+1 yazsın.gelecekler “Kurtuluş yok tek başına. Ya hep beraber ya hiçbirimiz. Yarın saat: 10.00. Ekrem Başkanla Çağlayan Adliyesi'ndeyiz.” < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yarın saat 10:00 çağlayan adliyesi , Ekrem İmamoğlu’na desteğe kimler geliyor ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bugün Sarayda yargıda adli kura isimli panayır vardı. 2025 Türkiye Muz Cumhuriyeti adına çok güzel görüntüler verildi. AKP’li Özlem Yıldız’ın cübbe giyen yiğeni ismi lazım olmayan kişiye tanıtıldı mesela.
Yargı bağımsız yargı tarafsız canım benim ohhh kesin öyledir. Bundan sonra yargı bağımsız diyene “ anam avradım olsun yemin ederim bağımsızdır “ de diyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım İmamoğlu ne şovlar ne mağdur edebiyatları yapacak orada...
Mansur Yavaş'ı da bir şekilde egale ettiler tek eksiği bir mağduriyet kaldı onuda almak için bakalım ne adımlar atacak. Kesin polemik kovalıyacak gene. Yaa hakime yaa savcıya yada adalet bakanına sallayacaktır çıkışta dedi dersiniz. Kimseyi bulamazsa gariban bir adliye çalışanına flan çatar yeter ki polemik olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Ocak 2025; 19:52:42 > -
kardeşim! gezi de halk tepkisi olarak başladı, sonra solcuların saçmalıklarına evrildi.
önce komünistler saçma sapan sloganlarla müziklerle hareketlerle vs işi propagandaya döktüler
en son haziran ayında mosadçı tamir pardo gelip hakan fidan ile görüşmüştü.
ardından işte bizim solcular bu sefer de gezi'ye sızan pkkyı sahiplenmişlerdi. solcuların hiç mi aklına gelmedi "ulan bu pkk ne ayak" ?
işte bu kafa ile kaybetmeye mahkumsunuz. toplum hareketi illa sizin sınırlarınız içinde olamaz. bir yerde akpden farkınız yok.
-
Yarın şu bu değil tüm Akp dönemi saçmalıklarına tepkimi göstermek için saat 10’da orada olacağım.
akpnin amacı zaten bu. sokağa çıkartıp dış mıj güj sallamak. inanan zaten %30 cahil bir kemik kitlesi var.
gezi nasıl baslamıştı? türbanlı bir kadına toma ile su sıkmışlardı.
-
ya bırak bunların canı cehenneme ya, bunlar muhaliflerse tek sebebi kendilerinin geçip birazda onların pastayı yemek isteğidir başka bir şey değil... chp kadrosunda düzgün adamları barındırmıyorlar. Tanju Özcan şu anda saygı duyduğum tek isim o partide.
İzmir olsun İstanbul olsun birleşmiş milletler gibi senegalli den tut afganına kadar ne ararsan karman çorman olmuş ama bir insan evladı yok ki bunlar sığınmacı deyip göndermeye çalışsın.
chp denilince aynı akp gibi ihaleci ve rantçı çakal çukal partisi başka bir şey değil, yani mama lobisini nasılda savunuyor biliyoruz... izmir de kendim gördüm sapasağlam parke kaldırımları söküp yeniden yapıyorlardı niye? muhtemelen belediyenin bir tanıdık inşaat firmasıydı ve milletin vergisini cukkalamak için yapıyorlardı...
oysaki geçen sene yağmurda 2 insan elektrik çarpmasından öldü yolun ortasında, ulen allahtan korkunuz yok peki ahlakınız da mı yok? vicdan yok mu? insan değil misiniz siz milletin canından çok parayı düşünüyorsunuz...
abi bırakın parti işlerini, alayının canı cehenneme.
muhalifmiş, hadiyin lan oradan.
ve şimdi ben yarın gelip ekremi savunacağım öyle mi? o beni savunuyor mu? Niye Tanju Özcan dışlanıyor chp de? onu dışlayan ekremi mansuru gelip benden destek mi isteyecek halk olarak? bu ülkede sığınmacılar ana sorundur, kemik sorundur, bunu çözmedikten sonra hiç kimse hiç bir şey için benden bir şey istemesin abicim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 30 Ocak 2025; 20:41:48 >
-
Bilmiyorsun …Yalnız konuda muhalif yok,Trol tayfa hemen geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 30 Ocak 2025; 21:32:30 >
muhalifliğinden değil. ben sadece söyledim. pkk'yı geziye salan mossad + akp iken kabul edenler de solcu kesimdi. orada hata yaptınız. benim kaç tane ülkücü arkadaşım da katılmıştı. bu yüzden sol siyaseti dünya gerçeklerine yani dönemin dinamiklerine uyum sağlayamaz.
bırakın az daha kaldı. şimdi amerikanın verdiği çöpleri sırf ukraynayı silahlandırmak için, yerli milli diye yediriyor akp. ama o da fayda etmeyecek. ülke çöpe dönüyor. az önce video izledim! Antalya da Adana gibi olma yolunda! malesef acı gerçekler bunlar.
-
gezi'den bir kare
Türkiye ile alakası olmayan bu liberal solcuların baltalaması ile gezi mahvedildi! kabul edip etmemek size kalmış. twitter'da az önce denk geldi.
-
Tutuklanmak isteyenler gidebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken SeçimTutuklanmak isteyenler gidebilir.
Tutuklama için yargılama lazım 😃, göz altı olmaz çünkü insanlar desteğe gidiyor ve ciddi bir kitle olacak.
biraz oku, topçu kışlası ,avm, çadırları yakan zabıta vb.Saçma oluyor diğer türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 30 Ocak 2025; 23:12:32 >
Suç işle, hakaret et, yargıya tehditler savur sonra da kahramanım, mağdurum diye şov yap. Nasıl olsa sorgulamayan kitle ne yapsan alkışlayacak.
-
Arbede başladı
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/karargahaber/status/1885246746449559912?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
Troller herkesden önce yerini almış, sonraki seçimlerde biz ezelden beridir ekremciyiz deseler kimse şaşırmaz.
Troller zaten İmamoğlu kelimesi geçtiği an o konuya saldırıyorlar, merkezden aldıkları emir o yönde galiba
-
Tedbir olan tutuklama uygulaması için yargılama sonucu beklenmez...
-
2023 Genel seçim döneminde CEHAPE tarafından yapılan saçmalıklara da tepkini görmek isteriz... Kimse kıvırmasın, iftiracılık, yalan dolan, linç, kendi cebini düşünme, adam kayırma ve satma, menfaatçilik gibi ve daha bir çok olumsuz hareket CEHAPE'nin de temelleriymiş, daha kimse bana Ekrem'i, Cehape'yi aday diye parti diye yediremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 31 Ocak 2025; 21:22:43 >
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- dream games maaş
- izol aşireti tehlikeli mi
- muhalif gazeteler hangileri
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- youtube premium fiyat
- 1 milyon tl havale ücreti
- bimcell numara taşıma
- drone uçurma cezası
- hyundai bayon ötv siz fiyatı 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X