Hattaki paramızı banka hesabına aktarmak da mümkün olsa, tam süper olur.
quote:
Orijinalden alıntı: noteb00k
Yarın 4440535' i arayıp soracağım
ara dostum belki ben çıkarım
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
Yarın çagrılarda bi patlama olabilir o nedenle burdan bilgilendirme yapalım boşuna aramayın korkucak bişey olmayacak rahat olun.
Ben bi daha sizi aramam zaten. Bi kere hattımı yurt dışına açtırayım diye aradım, ordaki bayan telefon numaramı sordu... Bilemedim. Güldü bana.
quote:
Orijinalden alıntı: makman
quote:
Yarın çagrılarda bi patlama olabilir o nedenle burdan bilgilendirme yapalım boşuna aramayın korkucak bişey olmayacak rahat olun.
Ben bi daha sizi aramam zaten. Bi kere hattımı yurt dışına açtırayım diye aradım, ordaki bayan telefon numaramı sordu... Bilemedim. Güldü bana.
İnternetten online yapmak en iyisi. 7 yıldır TURKCELL hat sahibiyim. 1 kere bile TURKCELL'i aramadım. Bir kere hattı ablamdan üstüme almak için bayiye gittim
Online 4Ever
quote:
Orijinalden alıntı: RevidaL
Mesela arama yaptıktan sonra kontör miktarı bilgi mesajı olarak çıkıyordu. Bu olayı yaklaşık 2 sene önce kapattırdım online işlemlerden. Ancak bu olay dün olmaya başladı. Nasıl tekrar deaktif ederim bu sistemi?
Sorum görülmemiş heralde. Alıntı yaparak gözükmesini sağlamak ve soruma cevap istiyorum.
quote:
quote:
Mesela arama yaptıktan sonra kontör miktarı bilgi mesajı olarak çıkıyordu. Bu olayı yaklaşık 2 sene önce kapattırdım online işlemlerden. Ancak bu olay dün olmaya başladı. Nasıl tekrar deaktif ederim bu sistemi?
Sorum görülmemiş heralde. Alıntı yaparak gözükmesini sağlamak ve soruma cevap istiyorum.
dostum onun tekrar çıkmasının sebebi kontör tl ye geçildiği için onu müşterilerimize bildirmek amaçlı yapıldı kapalı olanlarda bile çıkıyor şuan onu istemiyorsan online işlem merkezinden kontörmetre servisini kapayabilirsin..
veya şimdi ara 444 0 535 arkadaşlar yardımcı olurlar..
quote:
S.a herkese beni az cok tanıyan tanır Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum
Yarın KONTÖR Bitiyor gece 00.00 dan itibaren hattınızdaki kontörler Tl olarak hesaplanıcak ve tl olarak ücretlendirme yazıcıak.Ve artık bi arama yapdığınız ve kapadığınız zaman size bilgi mesajında kaç tl konuşdunuz kaç tl kaldığı hakkında ayrıca tarifenizin ne olduğu Hangi kampanyadan yararlanıyorsanız hepsi yazıcak artık bilgilendirme için.. Yarın çagrılarda bi patlama olabilir o nedenle burdan bilgilendirme yapalım boşuna aramayın korkucak bişey olmayacak rahat olun.
bilgilendirme için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
quote:
S.a herkese beni az cok tanıyan tanır Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum
Yarın KONTÖR Bitiyor gece 00.00 dan itibaren hattınızdaki kontörler Tl olarak hesaplanıcak ve tl olarak ücretlendirme yazıcıak.Ve artık bi arama yapdığınız ve kapadığınız zaman size bilgi mesajında kaç tl konuşdunuz kaç tl kaldığı hakkında ayrıca tarifenizin ne olduğu Hangi kampanyadan yararlanıyorsanız hepsi yazıcak artık bilgilendirme için.. Yarın çagrılarda bi patlama olabilir o nedenle burdan bilgilendirme yapalım boşuna aramayın korkucak bişey olmayacak rahat olun.
bilgilendirme için teşekkürler
Rica ederim dostum..
Avea'da çalışan yokmu oda bizi bilgilendirsin
türksel e gıcık oluyorum o yüzden kullanmıyorum
önceden 1 mesaj çekince bu 2 kontöre denk geliyodu, şimdi 1 mesaj yani 2 kontör karşılığında ne kadar ücrete tabii acaba ?
ben de bir arkadas sormus onu merak ediyorum simdi 100 kontor 20 ytl iken 500 kontor alan cok daha az oduyordu simdi daha cok almanin espirsi yok gibi? kampanya olmaycaksa tabi ama demek istedigim indirimi yok daha cok almanin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme