quote:Orijinalden alıntı: My Curse quote:Orijinalden alıntı: scrafea evet Eyvallah Forum silinebilinir tamam şalterleri indirin
quote:Orijinalden alıntı: Darkevil_26 yarın tatil falan değil yanlış bilgilendirmeyelim ilköğretim ve liselere TATİL
quote:Orijinalden alıntı: Darkevil_26 yarın tatil falan değil yanlış bilgilendirmeyelim Okuyom ben ya
quote:Orijinalden alıntı: scrafea quote:Orijinalden alıntı: Darkevil_26 yarın tatil falan değil yanlış bilgilendirmeyelim ilköğretim ve liselere TATİL Aslında resmi tatil değil bugün yorulan gençlerin dinlenmesi için ama çok detaylı bir bilgim yok.
quote:Orijinalden alıntı: atquare quote:Orijinalden alıntı: scrafea quote:Orijinalden alıntı: Darkevil_26 yarın tatil falan değil yanlış bilgilendirmeyelim ilköğretim ve liselere TATİL Aslında resmi tatil değil bugün yorulan gençlerin dinlenmesi için ama çok detaylı bir bilgim yok. evet resmi tatil değil
quote:Orijinalden alıntı: My Curse Arkadaşın hayırsız kardeşi tatil olup olmadığını bilmiyor aceba yarın ilköğretim de tatil mi ? Tamam