Şimdi Ara

Yarın Okulu Yakıcam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meslek Lisesinde okuyorum cuma günü yapılan aramada benim kameralı telefonumu aldılar.Müdürün yanına gidiyorum bana dediği laf '' 50tl karşılığında alabilirsin yoksa vermem '' böyle bi hakkı var mı ya ? 2 gündür kafayı yicem

Not:Benim gibi telefonu alınan birkaç arkadaşım 50tl karşılığı aldı telefonlarını

• Direk o 3-4 arkadaşınla gidiceksiniz İl milli eğitim müdürlüğüne yada gerekli başka yere .Bakalım müdür falan kalıyomu ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atargider
    Not:Benim gibi telefonu alınan birkaç arkadaşım 50tl karşılığı aldı telefonlarını

sizin müdür zeki çıkmış anlaşılan
    böyle bir hakkı yok
    sizden aldığı 50tl yi , siz gönüllü bagış yapışsınız gibi gösteriyordur
    başka türlü olabileceğini sanmıyorum açıkcası
  • Böyle şeymi olur arkadaş git şikayet et.
  • Yerinde Olsam 2-3 Kişi Daha Toplayıp Müdürü Döverdim.
  • Boncuklu tabancayla müdürün kafasına sık.
  • Oğlum ama sana dedim önümde telefonu kurcalama diye, yarın getir 20tl vereyim telefonu geri
  • Bide işin komiği telefonlarin değeri 50tl etmez çocuk gözümün önünde verdi parayı
  • Başlığı okuyunca:

İçeriği okuyunca:
  • Çık müdürün karşısına telefonumu veriyosan ver vermiyosan il milli eğitime şikayete gidicem de
  • quote:

Bide işin komiği telefonlarin değeri 50tl etmez çocuk gözümün önünde verdi parayı

muhtemelen kart için vermiştir
  • quote:

Bide işin komiği telefonlarin değeri 50tl etmez çocuk gözümün önünde verdi parayı

O Çocuğun Geleceği İyi Olmayacak.
  • kolay gelsin okulu yakmakta yaniii
  • Bizim okulda herşey serbest ben psp götürüyom,arkadaş laptop getiriyo.yakalanıncada ders çıkışında veriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 4 Aralık 2011; 12:31:12 >
  • arabasını boydan boya çiz anahtarla
  • Şikayet et ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobsreyiz

quote:

muhtemelen kart için vermiştir

Evet , oda öyle söyledi ne kartmış arkadaş .

Bu arada lise 2 'ye gidiyorum ve bizim okulda da herşey serbestti yeni gelen müdür yardımcısı hepimizi bitirdi , Şunuda sormak istiyorum ilk arama yapıldı sınıftan hiçbişey bulunmadı 1 ders sonra ani baskın bidaha aradilar

• Bilader şikayet et arabası falan varsa camını indir kaç
  • Araba çiz diyonuz da 2 hafta önce birkaç dengesiz liseli öğretmenin arabasını çizdiler .Sonra bu arkdaşları ispiklediler fln önde sağlam bi dayak yediler (hadi bu sorun deil) sonra da okuldan atıldılar ciddiyim
  • dostum gizli kayıt yap parayı verirken kameraya kaydet. 50 lirayı ver al telefonunu sonra kaydı tamamla. arkadaşlarınızla organize olun. sonra kayıtları gerekli mercilere ilet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.