Şimdi Ara

Yarın Kontör bitiyor TL ye geçiyoruz düşünceleriniz sormak istedikleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a herkese beni az cok tanıyan tanır Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum

Yarın KONTÖR Bitiyor gece 00.00 dan itibaren hattınızdaki kontörler Tl olarak hesaplanıcak ve tl olarak ücretlendirme yazıcıak.Ve artık bi arama yapdığınız ve kapadığınız zaman size bilgi mesajında kaç tl konuşdunuz kaç tl kaldığı hakkında ayrıca tarifenizin ne olduğu
    Hangi kampanyadan yararlanıyorsanız hepsi yazıcak artık bilgilendirme için..
    Yarın çagrılarda bi patlama olabilir o nedenle burdan bilgilendirme yapalım boşuna aramayın korkucak bişey olmayacak rahat olun.

• Şimdi ben kontör alsam yarın yine kuruşa çevrilir mi?
  • 1 nisan diye şaka olmasın ???
  • Çevirilir dostum kk üstündeki son kullanma tarihine kadar o kk kullanabilirsin ve tl olrak yüklenir hattına
  • Şimdi kontör almaya giderken adama ne diyicem? 20 liralık ver ordan felan mı diyicem?
  • BU operatörlerin lehine olacak çünkü 1 kontör göze küçük görünüyordu. 1 kontör aslında 30 ykrye falan tekabül ediyordu.
    Artık dakikası 10 kr falan filan diye rekabetler olur oooh iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

1 nisan diye şaka olmasın ???

Keşke şaka olsa bende Çok isterdim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romood

Şimdi kontör almaya giderken adama ne diyicem? 20 liralık ver ordan felan mı diyicem?

Turkcell kullanıyosan dostum 20 liralık demiceksin 20 liralık kk kartının ismi Standart kart olarak geçiyor ve fiyati 20 lira artık eskisi gibi kuruyemişçiler bakkallar üstüne koyup satamicak kart zaten 20 tl yüklü o nedenle

adı standart kart gidip bir standart turkcell karti verirmisin diceksin ve alacaksın yarından itibaren
  • -Lere inme olayı nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

S.a herkese beni az cok tanıyan tanır Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum

Yarın KONTÖR Bitiyor gece 00.00 dan itibaren hattınızdaki kontörler Tl olarak hesaplanıcak ve tl olarak ücretlendirme yazıcıak.Ve artık bi arama yapdığınız ve kapadığınız zaman size bilgi mesajında kaç tl konuşdunuz kaç tl kaldığı hakkında ayrıca tarifenizin ne olduğu
    Yarın çagrılarda bi patlama olabilir o nedenle burdan bilgilendirme yapalım boşuna aramayın korkucak bişey olmayacak rahat olun.

Kaç TL lik paketler olacak? 20 TL lik olacak mı ve diğerleri kaç lık olacak?

• sms paketleri yarın sona erecek mi? Devam edenler... Aynı kampanyalar yürürlükte mi? Cepten wap ile facebook'a girme gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

-Lere inme olayı nolcak

eksilere inme olayı yani avans kontör yine dewam edicek tl olarak avans alabilceksiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

S.a herkese beni az cok tanıyan tanır Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum

Kaç TL lik paketler olacak? 20 TL lik olacak mı ve diğerleri kaç lık olacak?

20 tl lik standart kart diye alıcaksınız arttık 30 tl lik 50 tl lik olucak 50 tl lik adı süper kart diye olucak en yüksek kart 180 lira 1000 kontör yani mega kart olarak geçiyor

quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

sms paketleri yarın sona erecek mi? Devam edenler... Aynı kampanyalar yürürlükte mi? Cepten wap ile facebook'a girme gibi...

sms paketlerini yine kullanmaya dewam bittiği zaman yenilenecektir almak isteiğin paket.cepden facebook olayı normalde bugün sona eriyor ancak kesin net bi bilgi yok şuanlık yarından itibaren belli olucak

• -5 tl ye felan düşer en fazla herhalde?

birkaç bişey daha sorucam ben 25 yaş altı olduğum için babamın hattını ben kullanıyomuş gibi gençtarifeye geçirdim. kendi hattımıda aynı kimlik ile genç tarifeye geçirebilirmiyim?

şu sms paketlerinin süresi uzar dimi? yani başvuru süresi 31.03.2010 son diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 31 Mart 2010; 18:42:37 >
  • Sen şu torpille işe giren adam değil misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araXis17

Sen şu torpille işe giren adam değil misin?

Açalım hemen konuyu ?
  • elimde 100 kontör kartı var ,150 kontörle kampanya aldığım için bunu henüz yüklemedim,hep 150 yükledim ,şimdi bu kartı bugün yüklemessem yarından itibaren geçerliliğini kaybeder mi yoksa 1 nisandan sonrada yükleyebilirmiyim,kartın geçerlilik süresi 31 aralık 2010
  • Tarifelerde değişiklik olacak mı?
  • KART FİYATLARI
    5 TL’LİK KART 5 TL
    10 TL’LİK KART 10 TL
    15 TL’LİK KART 15 TL
    STANDART KART 20 TL
    AVANTAJ KART 30 TL
    SÜPER KART 50 TL
    SÜPER PLUS KART 95 TL
    MEGA KART 180 TL
    ULTRA KART 360 TL

Şimdi ben bişeyi anlamadım.Eskiden 100 kontör alıyorduk.Bu 100 kontörün karşılığı hangi kartta.Yani hangi kartı alırsam 100 kontör yüklemiş gibi olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 31 Mart 2010; 18:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco
    KART FİYATLARI
    5 TL’LİK KART 5 TL
    10 TL’LİK KART 10 TL
    15 TL’LİK KART 15 TL
    STANDART KART 20 TL
    AVANTAJ KART 30 TL
    SÜPER KART 50 TL
    SÜPER PLUS KART 95 TL
    MEGA KART 180 TL
    ULTRA KART 360 TL

Şimdi ben bişeyi anlamadım.Eskiden 100 kontör alıyorduk.Bu 100 kontörün karşılığı hangi kartta.Yani hangi kartı alırsam 100 kontör yüklemiş gibi olurum.

standart kart
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.