Şimdi Ara

Kız arkadaşımla buluşucaz. Güzel bi sürpriz yapmam lazım. [İlk buluşma]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dalga geçicekler hiç uğraşmasın benimle cevap vermicem. Beddua edicem ciddiyim.

Arkadaşlar çok tatlı bir kız var. Konuşuyoruz bu hafta içinde buluşucaz sinemaya bir de yemeğe götürücem. Küçük bi sürprizim vardı. Bi kutu ayarlayıp içini çikolata şeker doldurup kutunun içine güzel bir fotoğrafını koyup fotoğrafın arkasına sen bunlardan daha tatlısın yazıcaktım. Ama şimdi sordum tatlı sevmiyormuş?

Başka ne yapabilirim? Güzel bir bileklik alabilirmiyim?

Yada daha farklı bir öneri? Pahalı birşey olmasın lütfen 20 liraya felan patlasa iyidir. Sinema yemek hediye baya giricek malum öğrenciyiz.

Yaş da önemli bu arada kızın da benim de yaş 17.

Şimdiden düzgün cevap atanlara teşekkürler.

Dalga geçenleri şikayet edicem tek tek erinmeden.

• Çoğunuzun kız arkadaşı yok ama dahiyane fikirleri var biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmert

Dalga geçicekler hiç uğraşmasın benimle cevap vermicem. Beddua edicem ciddiyim.

Arkadaşlar çok tatlı bir kız var. Konuşuyoruz bu hafta içinde buluşucaz sinemaya bir de yemeğe götürücem. Küçük bi sürprizim vardı. Bi kutu ayarlayıp içini çikolata şeker doldurup kutunun içine güzel bir fotoğrafını koyup fotoğrafın arkasına sen bunlardan daha tatlısın yazıcaktım. Ama şimdi sordum tatlı sevmiyormuş?

Yada daha farklı bir öneri? Pahalı birşey olmasın lütfen 20 liraya felan patlasa iyidir. Sinema yemek hediye baya giricek malum öğrenciyiz.

kutunun içindeki şekerlerin arasında fotoğraf koyup sen bunlardan daha tatlısın vs demek
    böyle sürprizle uğraşacağına,direk yüzüne söyle..aynı ortamdasınız,sen ona şeker kutusu veriyosun ve içiçndeki fotoğrafta sen daha tatlısn vs yazıyor..sen ordyken bunu o kağıttan okuması abes olmaz mı ? kendin söyle derim

• sen kıza ilk günden sürpriz düşünüyosan kız sana kışın uludağı bindirir ve basar tekmeyi.
    not:1.5 yıldır ilişkim var ve devam ediyor.

vay arkadaş ilk günden sürprizmi olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

kutunun içindeki şekerlerin arasında fotoğraf koyup sen bunlardan daha tatlısın vs demek
    böyle sürprizle uğraşacağına,direk yüzüne söyle..aynı ortamdasınız,sen ona şeker kutusu veriyosun ve içiçndeki fotoğrafta sen daha tatlısn vs yazıyor..sen ordyken bunu o kağıttan okuması abes olmaz mı ? kendin söyle derim

Mantıklı ama tatlıdan hoşlanmıyormuş farklı bir şey yapmam lazım. Etkilemem lazım kızı yani :) Teşekkürler bu arada

• Daha ne hediye alacaksınki zaten o dediklerin sana en az 50 60 liraya patlıyacak. Bence sevinmeli. Eğer sinemadan haberi yoksa ondan önce gidip 2tane bilet alırsın öyle bi şekilde sürpriz yaparsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

baya atarlı

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=602157

Pencereyi kapa ?

sakin ol spartacus.

düşündüğün fikir biraz çocukça gibi geldi bana.

Daha sıradan bişeyde etkili olabilir. Yani orijinal bişey illaki olsun deme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Mantıklı ama tatlıdan hoşlanmıyormuş farklı bir şey yapmam lazım. Etkilemem lazım kızı yani :) Teşekkürler bu arada

şimdi kendimi senin yerine koyuyorum aynı yaştayız zaten
    bu tür hoş sürpriz yapabileceğin kız var,yapamayacağın kız var...senin arkadaşın nası bi tip(kişilik) nbilmiyorum
    ama süprizdi carttı curttu boşver...bak şey yapabilirsin ben güzel bi kolye aldım ama iyide para vermiştim..çok hoşuna gitmişti..bu tür şeyler yap çok katakulli yapma :D

• quote:

Çoğunuzun kız arkadaşı yok ama dahiyane fikirleri var biliyorum...

adamın kız arkadaşı var beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Daha ne hediye alacaksınki zaten o dediklerin sana en az 50 60 liraya patlıyacak. Bence sevinmeli. Eğer sinemadan haberi yoksa ondan önce gidip 2tane bilet alırsın öyle bi şekilde sürpriz yaparsın.

Sinemadan haberi var. Bu arada şuan sevgili değiliz. Ama o buluşmadan sonra olabiliriz. İşte o yüzden bi sürpriz yapıyorum.

Bu arada izmirde sinema biletleri cidden ne kadar :D Yemekler 2 menü 20 tutsa...
  • İlk günden süpriz olmaz. "

Sana muhtacım , sen kabul et diye elimden geleni yapıyorum , hayatımda karı kız yok senden başka" anlamına gelir ilk günden süprüz yapmak ve kızın gözünde sosyal seviyesi düşük ve ona muhtaç biri olursun. İlk günden süpriz falan yapma.

Gayet rahat bir şekilde , sanki onunla çıksan da çıkmasan da birşey değişmeyecekmiş gibi , etrafında kızlar olan ve istediği an istediği kızı tavlayabilecek bir görüntü çiz kızın gözünde yeterli.

Zaten hediye vermek yerine dediklerimi yparsan kız şöyle düşünecektir , "Çocuga bak ya hiç diğer erkeklere benzemiyor beni elde etmek için ağzıma düşmüyor bu çocukla birlikte olmalıyım yoksa mutlaak başkasını bulur " diye düşününecektir.

İlk günden hediye kaybettirir , kaybettirmese bile ilişkide üstün taraf kız olur. Hadi eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

İlk günden süpriz olmaz. "

Sana muhtacım , sen kabul et diye elimden geleni yapıyorum , hayatımda karı kız yok senden başka" anlamına gelir ilk günden süprüz yapmak ve kızın gözünde sosyal seviyesi düşük ve ona muhtaç biri olursun. İlk günden süpriz falan yapma.

Gayet rahat bir şekilde , sanki onunla çıksan da çıkmasan da birşey değişmeyecekmiş gibi , etrafında kızlar olan ve istediği an istediği kızı tavlayabilecek bir görüntü çiz kızın gözünde yeterli.

Zaten hediye vermek yerine dediklerimi yparsan kız şöyle düşünecektir , "Çocuga bak ya hiç diğer erkeklere benzemiyor beni elde etmek için ağzıma düşmüyor bu çocukla birlikte olmalıyım yoksa mutlaak başkasını bulur " diye düşününecektir.

İlk günden hediye kaybettirir , kaybettirmese bile ilişkide üstün taraf kız olur. Hadi eyvallah.

Haklısın aslında :)

• TATLI yerine tuzlu koy, nede olsa tat bir ölçü birimi kabul edilebilir.
  • yuzune vur sonra bagirarak cok hosuma gitti diye bagir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Daha ne hediye alacaksınki zaten o dediklerin sana en az 50 60 liraya patlıyacak. Bence sevinmeli. Eğer sinemadan haberi yoksa ondan önce gidip 2tane bilet alırsın öyle bi şekilde sürpriz yaparsın.

Sinemadan haberi var. Bu arada şuan sevgili değiliz. Ama o buluşmadan sonra olabiliriz. İşte o yüzden bi sürpriz yapıyorum.

Bu arada izmirde sinema biletleri cidden ne kadar :D Yemekler 2 menü 20 tutsa...

Bak dostum fazla ümitlenme, Sonra'dan baya koyuyor, Bir arkadaş dediydi dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

İlk günden süpriz olmaz. "

+9binüçyüzyetmişbeşvirgülyediyüzbindokuzyüzotuzbir

• quote:

quote:

en güzelini sona sakladım derse ilginç olabilir. tabi yanlışta anlaşılabilir

• Hocam çok ilişkim oldu ama yarın benimde beğendiğim bir kızla tanışma fırsatım olabilir, yakın kız arkadaşıma dedim tanıştırabilirmisin diye tamam dedi. Bakalım bu seferki çok farklı umarım birbirmize ısınırız. Heyecanlıyım nedendir bilinmez ama.

Bu arada ilk buluşmanda hediye filan almana gerek yok hocam. Eğer olurda bir tane çingen çiçekci filan görürsen gül almay ihmâl etme. Zaten malumuz yanına gelip size satmaya çalışacaktır kız başta istemez ama aldığında çok hoşuna gider. Onun haricinde bu arada İzmir' de oturuyorsan alsancak tarafına gidin starbuck's un oralara. Hadi başaralır hocam her ikimizede.
  • Sevgili değilmişsiniz daha şimdi okudum. Sakınnnnn hediye gibi bir hata yapma. Şöyle yap , kıza sevgili olmak istediğini , buna bir isim koymak istediğini belli et ama sakın ha "Çokkkkk güzelsin" "Seni çok sevdim" falan deme. İmalı cümleler kullan.

Mesela kıza bak belli bir süre , niye bakıyorsun diyecektir utanıp gülerek. Sen de "Çevredeki adamlara bakmaktansa böylesi daha iyi" falan gibi konuş. Buluşma süresince ayrılana kadar kızdan üstün , olgun ve rahat bir tavır sergile. Ama sakın daha ilk günden sevgili olmayı teklif etme.

Buluşmadan sonra da hemen mesaj atma , o atarsa ilk biraz geç cevap ver. Kız senin tüm hayatının ondan ibaret olmadıgını düşünecek böylece. Ve daha sonra 2.buluşma için yokla kızı. Eğer görüşmeyi kabul ederse 2.kez artık sevgilisiniz. Hem de çıkma falan teklif etmeden liseliler gibi.

Biz sevgilimle 3 defa buluştuk adını koymadan önce. Benim dersaneme gittik tercih bile yaptık beraber.

Bir de önemli ipucu , sakın ha sakın "benimle çıkar mısın" gibi bir teklif yapma. Hatta teklif yapma. Biz 1-2 defa buluştuktan sonra ben "çok hoşsun ve karakterlisin :)" diye pat diye mesaj atmıştım , ordan açıldı konu ve sevigli olduk. Teklif olayı saçmadır , çocuk işidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Hocam çok ilişkim oldu ama yarın benimde beğendiğim bir kızla tanışma fırsatım olabilir, yakın kız arkadaşıma dedim tanıştırabilirmisin diye tamam dedi. Bakalım bu seferki çok farklı umarım birbirmize ısınırız. Heyecanlıyım nedendir bilinmez ama.

Bu arada ilk buluşmanda hediye filan almana gerek yok hocam. Eğer olurda bir tane çingen çiçekci filan görürsen gül almay ihmâl etme. Zaten malumuz yanına gelip size satmaya çalışacaktır kız başta istemez ama aldığında çok hoşuna gider. Onun haricinde bu arada İzmir' de oturuyorsan alsancak tarafına gidin starbuck's un oralara. Hadi başaralır hocam her ikimizede.

:) hadi bakalım hocam hediye işini ertelemeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.