Şimdi Ara

Yarın öğleden sonraya kadar ne yazarsınız limit 5000 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide bilgisayarının masaüstünü toparla ekrana bak adam gibi düzenlesene şunu ne bulsan atmısın kısayol :D cok dagınık adamsın bi zamanlar seninle nası sıra paylastım aklım almıyo ya:D ekran kartının resimlerini koyarsan bide ilk resim cok hos görünüyo
  • birincisi o masaüstü eski pc'me ait.İkincisi sıra meselsini karıştırma şimdi.Üçüncü olarakta ekran kartının resminide koyucam ama onca kabloların arasından içeri makine sokmak baya zorluo .
  • eski pc nin oldugunu biliyorum eski veya yeni olması önemli degil ben orda dagınık diyorum sen eskisi o diyosun ne alaka :D ikincisi sıra meselesini karıstırırım dagınık herifsin uyuz olurum öyle adama sırayı veya odayı ancak ben dagıtabilirim :D ücüncüsü keske takmadan 3 5 foto alsaydın beaaaa bide kısa kesmissin hortumları farkettinmi :D
  • A bide klavye mouse seti güzelmis kaca aldın bende alim :P
  • Yazık günah o kadar paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Yazık günah o kadar paraya

Herkesin bir tutkusu vardır dostum o tutku icin 5000 ytl hic birşey ve topladıgı pc ye bakarsan paranın çöpe gitmediginide görürsün söyle düşün bir oyunu max çözünürlükte ve takılmadan elinin altın mükemmel bir klavye ve mouse setiyle canavar gibi bi pc de mi oynamak daha güzel yoksa herhangi bir p4 ksada kastıra kastıra oynamak mı sonucta zevkler ve renkler tartısılmaz dimi isteyen istedigi yere harcar parasını

Al1en resim upla şuraya biraz bide benchmark sonucları lütfen :D
  • benchmarklar için birkaç gün beklemen gerekecekde maalesef ekran kartını monte etmeden önce çektiğim fotolar biraz fazla büyük bu nedenle onlarada bi ayar çekmem lazım ama zaten kasa dışında çekceğim fotoların diğer yerlerdekinden bi farkı da yok.klavye mouse setine gelince biraz fantezi oldu benimki klavye logitech g15 hepsiburada'da 144 ytl ve mouseda razer copperhead o da hepsiburadada 89 ytl.ben aldığımda bunun fiyatını 110 gibi hatırlıodum faturaya bi bakmam lazım fiyatı düşmüş olab,lir
  • kardeş söle herşeyin gözüktüğü net bi resim yokmu?Bir kaç resim daha lütfen
  • Dostum hayirli olsun sistemin

Güle güle kullan

Islemciyi Q6600 mü aldin ?

Edit: Bu arada yan tafaftaki sistem panelinide bir toparla istersen

islemci : Q6600
    Anakart: Asus Striker Extre
    VGA : Sparkle 8800GTX Calibre
    KAsa : Silverstone TJ05

Gibi yapicaksin, yani önce parcanin cesidini, sonra neyse onu yazicaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UUGURLUU -- 16 Temmuz 2007; 10:22:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: UUGURLUU

Dagınık dedim ya dagınık adam hayatta öyle düzenli iş yapamaz :D
    ayrıca oha klavye mouse dedik :D işin şeyini cıkarmısın sende :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: UUGURLUU

Dostum hayirli olsun sistemin

Güle güle kullan

Islemciyi Q6600 mü aldin ?

bi sorun oldugunu biliyordum ama çözememiştim sağolevet işilemcim q6600 bütün parçalar en başta belirtttiğim gibi oldu şu an gayet güzel dün bilgisayarcılar kapalı oldugu içinn disket sürücü bulamadım sadece cumartesi zaten evde değildim kurlum gecikti şimdi disket sürücü almaya gidiorum dönüşte windowsu kurup allah ne verdiyse dalcam oyunlarabide daha resim koyucam merak etmeyin anca topladım burayı

• hem stnger ne alakası var yaw bi kere bu klavye arkadan aydınlatmalı 18 tane ayrı programlanabilir tuşu var ve üzerinde lcd ekran var abi.fare desek razer zaten başka bişey demeye gerek yok
  • en sonunda windows kurlumuda bitti artık son ayarları yapıorum sürücü güncellemeleri falan anakartla birlikte gelen graw'ufull detail oynuyorum ve bana mısın demiyor daha önce bu oyunu oynadıgımda hiç hoşuma gitmemişti ama şimdi fakettimki yüksek çözünürlükte baya güzel görünüyormuş
  • sistemimdeki tüm parçaları gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ama ekran kartına yaklaşmayın bile çünkü acayip ısnıo ve sistemide gereksizce ısıtıo oyunlarda donmalara yol açabilşyor hatta tüm sistemi kilitlediği bile oldu yani bide şu andaki tek problemm hoparlörler 2.1 hoparlör var bende ama bi türlü uydurumadım bu ses kartına galiba onuda ynilemek zorunda kalıcam çünkü ses kaybı inanılmaz boyutta ve bozuk ses gelio
  • ben olsam ramleri 8 gb yapıp monitör yerinede 32'' lcd tv alırdım...8800 gtx leri sli kullanıp işlemciyide q6600 yapardım..yani 5000 ytl limitim olsa..
  • süper sistem olur o paraya
  • walla sistemi topladım ve süper bişey oldu cidden ama 8gb ram'i napim ben serverda değil yani bu 4gb bile o kadar tepki cekio bide yani.ayrıca 5000'E sli q6600 32" lcd falan maalesef olmuo çünkü dikkatli bakasrsan sadece kasa ve monitör değil klavye fare falanda var alınabilse bende alırdım heralde parayı basmışken dimi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.