Şimdi Ara

Yarın Kontör bitiyor TL ye geçiyoruz düşünceleriniz sormak istedikleriniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingo_disco

KART FİYATLARI
    5 TL’LİK KART 5 TL
    10 TL’LİK KART 10 TL
    15 TL’LİK KART 15 TL
    STANDART KART 20 TL
    AVANTAJ KART 30 TL
    SÜPER KART 50 TL
    SÜPER PLUS KART 95 TL
    MEGA KART 180 TL
    ULTRA KART 360 TL

Şimdi ben bişeyi anlamadım.Eskiden 100 kontör alıyorduk.Bu 100 kontörün karşılığı hangi kartta.Yani hangi kartı alırsam 100 kontör yüklemiş gibi olurum.

standart kart 100kontör
    avantaj 150
    süper kart 250
    süper plus 500
    mega kart 1000
    ultra kart 2000-2500 arası diye tahmin ediyorum

• Eskiden 150 kontör alınca 50 kontör gelirdi. 50 kontörle 2 saat heryöne konuşma alırdım. 70 ini anneme atarım. şimdi bu sistemi bozmadan nasıl olcak.

ne kadarlık kart isticem.
    2 saat bedava için ne yapacağım. mesaj gelir ama açıklayabilirseniz iyi olur.
    70 kontör kaç TL ye tekabül ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 31 Mart 2010; 19:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoodsan

-5 tl ye felan düşer en fazla herhalde?

birkaç bişey daha sorucam ben 25 yaş altı olduğum için babamın hattını ben kullanıyomuş gibi gençtarifeye geçirdim. kendi hattımıda aynı kimlik ile genç tarifeye geçirebilirmiyim?

şu sms paketlerinin süresi uzar dimi? yani başvuru süresi 31.03.2010 son diyo

hayır sadece bi kez geçebilirsin dostum

onun dışınmda sms paketleri uzayacak büyük ihtimal şuanlık belirsiz

quote:

Eskiden 150 kontör alınca 50 kontör gelirdi. 50 kontörle 2 saat heryöne konuşma alırdım. 70 ini anneme atarım. şimdi bu sistemi bozmadan nasıl olcak.

ne kadarlık kart isticem.
    2 saat bedava için ne yapacağım. mesaj gelir ama açıklayabilirseniz iyi olur.
    70 kontör kaç TL ye tekabül ediyor?

avantaj kart alcaksın dostum 30 tl yüklü oluyor 150 kontör yani bununla aynı işlemi yine yapabilirsin..

• elimde 100 kontör turkcell kartı var ,150 kontörle kampanya aldığım için bunu henüz yüklemedim,hep 150 yükledim ,şimdi bu kartı bugün yüklemessem yarından itibaren geçerliliğini kaybeder mi yoksa 1 nisandan sonrada yükleyebilirmiyim,kartın geçerlilik süresi 31 aralık 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

elimde 100 kontör turkcell kartı var ,150 kontörle kampanya aldığım için bunu henüz yüklemedim,hep 150 yükledim ,şimdi bu kartı bugün yüklemessem yarından itibaren geçerliliğini kaybeder mi yoksa 1 nisandan sonrada yükleyebilirmiyim,kartın geçerlilik süresi 31 aralık 2010

geçerlilik süresinin sonuna kadar kullanabilirsin
  • Kampanyalar, hediyeler, tarifeler yakında hep TL'ye göre hesaplanacak merak etmeyin.
  • rakamları sallıyorum, 50 kontör almak yerine 500 kontör almak lira/kontör açısından daha uygundu sanırım.

bundan sonra böyle bir durum olmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

elimde 100 kontör kartı var ,150 kontörle kampanya aldığım için bunu henüz yüklemedim,hep 150 yükledim ,şimdi bu kartı bugün yüklemessem yarından itibaren geçerliliğini kaybeder mi yoksa 1 nisandan sonrada yükleyebilirmiyim,kartın geçerlilik süresi 31 aralık 2010

yükleyebilirsin şimdi sabah uyandğnda tl bazında yani 20 tl yüklenmiş olarak görürsün dostum.

quote:

tarifelerde değişiklik olucak mi?

Hayır tarifelerde değişiklik olmayacak ama ücretlendirmede ufak bi ayarlama çekilcek
  • ben GS Mobile'ım hattımda 0 kontör var acaba hangi hatta transfer olsam ? nitekim 8 aydır her yöne 1200 dk,GS Mobile'lılarla ise 8000 dakika beleş konuştum ama dün bitti..

operatör ve tarife tavsiyesi ?

ayrıca 2.hattım olan vodafone'umda ise 20 kontör var o 20 kontör kaç TL'ye çevrilecek ?

- - -

son olarak bu TL olayı Avrupa'daki ücret denilen olay di mi ? öyle daha iyi oldu ya oh be !
  • Ayrıca kontör fiyarlarına zam gelemeyecek demek bu. Anca mesaj/konuşma ücretlerine zam gelebilir. 20 liralık kartı 25 liraya satamazlar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

ben GS Mobile'ım hattımda 0 kontör var acaba hangi hatta transfer olsam ? nitekim 8 aydır her yöne 1200 dk,GS Mobile'lılarla ise 8000 dakika beleş konuştum ama dün bitti..

operatör ve tarife tavsiyesi ?

ayrıca 2.hattım olan vodafone'umda ise 20 kontör var o 20 kontör kaç TL'ye çevrilecek ?

- - -

son olarak bu TL olayı Avrupa'daki ücret denilen olay di mi ? öyle daha iyi oldu ya oh be !

evet avrupadaki olay bu o neden alındı zaten btk karari ile geçildi bu döneme

tariife tavsiye olarak senin kararın dostumwww.turkcell.com.tr e gir bi bak sana uygun bişi varsa yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Ayrıca kontör fiyarlarına zam gelemeyecek demek bu. Anca mesaj/konuşma ücretlerine zam gelebilir. 20 liralık kartı 25 liraya satamazlar ya.

evet şimdilik bi zam gözükmüyor ama konuşma süreleri sms ler ona göre pahalı olcak örn veriyorum genç tarife bir sms 40 kr
  • Ultra mega kart
  • Peki Genç Tarife nasıl olcak?15 dakikası 2 kontöre konuşuyorduk.Şimdi nasıl olcak kampanya aynen devam etçek mi?
  • Faturalı olmak gibisi yok
  • Faturalıyım.
    Dertsizim.
    Ohhh...
    Kontörle kuruşla uğraşmıyorum.
    Kontör bitti arayamam derdim yok.
    1 Kontörüm var çaldırayım o beni arasın derdim yok.
    Yolda kaldım mı kontörüm yok kimden yardım istiyecem derdim yok.

Yaşasın Faturalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Peki Genç Tarife nasıl olcak?15 dakikası 2 kontöre konuşuyorduk.Şimdi nasıl olcak kampanya aynen devam etçek mi?

Kampanya dewam edicek tabikide dostum onun hesaplaması yarın bilgi mesajı ile gönderilecek

15 dk 50 kr olması lazım tam hatırlayamadım ama o civarda olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Ayrıca kontör fiyarlarına zam gelemeyecek demek bu. Anca mesaj/konuşma ücretlerine zam gelebilir. 20 liralık kartı 25 liraya satamazlar ya.

evet şimdilik bi zam gözükmüyor ama konuşma süreleri sms ler ona göre pahalı olcak örn veriyorum genç tarife bir sms 40 kr

15 dakikası 2 kontör 40 kuruş olması gerekirse yüzde 25 zamla 50 kuruş yapılmasının mantıklı açıklaması nedir ?

Kontörden kuruşa geçiş yaparken geçirme politikası mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Faturalıyım.
    Dertsizim.
    Ohhh...
    Kontörle kuruşla uğraşmıyorum.
    Kontör bitti arayamam derdim yok.
    1 Kontörüm var çaldırayım o beni arasın derdim yok.
    Yolda kaldım mı kontörüm yok kimden yardım istiyecem derdim yok.

Yaşasın Faturalı.

+9999999999
  • Yarın 4440535' i arayıp soracağım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.