Bildirim
YARIN SAAT 8 DE YENİ SERVER ACILIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kesin mi ama peki garanti mi boyle bir sürü topic acıldı yok su gün yok bu gün diye ona göre walla bu da yalansa seni ben bile kurtaramam -
sabah mı akşam mı kardeş -
kaynagın neresi?kimden duydun 3-4 gundur soleniyo insallah yarın acılırç. -
herkes bi yalan atıo yaaaaaa
bıktım -
açılırda sabah mı akşam mı diyodum?
quote:
Orjinalden alıntı: UruKai
kaynagın neresi?kimden duydun 3-4 gundur soleniyo insallah yarın acılırç.
-
la yalan diom hala soruyon sabah aksam die ya -
beyler ben de duydum bu gece açılacakmış ben karus(baba ırk) olacam.Aklı olan karus olsun
karus-elmorad -
YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN -
ne yalanı abi yalan deyince eline ne geçio, sanane... hem SEN nerden biliosun yalan olduğunu -
açılsın hemen karus olarak başlıyacam -
walla bende..
quote:
Orjinalden alıntı: LordSoth
açılsın hemen karus olarak başlıyacam
-
ben de mage olcam karus valla insallah açılır -
arkadaşlar eğer açılırsa yeni server clan için site bile yaptım -
inşallah bu seferki doğrudur da akşam üzeri açtığın topicte serwer ismi OLMYPOS'tu şimdi VİPER olmuş nasıl deişti 1 - 2 saatte anlamadım walla -
quote:
Orjinalden alıntı: G_E_N_E_R_A_L
inşallah bu seferki doğrudur da akşam üzeri açtığın topicte serwer ismi OLMYPOS'tu şimdi VİPER olmuş nasıl deişti 1 - 2 saatte anlamadım walla
he walla kimi der Olmypos kimider Viper kimi der OLympia sallıonuz mu ne yapıonuz anlaşdınız mı aranızda bunları gaza getirelim yeni server açıldı diye ... -
Herkes bişey salalyıp duruyo bende salalyayım bari : ARKADAŞLAR SU AN OYUNDAYIM LVL 45 OLDUM... Daha ne diyeyim bu kadar hurafe karşılığında.. -
Bu arada SAbah 8 mi akşam 8 mi ? -
Diğer forumlardada TR saati ile 20:00 gördüm akşam 8 demek, inşallah doğrudur ve yarın gece yi lvl40 ile kapatırım artık -
bence açılsın fazla önemli değil ismi:d
Benzer içerikler
- certificate of victory ne işe yarar
- str priest stat
- anahtar görevi
- karakter isimleri
- mage master açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X