Şimdi Ara

Yarın kızla konuşuyorum (konuştum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hoşlandığım kızla yarın konuşmaya karar verdim. Tanışmıyoruz önce tanışmamız lazım. Geçtiğimiz cuma günü çıkışta İstiklal Marşı okumadan önce arkadaşları devamlı üstüme ittirdiler. Kız da kızdı bunlara. Bende acaba beni seviyo olabilir mi diye düşündüm. Aramızda bir yaş var ama pek sorun olmaz sanırım (ben büyüğüm). Kız biraz artist, okulda kapşonla filan geziyor. Çok güzel değil ama ben tarzını beğendim, biraz değişik biri kafama uygun olduğunu düşündüm. Adını biliyorum, o da benimkini biliyodur ama yine de ismimi söylerim öncelikle. Sizce nasıl tanışmalıyım ?
    Aklımda iki seçenek var.
    Birincisi duygularımı tamamen ortaya döküp, ondan etkilendiğimi söyleyip, tanışmak istiycem. Ağzım laf yapar, muhabbeti bağlarım ama bu çok riskli bir tercih olur. Kız tersleyebilir.
    İkinci seçenek ise hiç tanışmadan soru sorup muhabbeti bağlamak olacak. Her teneffüs kantinde oluyor. Mesela yemekhane veya kantin sırasında yiyeceklerle ilgili soru sorabilirim. Yada yanına gidip arkadaşlarla uzun süredir tartışıyoruz sence Ferrari mi Lamborghini mi, rock mı pop mu yada erkeklerin ağlaması doğru bir şey midir gibi sorular sorabilirim. Bu şekilde anketçi tarzıyla yanına gidip muhabbet edebilirim. Az önceki sorular tamamen örnek yani kızla otomobil sohbeti filan yapmam.
    Size hangisi mantıklı geldi ?
    Başka şeyler de düşünebilirim.
    Yada tanışma fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Not: Kızın en yakın arkadaşıyla benim aramda bazı olaylar geçti (en yakın arkadaşı benim eski sevgilim ayrıca aldattı beni o yüzden korkuyorum bu da arkadaşı gibiyse çok üzülürüm). İkisi hep beraber takılıyor ben nasıl gidip yanından alıcam bilemedim.

Edit: Arkadaşlar teneffüste kızın yanına gittim. Ondan etkilendiğimi, tarzının değişik olduğunu filan söyledim. Birkaç iltifat ettim. Kız teşekkür ederim ama sevgilim var
    dedi. Kibarca reddetti. Size de fikir olsun yani kızlar her zaman kabul etmiyor. Belki de sevgilisi yoktur benimle konuşmak istememiştir yapacak bir şey yok. Üstüne gitmedim ama pes etmek yok başka kızlarda denerim şansımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redracer -- 7 Nisan 2015; 17:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlarına kızdı diye seni seviyor olmasini çıkarıyorsan vay haline kardeşim

• Boş ver tanışmayı falan, sen gülücüğe odaklan

D.N: Benimkine değil aman ha

• Okumadım ama ilk adımı at gerisi geliyor.

• Başaramıyacaksın..
    O anda ters giden bişeyler olacak..

İyi geceler

• Yarın guncellerim aslında mesaj atsam da olur ama boyle yapınca daha çok eğleniyorum, tecrübe kazanmış oluyorum. Mesaj atmak özgüveni olmayanların işi bence. Kız terslemediği sürece başaracağıma inanıyorum. Ayrıca düzgün bir yerde konuşmamız lazım. Çünkü seviyesiz arkadaşlarım beni kızla konuşurken görünce o manita yapmışız gibi şeyler diyebiliyor. O yüzden kimsenin görmemesi lazım işim zor valla. Yada en mantıklısı arkadaşlarımı uyarayım.

• Not'a kadar olan kısımda biraz bi şansın vardı. Sonra not'u okudum..

O iş olmaz dostum. İMKANSIZ
  • herşeyin başı moonwalk
  • Tanımadığın kızdan hoşlandım diyorsunuz, sonra da çirkinim kızlar bakmıyor diyorsunuz. Tanımadığın bir insandan nasıl hoşlanırsın?

• Agzin laf yapiyorsa 2.yi dene tabiki. Ama daha ozele gir.

Sence kadinlar mi daha cok yalan soyler erkekler mi ? Gibi.

Ordan muhabbeti devam ettirirsin, tanisirsin, numarasini falan alirsin

• İstiklal Marşından önce arkadaşlarına kızmasıyla seni sevmesi arasında ne tür bir bağ kurdun Allah aşkına hdlakslaşsla bu saatte evde kahkaha attım ananasları satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 7 Nisan 2015; 4:55:33 >
  • Up

• Belki de sevgilisi yoktur benimle konuşmak istememiştir yapacak bir şey değil yok. Üstüne gitmedim ama pes etmek yok başka kızlarda denerim şansımı.

demişsin,

Helal vallahi. 2 hafta kesiştiği kız tarafından reddedilince hayata küsüp çıldıranlara ders olacak nitelikte olmuş bu kısım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valdiantore -- 7 Nisan 2015; 17:41:11 >
  • Sonunu okudum. Keşke çevresinden bi soruştursaydın sevgilisi var mı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

Başaramıyacaksın..

İyi geceler

Sırf sen böyle yazdın diye olmadı mutlu musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Sonunu okudum. Keşke çevresinden bi soruştursaydın sevgilisi var mı diye

Araştırdım yok dediler. Belki sevgilisi yoktur hocam bahane olarak demiş olabilir. Ama kıza sevgilin kim filan demedim. Elimden geleni yaptım. Nasip değilmiş.

• üniversitedeyken aynısı başıma gelmişti , banada sevgilim var demişti harbidende varmiş ama
  • Kardeş çok zeki değilsin ama tarzını beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

Başaramıyacaksın..

İyi geceler

Sırf sen böyle yazdın diye olmadı mutlu musun

Hocam ciddimisiniz Şakasına yazmıştım valla benim bi suçum yok
    Niye olmadı anlat bakalım

edit: editi görmemişim tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Rollins -- 7 Nisan 2015; 17:49:19 >

• Geçmiş olsun kardesim bozma moralini sağı solu belli olmaz kizlarin ama madem eski sevgilin kizin arkadasi, etmeseydin Keske

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.