ya bide bu 5 dk sı 1 kontor 10 dk sı bi kontor olayları var onlar nasıl olucak onlara devam edilicekmi yani ben telefonla günde en az 2 saat konuşurum ve eğer öle bi kampanya olmazsa kötü kullanmam telefon daha iyi bu kampanyalar ne olucak
Avea 5000 sms kampanyası kaç TL olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: Sempaticks
BU operatörlerin lehine olacak çünkü 1 kontör göze küçük görünüyordu. 1 kontör aslında 30 ykrye falan tekabül ediyordu. Artık dakikası 10 kr falan filan diye rekabetler olur oooh iyi oldu.
aleyhine dicektin
benim -30 kontörüm yarın -5 tl mi olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: löpçük
rakamları sallıyorum, 50 kontör almak yerine 500 kontör almak lira/kontör açısından daha uygundu sanırım.
@CaneRR Turkcell'e beni kaydet listeye Vodafone'a Ekim ayında geçmeme rağmen Turkcell beni hâla arıyor. 3G bölgenizde nasıl çekiyor diyor?
yarın şimdi *123# yapınca tl miktarı mı çıkacak
Kesin yine kazık atacaklar.Nasıl olsa yeni sistem insanların kafasını karıştırdı...Saçmalayacaklar ancak sistem oturunca belki rekabet ortamı oluşabilir.
Şimdi 5 TL ye 20 Kontör alıyoduk artık 5TL lik kontörmü alıcam dicez?
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk54 Şimdi 5 TL ye 20 Kontör alıyoduk artık 5TL lik kontörmü alıcam dicez?
Hayır 5 TL'lik 5 TL alıcam dicez.
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Faturalıyım. Dertsizim. Ohhh... Kontörle kuruşla uğraşmıyorum. Kontör bitti arayamam derdim yok. 1 Kontörüm var çaldırayım o beni arasın derdim yok. Yolda kaldım mı kontörüm yok kimden yardım istiyecem derdim yok.
Yaşasın Faturalı.
İşte ondada 10.000 mesaj olayı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
Avea 5000 sms kampanyası kaç TL olacak?
+1
10 dakika konuştum diyelim 50 tl den kaç para düşüyor?
Hiç şikayet etmeyin lütfen! Bu sistem çok daha iyi oldu.
Eskiden standart Turkcell tarifesinde 1 dk görüşme için verdiğiniz ücret 4 kontör ; TL karşılığı yaklaşık 1 TL idi. Yani turkcell bu sayede bir günde güzel cirolar yaptı. Kazıkladığı kadar kazıkladı. Şimdi ise ücretlendirmeye bakmadım ama normal bir tarife de yaklaşık dakikası 30 kuruş ile 40 kuruş arası olacaktır.
Şimdi de forum üyelerine bazı acı gerçekler; Bugün Turkcell yeni reklamlarında ne diyor,
Gitti kontör geldi kuruş, Turkcell de kalite ne uygunmuş. (Anlaşmalı oldukları reklam ajansını da ayrıca kınıyorum. Böyle reklamcılık olamaz. Kalite 0.)
Reklamı es geçelim. Önceden yaklaşık dakikası 4 kontör olan bizbize tarifesini ( Yaklaşık 1 tl ) bu gece 00:00'dan sonra kuruş devrimi ile, 40 kuruşa verecek.. Yani cebinizden çıkan ücret azalacak. Bu sistemden zarar gören kişiler elbetteki kontör stokçuları. Zaten, cebimizden fazla para çıkmasının sebebi de bu stokçular. Turkcell toplu kontör alımlarda (toplu dediysek, 200.000 Tl civarı diyelim ki) indirim yapıyor. Bunu da hizmet verdiği vatandaşından alıyordu. Stokçuluk işi bitti. Uzun vadede fazla getirisi olan bir işti.
Neyse sistem bazıları için iyi, bazıları için ise kötü oldu. Umarım çabuk alışırsınız. Sistem çok basit. Mobil operatörler bölümüne uğrayarak sormak istediğiniz bir soru olursa sorabilirsiniz.
Teşekkürler.
Mesela arama yaptıktan sonra kontör miktarı bilgi mesajı olarak çıkıyordu. Bu olayı yaklaşık 2 sene önce kapattırdım online işlemlerden. Ancak bu olay dün olmaya başladı. Nasıl tekrar deaktif ederim bu sistemi?
Kontör transferi yerine kuruş transferi mi olcak?
Turkcellde faturasız hatlar için mesela her yöne 100 sms falan varmı?
Varsa çok güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
Kontör transferi yerine kuruş transferi mi olcak?
kredi transfer olucak dostum
quote:
Orijinalden alıntı: dincerZ
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
quote:
Orijinalden alıntı: Infectus
Ayrıca kontör fiyarlarına zam gelemeyecek demek bu. Anca mesaj/konuşma ücretlerine zam gelebilir. 20 liralık kartı 25 liraya satamazlar ya.
evet şimdilik bi zam gözükmüyor ama konuşma süreleri sms ler ona göre pahalı olcak örn veriyorum genç tarife bir sms 40 kr
15 dakikası 2 kontör 40 kuruş olması gerekirse yüzde 25 zamla 50 kuruş yapılmasının mantıklı açıklaması nedir ?
Kontörden kuruşa geçiş yaparken geçirme politikası mı ?