Şimdi Ara

Yarın öğleden sonraya kadar ne yazarsınız limit 5000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tj 07 chip dergisnin 2005 yılın ürünü seçildikten sonra hastası oldum bende.Gerçekten kral kasa şimdi firebalda onunda 850 watt psulusu var son 2 tane 623 ytl fiyat.tj05'te lcd panel falanda var dereceleri fan hızını gösteren.Ve o da yeterince geniş bi kasa.Konfigürasyonu en başta yapıorken tj07 koysam olurdu ama şimdi baya bi değişikliğe gitmem gerekir.Bunların içindeki psularda yine silvverstone ve ben bu markaya hayranım.Bütün fanlarım bu markanındır.Ve sanırım bu da alman markası
  • sanırım ben model karıştırmışım.dediğiniz tj07 stoklarda yok maalesef ve ön sipariş falanda yok.Bu bikaç ay gelmiycek demek.Bu durumda tj05 yerinde bir tercih sanırım.Beniim dediğim 623ytl olan tj03 müş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx__AL1EN__xXx

tj 07 chip dergisnin 2005 yılın ürünü seçildikten sonra hastası oldum bende.Gerçekten kral kasa şimdi firebalda onunda 850 watt psulusu var son 2 tane 623 ytl fiyat.tj05'te lcd panel falanda var dereceleri fan hızını gösteren.Ve o da yeterince geniş bi kasa.Konfigürasyonu en başta yapıorken tj07 koysam olurdu ama şimdi baya bi değişikliğe gitmem gerekir.Bunların içindeki psularda yine silvverstone ve ben bu markaya hayranım.Bütün fanlarım bu markanındır.Ve sanırım bu da alman markası

TJ05 de yeterlidir , NE de olsa TJ07 nin kardesi . Ama gönül; böyle bir sistem toplamisken kasayida en babasinda secmek isterdi dogrusu. Neyse kismet degilmis demekki

• Öyle tabi ama aldığım kasada gayet iyi yani(umarım) hem birazda şans stokta olmaması falan.Sizce bu sistem hiç upgrade olmadan kaç sene gider?yani kaç sene yeterli performans sağlyabilir.Ben bu konuda kendime bi türlü dürüst cevap veremiyorumda
  • ben bsıey ıstıyorum sıstemı topladıktan sonra bı makıneyle foto ceksene.hep bu var cunku forumda 5000ytl lık sıstem 10.000ytl lık sıstem.ama hıc gormedık şu sıstemlerı.yalan soluyorsun demıyorum.bırıde cıkıp topladım ve sıstem bu sekılde oldu fotoda bunalr demıyor o cok ılgınc gelıyor bana.neyse...
  • haklısın arkadaşım şu sistem elime ulaşsın bi koyarım fotoları hatta test sonuçları falan belki ama sistemin elime geçmesi montajı falan heralde haftasonuna doğru olur.Ama söz gelince fotolarıı koyucam yani amacım burada kimseyi kandırmak falan değil.YArın siparişleri vericem artık ne zaman geçer elime bilmem
  • Anakartı striker extreme tercih edin mutlaka. Tam sli desteği sunuyor. İlerde, mesela bir sene sonra bir tane daha 8800GTX alıp sli yapma şansınız olur ki o zaman 3 sene boyunca hemen hemen son ayarlarda oynatamayacağı oyun nerdeyse olmaz.
    Bu arada ben sparkle veya xfx gibi overclocklu modeller yerine düz 8800GTX alınması taraftarıyım. Çünkü sli yapma durumunda belki sorun çıkartabilir farklı saat hızları...
    O yüzden önerim asus 8800GTX dir.
  • quote:

Öyle tabi ama aldığım kasada gayet iyi yani(umarım) hem birazda şans stokta olmaması falan.Sizce bu sistem hiç upgrade olmadan kaç sene gider?yani kaç sene yeterli performans sağlyabilir.Ben bu konuda kendime bi türlü dürüst cevap veremiyorumda

Valla islemci 4-5 sene rahat götürür. Kasa ve PSU evladiyelik zaten. Ama Ekran karti konusunda süpheliyim. Seneye cikacak oyunlarda bence 1600x1200 de full oynatamaz o ekran karti. . Oyunlar ekran kartlarinda daha hizli gelisiyor artik. Bunda da en büyük kabahat konsollarin.

• öneriniz için teşekkürler.striker extreme'de kararlıyım şu an.Dediğiniz gibi sli iyi olur.ama düz gtx yerine bunlar bence daha mantıklı.çünkü bildiğim kdarıyla markalar bile sorun oluşturabiliyor sli'da.Ben sli yaparsam kartın aynısında alırım ikincisinide
  • Evet aslında cpu,ram,board sağlam götürürde vga cidden ilerde yetersiz gelecektir.Ama zaten ben 2 seneden beri tam çözünürlük oyun oynayamıyorum.alışk olmadığım bi durum değil yani:)
  • quote:

Evet aslında cpu,ram,board sağlam götürürde vga cidden ilerde yetersiz gelecektir.Ama zaten ben 2 seneden beri tam çözünürlük oyun oynayamıyorum.alışk olmadığım bi durum değil yani:)

Zaten monitörünüze 1280x1024 e kadar max ayarlarda rahatlikla oyun oynayabilirsiniz. Bu cözünürlükte ekran kartinin 2-3 senesiş garanti. Tabii yeni bir teknoloji (SM5.0 veya Dx111 gibi) cikmazsa
  • Aman allah korusun.monitör wd olduğu için sanırım 1280x1024 hiç olmayacak ama 1600x1200 2 sene gitse başka bişey istemem tam gaz
  • Benim şimdi asıl korktuğum şey vista'yı kurmak.Sürücülerle sorun yaşamaktan korkuyrum.muhtemelende yaşayacağım aslında henüz dx10 oyunda yok piyasada 1-2 ay xp mi kullansam acaba ne yapsam?tek sorun ramler mazlum mazlum oturur bi kenarda sanırım en fazla 3gb görüyo çünkü 32 bit xp
  • kur vıstayı yazılımalrı sorunsuz bulursun asusta.zaten her taraf vısta drıverı kaynıyor.bendekı laptopta go 6600 ekran akrtı varken.nvıdıa nın sıtesınde bole bır drıver gorunmezken baska sıtelerden drıverı yukledımve canavar gıbı calısıyor.

dedıgım gıbı pm de bıgwater kesınlıkle alma.ben aldım yanlıs yaptım.tam bır arıza sogutması.

ekran akrtı markası olarak leadtek yada xfx e bak 8800gtx serısı ıcın.sparkle yı unut.ram olarakta o kadar ucmana gerek yok.kıngston 800mhz lık ram alsan yeter bence.4taneye gerek yok.ben aldım pısmanım.2gb yeter.ama bulabılrısen 2gb lık tek modul bulursan ıkı tane al derım.ben bulamdım.

monıtore gelınce monıtor ıı secım.ama phılıps tavsıye ederım.cunku servısı sorunsuz cok ıı bır fırmasamsung servısıne monıtoru verdık 2ay sonra geldı.phılıphs monıtoru verdık.ıcınde bocek kaynıyordu.adamın bırı cam kenarına koymus.ordan da bocek gırıp yuva yapmıs.monıtorun ıcı sırf bocektı.posete koyup ıyıce bagladık ve servıse gonderdık.adamlar o halde bıle sıfırı verıp gonderdıler.ıste ben buna servıs derım.

• eh cidden sağlammış servis ama monitörü iyice araştırdım ve tek sorun ölü piksel garantisi o kadarda olsun yani çokta önemli değil çıkarsada bakarız bi çaresşne.Sparkle'ı niye unutayım bunu anlamadım.gtxlerin en yüksek performanslısı o ve tec soğutması gerçekten oldukça başarılı.xfx ve leadtek hoşuma gitmeyen markalar (yani kartın tipi olmalı bi kere ) asus,msi felan bakabilirdim belki bunların yerine ama bu kart iyi gibime geliyo.vista önerisi için teşekkürler.tavsiyenizi dinleyip vista kurucam.ram konusunda ileriye dönük bir sistem olduğu için böyle bir seçim yaptım yakın zaman upgrade yapmıycam en azından 2-3 yıl.o zaman zaten sistemi yenilerim.ama işte bu vistayla ilgili sorularım.başka bir bilgisayara kurulmuş vistayı aynı dvd ile kendi bilgisayarımada kurabikir miyim?açıkçası tüm bunların üstüne bide işletim sistemi ağır gelecek.arkadaşlarınkini falan kullanabilir miyim yani?teşekkürler

• Arkadaşlar birkaç saat içinde sipariş vericem hadi bi bakın şu sistemede eksik gördüklerinizi yazın
  • YArdım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdi siparişleri veriyorum sistemin son haliyle sizi bilgilendiricem bu arada kurar kurmaz resimlerinide koyucam bu foruma (gerçekten sistemi topladığıma dair)
  • quote:

YArdım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdi siparişleri veriyorum sistemin son haliyle sizi bilgilendiricem bu arada kurar kurmaz resimlerinide koyucam bu foruma (gerçekten sistemi topladığıma dair)

dostum hayırlı olsun da niye 5000ytl'ye bir sistem kurma gereği duydun?
  • Saolasın bu sistemin sağlam bişey olup beni 3 sene upgradesiz götürmesi gerekio bide biraz kaliteyide seviyorum
  • quote:

Saolasın bu sistemin sağlam bişey olup beni 3 sene upgradesiz götürmesi gerekio bide biraz kaliteyide seviyorum

1600x1200 de sürekli Full ayarlarda oynamak istiyorum diyorsaniz o ekran kartinin sizi 3sene götürmesini beklemek bence biraz hayalcilik olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.