Benim bildiğim kadarıylar aynı kral seçimleri gibi üsten sürekli yazı geçer. Server ismi ver günü hakkında öyle zart diye server açılmaz. Ayrıca açılacak olsa yeni server değil eski serverların uzantıları olur mesela xigenon 1 ve 2 var onu da 3 e çıkarırlar bunun için haber etmeye gerek yok . yeni bi server demek yeni bir multi ağ demek okadar koaly değil. Bence fazla heveslenmeyin. Oyunda bukdar bug varken yeni server açamazlar ki büyük ihtimalle yeni pach gelebilir .
quote:
Orjinalden alıntı: DeAtHeR
Benim bildiğim kadarıylar aynı kral seçimleri gibi üsten sürekli yazı geçer. Server ismi ver günü hakkında öyle zart diye server açılmaz. Ayrıca açılacak olsa yeni server değil eski serverların uzantıları olur mesela xigenon 1 ve 2 var onu da 3 e çıkarırlar bunun için haber etmeye gerek yok . yeni bi server demek yeni bir multi ağ demek okadar koaly değil. Bence fazla heveslenmeyin. Oyunda bukdar bug varken yeni server açamazlar ki büyük ihtimalle yeni pach gelebilir .
peki Knight Online forumundaki admin sence neden böyle bir şey demiş olabilir ? "There will be a new server. The servers name will be "Olympus". No timeline on when exactly it will be launched."
quote:
Orjinalden alıntı: tam1manyak
müjde.. arkadaşlar ögrendim yarın saat 8de VİPER serverindeyis..
olum bak seni gebertcem aa ya inanmayın la buna.dün de dedi aynı şeyi açılcak açılcak bekledik 12 e kadar bi .ok yok anasını satıyım dünde serwerın ismine olympus demişti. neymiş efendim beramıusun kralı yazmış ben öle kralın....................o krala
ewet arkadaş uydurma nerden biliyon 8de açılacağını ne biliyon
8 buçukta açılcak
bu işeri blmeden lütfen poh gibi topic açmayınnn
beyler o kadar sorun yaratmayın açılırsa geçeris bu kadar kolay
beyler acılırsa eger beraber bı char acalım clan kurarız ilgilenen pm atsın
paron arkadaslar mezarcı degıl bana pm atın yanlıslık oldu
beyler suan oyuna gırmıyo neden acaba bı umut olabılırmı acaba ama kendı sıtesınde olympus dıye yazıyordu sıte ısmı
baba bi topic de yarın 2 de diodu birinde pazar sabahı dio burda başka bişi olmuyo ya kafam iiiiiiii ce karıştı OLmAZ doru bişi biliosanız yazın kardeşim ne bu böle
evet knight cılar canlı takip sürüyor saat 20.10 fakat server açılmadı. hadi hayırlısı
quote:
Orjinalden alıntı: by_BLADE
evet knight cılar canlı takip sürüyor saat 20.10 fakat server açılmadı. hadi hayırlısı
ne demek istedin noluyo yani?????
evet ya saat 8'i geçti orda server yok . yoksa doğrusu acaba
Pazar Günü Saat 8'de mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: SiLiCi___
quote:
Orjinalden alıntı: by_BLADE
ne demek istedin noluyo yani?????
abi yazıo ya 20.00 da açılcak dediler ama daha açılmadı. bu arada son dakika haberlerine devam:__dün akşamki gibi server lar boşaltılmaya başlandı.şehirden şehire ışınlananlar dc oluyorrr. __bakalım bu sefer neler olacak. __by_BLADE , donanımhaberTV , Moradon söz tekrar sende donanimhaber
quote:
Orjinalden alıntı: hizlinet
evet ya saat 8'i geçti orda server yok . yoksa doğrusu acaba
Pazar Günü Saat 8'de mi ?
bu bole surer ozaman pazar pazartesi salı 8,00 i bekleriz
Eğer acılırsa adım ne olacak bunu bugun sabaha kadar dusundum ve uyuyamadım :P acılırsa buyuk bi ihtimalle oyunun buyuklerinden olurum cunku gonde 10 saat kasıom buda kapak olsun :P
YOQ açılmadı hala... Söz By_BLADE te
hani lan ip... olum warya öldürürüm seni saat9 oldu a.q...
tam kral seni kandırmış
olum warya öldürüm lan adammımı sattırdın bulmimseni. sik.....
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
tam1manyak yine yaptın yapacağını..Ortalık yine karıştı..SaNa bende Artık GüvenmiYorum
Ben demiştim Güvenmiyorum diye.. Yine Söylediği doğru çıkmadı..