol ederek alınız işinizi hayli hayli görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3337

Yapilabilecek en mantikli tercihlerden birini yapmisin ve 2.000 tl ye full hd notebook hic görmedim. 720p de isini görür milletin full hd takıntısı dünyada yükselen rant ve kendini tatmin adına oluşan bişey yani full hd takıntın falan yoktur diye tahmin ediyorum gidiniz ve o laptopu vatandan güzelce kontrol ederek alınız işinizi hayli hayli görecektir.

teşekkürler öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Yani ekran böyle çok aşırı kötü değilse takıntı yapmam güzel diyosunuz yani :) bide casperlar hakkında ne düşünüyosunuz bu özellikleri daha uyguna bulabılıyorum ama kasaları kötü diyolar sizcede öylemi ısınma çok oluyomuş casper önerirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermion

quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

Bütçene göre değişir ama 1080p al derim ben 720 çok eski geliyor artık günümüzde

valla ne yalan soyliym bende isterim ama yani yok senin onerebileceğin bişey varmı 2000 tl ye kadar 1080 p ?

Araştır ama zor 2000 e full hd

• Hermion H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle rica ederim. Casperın asusa nazaran ısınması ve kasa kalitesi biraz daha kötü ama ısınması şu sekilde 7-10 saat kullanimlarda ısınmasi baya yukselebilir. Ama siz notebookunu insan gibi naif kullanan birine benziyorsunuz güzel bir notebook sogutucu alarak casperlada işinizi görürsünuz casper tam rekabet piyasasından dolayi kendini eskiye göre biraz daha gelistirdi. Lakin yinede 1.tercihiniz asus hazretleri olsun efenim.

2600-2700 bandında full hd notebooklar var ama bu notebookta sizin isleriniz icin fazlasıyla uygun
  • 3 ünüzede son 2 soru sorayım o zaman bu pc ile hangi oyunları rahatlıkla oynayabılırmıyım 2- gta 5 i oynayabılırmıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermion -- 23 Ocak 2016; 22:41:07 >
  • Gta 5 i orta ayalarda 30 45 arasi fps de oynayabilirsin keza tüm oyunları orta ayarlarda rahatca oynayabilecegini dusunuyorumki cs go gibi oyunlarida yüksek ayarlarda oynayabilirsin ayriyetten notebook u aldiktan sonra ram takviyesi yapmanda performansı oldukca arttıracaktır.

• quote:

Gta 5 i orta ayalarda 30 45 arasi fps de oynayabilirsin keza tüm oyunları orta ayarlarda rahatca oynayabilecegini dusunuyorumki cs go gibi oyunlarida yüksek ayarlarda oynayabilirsin ayriyetten notebook u aldiktan sonra ram takviyesi yapmanda performansı oldukca arttıracaktır.

ya gerçekten çok saol çok yardımcı oldun bana allah razı olsun zaman ayırdın o kadar ram takviyesi daha ne kadar yapılabılır buna anlamıyorumda :) bide ssd diye bişey varmış takınca daha hızlı oluyomuş ram ve ssd de takarsam malıyeti 1900 den kaç olur bana ?
    Rica ederim siz sağolun.
    2100-2200 gibi bisey olur hele bi alın laptopu kullanın baktınız o haldeki performansı size yetiyor hiç almanıza gerek kalmaz

• quote:

Rica ederim siz sağolun.
    2100-2200 gibi bisey olur hele bi alın laptopu kullanın baktınız o haldeki performansı size yetiyor hiç almanıza gerek kalmaz

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-4gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html şu pc ile benimki arasında ne fark var 1 tb dışında fiyatı neden bunun boyle ?
    Tahminimce 1tb disinda bi farki yok suan o ürün hafta sonu özel indiriminde olabilir ve bazen 500 gb farkla bile firmalar dikkat etmeyerek fiyat farkini açabiliyorlar

Ve ayriyetten bu ürün gecen 2000 veya 1900 tl idi şuan 2.300 yapmislar bi ara yine iner 2000 e tek farki 1tb hdd si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayo3337 -- 23 Ocak 2016; 23:25:01 >
  • quote:

Ve ayriyetten bu ürün gecen 2000 veya 1900 tl idi şuan 2.300 yapmislar bi ara yine iner 2000 e tek farki 1tb hdd si

peki dolar düşermi sizce ? bence bu bilgisayarların ederleri bunlar değil beklemelimiyim sizce biraz daha acelem yok ?
    Bir iktisatcı olarak söyleyeyim. şimdilik faizlerde bir değişiklik ön görmüyor TCMB ve para politikasında mevcut duruş bir süre daha devam edecek. Kararların piyasa üzerindeki etkisine baktığımızda sadeleşme politikasının rafa kaldırılmasıyla dolarda 3.0280'lerden 3.0360'lara doğru bir yükseliş yaşandığını görüyoruz yani olası bir ďüşüş minimal olarak yaşanacaktır siz bu ürünü 5 ay son 100 tl daha az vererek alabilir veya 100 tl daha fazla vererekde alabilirsiniz ama dolar kurunun düşecegini pek sanmıyorum düşersede teorik olarak düşer piyasaya pek etkisi olmaz. Ama söz konusu borsa olunca herşey yine sürpriz :)

• quote:

Bir iktisatcı olarak söyleyeyim. şimdilik faizlerde bir değişiklik ön görmüyor TCMB ve para politikasında mevcut duruş bir süre daha devam edecek. Kararların piyasa üzerindeki etkisine baktığımızda sadeleşme politikasının rafa kaldırılmasıyla dolarda 3.0280'lerden 3.0360'lara doğru bir yükseliş yaşandığını görüyoruz yani olası bir ďüşüş minimal olarak yaşanacaktır siz bu ürünü 5 ay son 100 tl daha az vererek alabilir veya 100 tl daha fazla vererekde alabilirsiniz ama dolar kurunun düşecegini pek sanmıyorum düşersede teorik olarak düşer piyasaya pek etkisi olmaz. Ama söz konusu borsa olunca herşey yine sürpriz :)

voavv bu ne bilimsel açıklamadır böyle :) beynim yandı :D yani anladığım kadarıyla beklesende en fazla 100 tl ındırımde alırsın diyosunuz ki düşmez bence :D 3.5 u bulur demedi deme :D hahaha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.