maalesef ekleyemiyorum.o physx kartını cok aradım ama türkiye'de bulamadım bi türlü yurtdışındaki sitelerde güvenemedim açıkçası
quote:
Orjinalden alıntı: xXx__AL1EN__xXx
çoğu şeyi verebilirm ama herşeyide değil yani abartmayalım
+19156165
tebrikler çavuş(bu arada dediğim gibi physx o kadarda gerekli değil aslında destekleyen oyun yok adam gibi hala)ki asus diosun o ageia physx.graw gibi oyunlar havok fizk motorunu desteklio
o sistemin yerlesmesi 2 yılı bulur pyhsix olayı icin erken ama bulunsun ;)
o sistem yerleşir mi bilinmez çünkü daha çok ekran kartlarının dahili fizik motoru bulundurması üstünde durluyordu
Arkadaşlar bütün siparişleri verdim perşembe gününe kadar hepsi elimde olur umarım sistemim aynı ilk mesajımda yazdığım gibi oldu.Önerileriniz için çok sağolun diğer sitelerden de yaptığım araştırmayla bu konfigürasyonun ihtiyaçlarıma daha uygun olacaığına karar verdim.Ürünler elime ulaşır ulaşmaz resimleri koyucamki sıkmadığım belli olsun.HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER(Stnger hariç)
Kasa ve firebaldan verdiğim diğer siparişler bugün elime geçio direk resimlerini koyucam diğer parçalarda yarın ya da perşembe elimde olur.Görüşlerimi sizlere en kısa zamanda aktarıcam.
arkadasım eer almadıysan pc yı ben sana bayı ındırımıyle kadıoyden alabılırım boyle bı pc de 600 700 ytl ındırım yaptırabılırım tabı ıstanbulda oturosan
ya maalesef ben bütün sipariişleri verdim elime ulaşmyada başladılar.İstanbuldada oturmuyorum ama düşündüğün için çok sağol.bi dahaki sefere bakarız artık
Arkadaşlar anakarttan falan su an cok memnunum kurulumda hiç zorluk cıkarmadı ama tt 735'in radyatörüne yer bulamadım en sonunda kasanın üstüne koydum yani kasadaki fan yerine kesinlikle uymuyor.Şu anda son bağlantıları gerçekleştiriyorumbakalım inşallah sorun çıkmaz.
hadi abi bekliyoruz burda :D
quote:
Orjinalden alıntı: xXx__AL1EN__xXx
çoğu şeyi verebilirm ama herşeyide değil yani abartmayalım
sistemde problem çıktı galiba ses yok
acıklamayı ben yapayım radyatörü kasaya sokamadı arkadas bide dünki testlerde uv lerde ve bazı fanlarda problem var bide fan kontrolcüsünü iptal etmek zorunda kaldı bütün işi bozan ekran kartı cok fazla yer kaplıyor bugün cözecek sanırım ama düzgün pc olacak :) ayrıca arkadasımı kıskanıp bende 4gb ram yaptım kusura bakma alien :D:D
evet düzenledi sonunda arkadasımız :D:D
nihayet kasayı toparlayabildim ama henüz windows kuramadım çünkü kur hata veriyor.raid 0 yapıorum raid denetleyicilerrini devre dışı bırakın diyo bunları kapattığımda kur hiç açılmıo bile kasayı toparlayana kadar zaten göbeğim çatladı şimdi bide bunlarla uğraşıorum sinir oldum yaw.
sanırım artık birkaç resim koymanın zamanı geldi gece çektiğim resimlei koymayı tercih ederim çünkü daha güzel oluyorlar
buda bir başkası
buda genel görünüş
isterseniz daha başka resimlerde koyabilirim ama önce masamın üstünü toparlamalıyım