Şimdi Ara

Yarın İş Görüşmesine Gidiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu konu dışına açtığım belki de ilk konu

Bugün beni başvuru yaptığım bir yerden aradılar ve yarın sabah saat 11:00'de görüşmem var. Uzun zamandır işsiz olduğum için (Eğitim Fak. Alm. Öğretmenliği mezunuyum) çok gergin haldeyim. Tavsiyeleriniz beni rahatlatacaktır bir de dua edersiniz umarım

Herkese teşekkürler, şans dileyin

• GS lileri sevmem aslinda ama hadi bir dua ediyim yine

sakasi bir yana, hayirlisi ne ise o olsun, yarin buraya yaz ama durumu merak ederiz sonra
  • İyi şanslar.

Uyuyup uykunu al bence.Uyumasan da yat dinlen, yarın dinç görünmelisin
  • yolun açık olsun kardeşim inşallah diledigin gibi bir yerdir ve istedigin gibi olur.....

bence iş görüşmesinde bayagı bir samimi konuş bu tipleri bilirim konuşan şen şakrak kişilere bayılırlar yani biraz atak ol heyecanlıymışsın gibi görün kendini öv öv öv böyleyim söyleyim en önemlisi çevrene güven veren birisi oldugunu söyle bu sana yardımcı olacaktır.....
  • Dostum rahat ol, sen ol, farklı ol. Bende bugün gittim, istediğim gibi oldu...

Önemli olan farklı cevapları yakalayabilmek bence, diğer konular ise en önemlileri işi istediğini devam olacağını çok iyi hissettirmek ve dürüstlük ama en önemlisi sen ol ve hiç kasma, arkadaşların gibi otur konuş. Bitte

Guten şanse kindegarten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Dostum rahat ol, sen ol, farklı ol. Bende bugün gittim, istediğim gibi oldu...

Önemli olan farklı cevapları yakalayabilmek bence, diğer konular ise en önemlileri işi istediğini devam olacağını çok iyi hissettirmek ve dürüstlük ama en önemlisi sen ol ve hiç kasma, arkadaşların gibi otur konuş. Bitte

Guten şanse kindegarten
    senin onlara muhtaç olduğunu değil, onların sana muhtaç olduğunu düşün hiçbi problemin kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

senin onlara muhtaç olduğunu değil, onların sana muhtaç olduğunu düşün hiçbi problemin kalmaz

Alıntıları Göster
    çok umursama sana vercekleri belli
    550 tl asgari ücret,ssk,yemek
    hepsi bu salla gitsin hayat böyle
    ahanda şimdi heyecan kalmamıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cumartesi işe gitmek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Yarın İş Görüşmesine Gidiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

Yarın İş Görüşmesine Gidiyorum..
    İyi niyetli tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

@ruzgar2442,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

İyi niyetli tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

@ruzgar2442,

Alıntıları Göster
    İşsiz öğretmenler :( bol şans umarım görüşme istediğin gibi geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

İşsiz öğretmenler :( bol şans umarım görüşme istediğin gibi geçer

Alıntıları Göster
    -Merhaba
    *merhaba
    -nasılsınız
    *teşekkürler siz?
    -teşekkürler
    -nasıl kolay buldunuz mu yerimizi?
    *bir durak kaçırmışım, biraz yürüdüm?, bu yüzden 10 dk geciktim.
    -şu başvuru formunu doldurun lütfen.
    *doldururken içinen "ulan hem cv gönderiyoz hemde bi daha form doldurtuyorlar" dersin
    -sorular: nerelisiniz, nerede oturuyorsunuz, eviniz sizemi ait, ailenizlemi kalıyorsunuz, kaç kardeşsiniz, babanız ne iş yapar, anneniz ev hanımı mı, kardeşleriniz çalışıyor mu,
    *cevaplarsınız, neden sorulduğuna anlam veremeden
    -diğer çalıştığınız şirkette hangi pozisyonda çalışıyordunuz, neden ayrıldınız?
    *cevaplarsınız, bu arada sizin neler yaptığınız önemli değildir karşıdakinin ne istediği önemlidir. Örneğin istediğiniz maaşa sizin bilginizi kıyaslayanlardan tutunda, bu çok zeki düzeni bozar diyenlere kadar bir sürü psikolojik önyargı
    -şirket hakkında ve işe alınacak pozisyonun neler olduğuna dair bilgi verilir
    *dinlersiniz
    -diğer adaylarla görüşüp sonra size dönüleceği söylenir
    *görüşmenin olumlu geçtiğini düşünerek sevinçle ayrılırsınız ama tüm bekleyişinize rağmen size dönmezler
    * acaba nerede yanlış yapıyorum diye düşünür durursunuz.

BOL ŞANSLAR
    ARTIK ŞANSLAR DİYORUM ÇÜNKÜ ŞANSA KALDI BU İŞLER

• quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

-Merhaba
    *merhaba
    -nasılsınız
    *teşekkürler siz?
    -teşekkürler
    -nasıl kolay buldunuz mu yerimizi?
    *bir durak kaçırmışım, biraz yürüdüm?, bu yüzden 10 dk geciktim.
    -şu başvuru formunu doldurun lütfen.
    *doldururken içinen "ulan hem cv gönderiyoz hemde bi daha form doldurtuyorlar" dersin
    -sorular: nerelisiniz, nerede oturuyorsunuz, eviniz sizemi ait, ailenizlemi kalıyorsunuz, kaç kardeşsiniz, babanız ne iş yapar, anneniz ev hanımı mı, kardeşleriniz çalışıyor mu,
    *cevaplarsınız, neden sorulduğuna anlam veremeden
    -diğer çalıştığınız şirkette hangi pozisyonda çalışıyordunuz, neden ayrıldınız?
    *cevaplarsınız, bu arada sizin neler yaptığınız önemli değildir karşıdakinin ne istediği önemlidir. Örneğin istediğiniz maaşa sizin bilginizi kıyaslayanlardan tutunda, bu çok zeki düzeni bozar diyenlere kadar bir sürü psikolojik önyargı
    -şirket hakkında ve işe alınacak pozisyonun neler olduğuna dair bilgi verilir
    *dinlersiniz
    -diğer adaylarla görüşüp sonra size dönüleceği söylenir
    *görüşmenin olumlu geçtiğini düşünerek sevinçle ayrılırsınız ama tüm bekleyişinize rağmen size dönmezler
    * acaba nerede yanlış yapıyorum diye düşünür durursunuz.

BOL ŞANSLAR
    ARTIK ŞANSLAR DİYORUM ÇÜNKÜ ŞANSA KALDI BU İŞLER

Alıntıları Göster
    Arkadaşım öncelikle sakin ol sordukları sorulara balıklama cevap verme hazır cevap olmak zorunda değilsin konuşman sırasında heyecanından veya o anda aklına gelen yeni bir düşünceyle cümlelerin devrik olabilir iyi düşündükten sonra cevabını ver her şeyden önce dürüst ol.En önemli şey ise kendini iyi ifade edebilmen fazla kasmaya gerek yok sonuçta karşındaki de senin gibi bir insan ve o yerin işçisi aklıma gelen bunlar son 2 ay içerisinde yaklaşık 5-6 kez iş görüşmesine gittim bu ülkenin hali gerçekten içler acısı

Not: mulakatlarla ilgili konulara bu saatte hiç bulaşma derim çünkü okudukça gözünde büyür ve özgüvenini kaybedebilirsin.Tavsiyem iyi bir uyku ve ailen ile beraber iyi hoş bir kahvaltı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 9 Şubat 2010; 1:31:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Arkadaşım öncelikle sakin ol sordukları sorulara balıklama cevap verme hazır cevap olmak zorunda değilsin konuşman sırasında heyecanından veya o anda aklına gelen yeni bir düşünceyle cümlelerin devrik olabilir iyi düşündükten sonra cevabını ver her şeyden önce dürüst ol.En önemli şey ise kendini iyi ifade edebilmen fazla kasmaya gerek yok sonuçta karşındaki de senin gibi bir insan ve o yerin işçisi aklıma gelen bunlar son 2 ay içerisinde yaklaşık 5-6 kez iş görüşmesine gittim bu ülkenin hali gerçekten içler acısı

Not: mulakatlarla ilgili konulara bu saatte hiç bulaşma derim çünkü okudukça gözünde büyür ve özgüvenini kaybedebilirsin.Tavsiyem iyi bir uyku ve ailen ile beraber iyi hoş bir kahvaltı

Alıntıları Göster
    1-pencerenin karşısına otur yüzün pencereye dönük olsun
    2-iki elin birleşik konumda fazla yayılmadan ama rahat bir şekilde otur.
    3-adam konuşurken yüzüne değil gözlerine bak
    4-gitmeden önce iyi bir kahvaltı yap ama fazla kaçırma.
    5-sorulara hızlı cevap vermeye çalışma düşünerek cevap ver.
    6-klasik ama rahat olmaya çalış.
    şimdiden başarılar, senin için Allah'tan hayırlısı . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: jolawe

1-pencerenin karşısına otur yüzün pencereye dönük olsun
    2-iki elin birleşik konumda fazla yayılmadan ama rahat bir şekilde otur.
    3-adam konuşurken yüzüne değil gözlerine bak
    4-gitmeden önce iyi bir kahvaltı yap ama fazla kaçırma.
    5-sorulara hızlı cevap vermeye çalışma düşünerek cevap ver.
    6-klasik ama rahat olmaya çalış.
    şimdiden başarılar, senin için Allah'tan hayırlısı . . .

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar, şimdi çıkıyorum evden. Hadi hayırlısı

• quote:

Teşekkürler arkadaşlar, şimdi çıkıyorum evden. Hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    almadan gelme görüyüm seni

Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    Teklif nerden geldi ? İnşallah alırsın , işsiz kalmak gerçekten zor , sadece parasal değil zihinsel olarak da yıpratır adamı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    durumu merak ettim. hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Teklif nerden geldi ? İnşallah alırsın , işsiz kalmak gerçekten zor , sadece parasal değil zihinsel olarak da yıpratır adamı .

Alıntıları Göster
    Şimdi yoldadır arkadaş,şansı yağver gider kapar işi umarım,buraya yazayımda şimdiden söz uçar yazı kalır,işi kaparsan komple bu konuya mesaj yazanları bir çay içmeye(bira da olur) götürürsün artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Şimdi yoldadır arkadaş,şansı yağver gider kapar işi umarım,buraya yazayımda şimdiden söz uçar yazı kalır,işi kaparsan komple bu konuya mesaj yazanları bir çay içmeye(bira da olur) götürürsün artık.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, askerlik tecil durumundan dolayı (bu sene sonunda bitiyor) beni işe almalarının zor olduğunu söylediler Eh sanki daha önce görmediniz cv'mde yazan tecil tarihini Ne yapalım, sağlık olsun

Bu arada herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum..

• quote:

Arkadaşlar, askerlik tecil durumundan dolayı (bu sene sonunda bitiyor) beni işe almalarının zor olduğunu söylediler Eh sanki daha önce görmediniz cv'mde yazan tecil tarihini Ne yapalım, sağlık olsun

Bu arada herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum..

Onlara şunu da söyleseydin, benim yerime DH'de bisürü işsiz var salarım üstünüze...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.