Şimdi Ara

YARIN SAAT 8 DE YENİ SERVER ACILIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır eski serverler
  • quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

hayır eski serverler

+1905
  • ne 7 si ne 5 En iyi +1903
    alemde teksin değişilmezsin BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ya tutamadım ksr bakmayın herkesler 7 li 5 birşeyler yazıyordu

• tam1manyak sana fazla güvenmiyorum dün o kadar umutlandırdın bizi son ra FISSS oldu

• Açılmamış daha boşuna sevinmeyin arkadaşlar
  • dünde öle dediler ama yok benceee
  • Bencede Kaç gündür bugün_ yarım saat sonra_ 1 saat sonra_ Yarın gibi şeyler sölüyorlar.. Kardeşim Siz Gm'misiniz biliyorsunuz ne zaman açılacağını.. Elinizde bi kanıt da yok.. SAllama İş Hepsi.. He Bi Server Açılacağı Kesin ama Bugünde olabilir. 1 hafta sonrada_1 ay sonrada olabilir.. Belli olmaz bu işler..
  • duyduğum kadarıyla saat 20:00 de açılcakmış
  • Serverın adı:Olympia olmuycakmıydı...KO Forum Sayfasında öle birşeyler geçiyordu..?
  • yaw beyler herkes bıse soluyo yaw
    kımı dıyo olympos kımı vıper herkes bıse uydurmasın mılletı kandırmayın yaw ,

herkes eneyımı kardesım
  • RESMI SITEDE YAZIYOR

AYIN 26 SINDA ACILIYOR

AYRICA ISMIDE OLYMPUS

SAYGILAR DAHA KONUSMAYA NE GEREK VAR ARKADASLAR
  • hahahhahahahahahha bende okudum orayı resmi forum sitesi 26 adet topic acılmıs yeni serverla ilgili 26 sında acılıo deil
  • tam1manyak yine yaptın yapacağını..Ortalık yine karıştı..SaNa bende Artık GüvenmiYorum
  • İsteyen güvenir . GM felan degilim yada arkadasım deil USKO ile bi yakınlıgım yok sadece KRAL 'dan alıyorum bilgileri.yoksa burda neden boşuna zaman harcayayım?
  • ben sana güveniyorum ama biöyle bir öyle olmaz ben net bilgi istiyorum ama netttttttttttttttttt...
    quote:

Orjinalden alıntı: tam1manyak

İsteyen güvenir . GM felan degilim yada arkadasım deil USKO ile bi yakınlıgım yok sadece KRAL 'dan alıyorum bilgileri.yoksa burda neden boşuna zaman harcayayım?
  • Hadi bakalım 2 buçuk saat kaldı umarım haklısındır, görücez doğrumu değil mi, doğruda olabilir hemen ön yargılı olmayın.
    @syhbyz arkadaşım bir kaynak gösterebilirsen seviniriz, herkes kendi söylediklerini resmileştiriyor zaten.
  • knigtonline forumlar1nda site admini OLympus adL1 cLan1n ac1lacag1n1 ama ne zaman ac1lacag1n1n belli olmad1g1n1 yasm1s! ama isallah burdaki arkadaslar hakl1d1r bugun8 de ac1l1r güsel güsel oynar1z...
  • arkadaşlar şu anda bir haber aldım 8 de açılmassa 12 de açılabilir buda aklınızda olsun...:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: tam1manyak

müjde.. arkadaşlar ögrendim yarın saat 8de VİPER serverindeyis..

inanmayın yalan haber knigtonlinenın forumunda sitesinde olmpus serverı açılacak yazıyo
    alıntıdır : hizlinet

tam1manyak baba yeter bu kadar salladıgın herkezi heycanlandırıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLTa_tr -- 14 Kasım 2005, 17:53:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.